Waarom heeft Molly Shannon 'SNL' verlaten?

Waarom heeft Molly Shannon 'SNL' verlaten?
Waarom heeft Molly Shannon 'SNL' verlaten?
Anonim

Veel voormalige castleden van 'Saturday Night Live' zijn zonder pardon gedumpt door de showrunners (of gemeden door co-sterren totdat ze stoppen). Veel beroemdheden hebben geweldige verhalen over de interessante manieren waarop ze zijn ontslagen (zoals via fax, in het geval van een acteur uit de jaren 90).

Maar sommigen kiezen ervoor om uit eigen beweging te vertrekken, wat toevallig het geval was met actrice Molly Shannon. Ze begon op 'SNL' in 1995 en werd eigenlijk voortgezet toen Lorne Michaels het overnam (niet veel castleden waren).

Shannon hield 'SNL' bij tot 2001, maar zelfs nadat ze de show verliet, bracht ze een handvol nabezoeken aan gastgastheer. Het is duidelijk dat er geen kwaad bloed zit tussen de actrice en iedereen die ze in het verleden heeft achtergelaten.

In feite heeft Molly de beslissing genomen om de comedyshow te verlaten om haar carrière uit te breiden. Natuurlijk, haar vermogen is misschien niet zo hoog als de huidige 'SNL'-castleden.' Maar Molly heeft veel successen behaald na het verlaten van de comedyshow.

Zoals Indie Wire vorig jaar meldde, verdiende Shannon in feite haar brood in Hollywood door haar "intens gekke" zelf te zijn. Of ze bleef in ieder geval personages spelen met zulke persoonlijkheden.

Ze heeft de afgelopen jaren heel veel rollen gehad, van rollen in 'Sex and the City' tot stemacteren in 'Hotel Transylvania' tot een langlopende hoofdrol in de sitcom 'Kath &Kim'. Echt, het lijkt alsof er niets is wat Molly niet kan doen… Nou, nadat ze de mal van de grappige dame had gebroken.

Indie Wire noemt Molly Shannon ook "de ultieme tragikomische actrice", en de meeste fans zijn het daarmee eens. Hoewel sommigen zeggen dat de actrice niet de traditionele bom is, en daarom is ze niet samen met andere leidende dames in de gelederen geklommen, zijn fans op Quora het erover eens dat Molly expres haar eigen pad volgt.

Terugkijkend op haar ervaringen, zei Molly: "Hollywood kan je in een hokje plaatsen… Ik denk dat ze soms, als je één ding doet, denken: 'Oh, dat is alles wat je kunt doen'," merkte Indie Wire op. Maar gelukkig voor haar bracht de film 'Year of the Dog' (en de regisseur van de film, Mike White) daar verandering in; de dramatische rol hielp haar uit een komische sleur te breken.

Vervolgens speelde ze de rol van Emily Dickinson in 'Wild Nights With Emily', wat haar reputatie als 'serieuze actrice' schijnbaar veranderde. De rol stond weliswaar ver af van projecten als 'Shallow Hal' en Shannon's rollen in de 'Scary Movie'-franchise.

En hoewel ze niet meer elk seizoen op 'SNL' de bank naar beneden ha alt, is het vermogen van Molly ergens rond de $ 7 miljoen, wat het voor fans duidelijk maakt dat ze helemaal geen pijn heeft.

Aanbevolen: