Zo ziet Darla uit 'The Little Rascals' er nu uit

Zo ziet Darla uit 'The Little Rascals' er nu uit
Zo ziet Darla uit 'The Little Rascals' er nu uit
Anonim

Voor iedereen die in de jaren '90 is opgegroeid of een voorliefde heeft voor films uit de jaren '90, was 'Little Rascals' iconisch. De groep buitenbeentjes en hun tegenslagen was charmant, grappig en bevatte een heleboel schattige kinderen (en een hond).

Het is echter lang geleden dat die kleine boefjes eigenlijk klein waren. Waardoor fans zich afvroegen: wat is er met al die kindsterren gebeurd nadat de film klaar was met filmen?

Onlangs werden fans herinnerd aan de kleine Darla in een Instagram-bericht van Britney Spears. Britney gaf zelf commentaar op de manier waarop 'Darla' altijd in de camera keek tijdens het filmen (wat een absolute no-no is), op dezelfde manier als Brit deed bij 'Mickey Mouse Club'.

En nadat ze hadden gezien hoe schattig het kind dat Darla speelde toen was, waren fans van de film uit de jaren 90 benieuwd of ze nu nog steeds herkenbaar is.

Niet elke kinderster heeft dezelfde ervaring, zoals fans al weten. Sterren als Drew Barrymore zijn nooit opgebrand, terwijl mensen als Haley Joel Osment vaak merken dat hun projecten en passies in de loop van de tijd veranderen.

Fans zijn dus begrijpelijkerwijs nieuwsgierig naar waar de cast van 'Little Rascals' vandaag is.

Als het gaat om Brittany Ashton Holmes, die Darla speelde, is het antwoord misschien wat teleurstellend voor de fans.

Brittany is nu 31, en hoewel ze een handvol projecten had na 'Little Rascals', heeft ze Hollywood nooit echt gekraakt. IMDb somt zeven acteercredits op, waaronder een optreden in 'Ellen' in 1995, een paar tv-films en een optreden in één aflevering van 'Red Shoe Diaries'.

Brittany's laatste project was in 2014, en het was een korte tv-film genaamd 'We Hate Paul Revere.’ Daarna leek het voormalige kindsterretje te verdwijnen. Ze was vijf toen de film werd opgenomen, en maakte later haar school af en behaalde een graad in politieke wetenschappen, waardoor ze haar verleden op het scherm deed verdwijnen.

Maar in 2014, het 20-jarig jubileum van de film, kwam de cast weer bij elkaar voor een fotoshoot en kwam Bretagne opdagen. Het kostte wat moeite, merkte HuffPost op, omdat Bretagne terughoudend was om zich bij haar voormalige cast-mates te voegen. Ze was "van de grid verdwenen" en werd "bewaakt", maar stemde uiteindelijk toe.

De foto's stelden haar en Bug Hall (ook bekend als Alfalfa) samen in outfits die deden denken aan wat ze in de film droegen. En hoewel Bugs haar tegenwoordig beslist braaf is en Bretagne's mollige wangen verdwenen zijn, is er enige gelijkenis met hun vroegere karakters.

Maar nadat de foto's klaar waren, verdween Bretagne weer effectief. Ze lijkt geen interesse te hebben in roem, en haar sociale media-accounts worden niet gepubliceerd zoals veel kindersterren.

Maar voor de vrouw die voorheen bekend stond als Darla, is het waarschijnlijk een goede zaak; fans zijn nog steeds geobsedeerd, dus het is misschien het beste als ze uit de schijnwerpers blijft.

Aanbevolen: