De echte reden waarom de carrière van Molly Shannon vervaagde na 'SNL

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom de carrière van Molly Shannon vervaagde na 'SNL
De echte reden waarom de carrière van Molly Shannon vervaagde na 'SNL
Anonim

Ja, ' Saturday Night Live' kan dienen als een groot lanceerplatform voor de carrière van een acteur of actrice, maar zo werkt het niet altijd.

Chris Kattan was een geliefd castlid, hoewel zijn carrière na de show nooit echt van de grond kwam. Zelfs enkele van de beste sitcom-sterren ter wereld, zoals Julia Louis-Dreyfus, hadden een hekel aan hun periode in de show, hoewel ze nog steeds in staat was om elders te gedijen. Heck, mensen als Jim Carrey werden afgewezen door 'SNL'…

Molly Shannon is een andere celeb die onder deze categorie v alt. Ze was legendarisch tijdens haar optreden in de show in de jaren '90, vooral vanwege haar vertolking van Mary Katherine Gallagher, die zou leiden tot de film 'Superstar'.

Ondanks haar succes had Shannon een rustigere carrière, maar het lijkt erop dat daar een reden voor is.

Wat is er gebeurd met de carrière van Molly Shannon na 'SNL'?

Molly Shannon was in de loop van de tijd een grote favoriet bij fans op 'SNL'. Net als zoveel anderen in de show, zoals Adam Sandler, Andy Samberg, Kristen Wiig en anderen, verwachtten fans dat de carrière van Molly Shannon een grote vlucht zou nemen na haar tijd in de show. Molly Shannon had echter andere plannen, zoals we zullen onthullen, ze wilde het niet als opstapje gebruiken en in plaats daarvan wilde ze dat hoofdstuk van haar carrière als een hoogtepunt beschouwen.

In werkelijkheid was Shannons reis naar komedie een onwaarschijnlijke, vooral gezien de tragedie die zou toeslaan tijdens haar jeugd. "Er is geen manier om precies te weten wat er die nacht is gebeurd, hoewel mijn gevoel me vertelt dat hij in slaap is gevallen achter het stuur", schrijft Shannon, nu 57. "Maar zou hij in slaap zijn gevallen zonder het drinken? Het houdt me nog steeds wakker 's nachts soms, maar uiteindelijk is het enige dat relevant is dat het ons leven voor altijd heeft veranderd." Het ongeluk zou leiden tot het overlijden van haar moeder en zus toen ze nog maar vier was.

Het was een grap met kipcacciatore die Molly ervan overtuigde om comedy te worden, zei ze tegen de moeder van haar vriend: "Neem de kip, maar ik wil geen van de cacciatore", die serieus lachte van de groep. Dat was slechts het begin van een behoorlijke carrière.

Molly Shannon had verschillende carrièreambities na de show

'SNL' was alles voor Shannon en het als een lanceerplatform beschouwen maakte geen deel uit van haar identiteit. Samen met Collider besprak Shannon waarom haar carrière na de show vervaagde en in werkelijkheid had het veel te maken met verschillende doelen.

"Toen ik wegging, ging ik niet weg om iets anders te gaan doen. Ik ging gewoon weg omdat ik meer tijd met mijn vader wilde doorbrengen, en ik wilde kinderen krijgen en meer daten. Ik wilde persoonlijke tijd hebben, dus ik ging niet weg om een plan te hebben om ergens heen te gaan, ik was er gewoon helemaal niet. Ik voelde me echt geweldig, dat ik een goede run had. En als er iets was, ging ik weg om meer een persoonlijk leven te hebben."

"Is dat niet grappig? Ik denk dat sommige mensen het gevoel hebben dat ze alleen kunnen vertrekken met een groot plan. Ik was helemaal niet zo. Ik wilde meer ontspannen en tijd hebben om koffie te drinken met vrienden. En ik had het gevoel dat ik de hele tijd dat ik daar was zo hard aan het werk was, dat ik een kleine pauze wilde."

Ze had een epische reis op de show en in werkelijkheid vond ze alles geweldig.

Wat was de 'SNL'-ervaring van Molly Shannon?

Terugkijkend op haar carrière, maakte Shannon duidelijk dat de ervaring geen opstapje was en in plaats daarvan echt alles voor haar was. Na de tijd die ze had doorgebracht, wilde ze niets meer doen.

"Dit is mijn alles en alles op het eiland. Het feit dat ik zo ver ben gekomen, zou voor altijd genoeg kunnen zijn voor mijn hele leven. Het overtrof al mijn verwachtingen. Dus ik heb nooit op die manier over de baan nagedacht. Ik dacht: dit is een fantastische baan bij de televisie. Dit is gewoon de coolste. Het is live televisie, afwisseling. Lorne Michaels is een legende. Er is niets zoals het. Ik werk met deze geweldige groep mensen. Ik wilde nergens heen."

Hoewel ze een stap terug deed, heeft Shannon het tegenwoordig extreem druk, met een enorme memoires die zal worden vrijgegeven. Daarnaast werkt ze aan een nieuwe tv-serie, 'I Love That for You', samen met een ander project in de postproductiefase, 'A Good Person'. Geweldig om te zien dat de getalenteerde actrice nog steeds actief is in het bedrijf in verschillende soorten rollen.

Aanbevolen: