Hield Shay Mitchell van haar 'jij'-personage, Peach?

Inhoudsopgave:

Hield Shay Mitchell van haar 'jij'-personage, Peach?
Hield Shay Mitchell van haar 'jij'-personage, Peach?
Anonim

Nu fans twee seizoenen van de Netflix-show You hebben kunnen bekijken, is het duidelijk dat dit geen gewoon drama is. De duistere romance tussen Joe en Beck (Elizabeth Lail) staat centraal in seizoen één, en Pretty Little Liars-ster Shay Mitchell nam de rol op zich van Peach Salinger, Beck's beste vriend.

Penn Badgley ziet veel gebreken en problemen met zijn personage Joe en Peach is ook een moeilijk persoon. Ze is niet zo slecht als hij, maar ze maakt plannen en spioneert nogal wat. Peach groeide op met alles behalve alle rijkdom in de wereld maakte haar gewoon ellendig, en de enige persoon om wie ze echt gaf, was Beck. Ze had meteen een hekel aan Joe en begon tegenover hem een spelletje te spelen.

Vond Shay Mitchell haar You-personage leuk? Blijf lezen om erachter te komen.

Perzik spelen

Er zijn tal van vermakelijke thrillers op Netflix, en je kunt onmogelijk stoppen met kijken.

Shay Mitchell zei dat het "leuk" was om Peach te spelen. In een interview met Entertainment Weekly zei ze: "Ja, Peach was gewoon dit leuke, sappige personage." Ze zei dat hoewel mensen haar als een gemeen persoon konden zien, "ik veel verschillende lagen voor haar zag." Ze vervolgde: "Ze houdt echt zo veel van Beck. Ik hield ook zo veel van haar karakter en heb nog nooit iets in de buurt van haar gespeeld. Dus het was leuk om zeven jaar lang de aardige, lieve Emily Fields te spelen naar de voltooi 180 in elk opzicht.

Mitchell deelde dat ze Peach beschouwt als een "eenzame" persoon wiens familie helemaal niet om haar geeft, en ze denkt dat Peach om die reden verliefd is op Beck. Ze heeft zoveel in die vriendschap gestopt. Ze deelde met Refinery 29 dat ze de persoonlijkheid van het personage erg waardeert: ze zei: "Ze is brutaal, maar tegelijkertijd zit er diep van binnen een hart in. Mensen kunnen de verschillende lagen van het personage zien en ze sorteert van de rest van de verhaallijn."

De actrice droeg zelfs een paar van haar eigen kledingstukken om Peach te spelen: ze vertelde EW: "Ik heb eigenlijk veel van mijn kleren en mijn tassen in het personage gestopt, dus het was leuk om me echt aan te kleden haar omhoog en let op wat ze droeg. Peach draagt hakken, en als ze platte schoenen heeft, zijn het Juicy loafers."

Een spannende rol

Het is altijd leuk om te ontdekken waarom een acteur ja zei tegen een rol. In het geval van Shay Mitchell, toen ze hoorde over Peach on You, vond ze het relevant hoe relevant het verhaal is. Ze vertelde Collider.com: "Het is heel reëel voor alles wat er tegenwoordig gebeurt, met daten en online zijn, en al deze dingen waarmee we elke dag worden geconfronteerd."

Mitchell zei ook dat acteurs liever geen hekel zouden hebben aan de persoon die ze portretteren, wat logisch is, en ze werkte aan het begrijpen van Peach's motivaties.

Mitchell vond het ook geweldig dat ze "de gemene meid kon spelen en elke dag op hoge hakken in een kamer kon lopen" toen ze de rol van Peach Salinger op zich nam.

Het is geweldig dat Mitchell tot de kern kwam van wat Peach dwarszat en meer te weten kwam over haar achtergrondverhaal. Fans kunnen zeker zien dat ze zoveel werk in de rol heeft gestoken, aangezien ze Peach feilloos speelde.

Hoe zit het met Emily?

Shay Mitchell deelde een aantal TikTik-video's waarin ze zich verkleedde en kleding aantrok zodat ze op Emily Fields en Peach Salinger leek.

Het klinkt alsof Mitchell het ook leuk vond om Emily te spelen, want ze speelde deze rol zeven seizoenen in het populaire tienerdrama Pretty Little Liars.

In een interview met Teen Vogue deelde de actrice dat Emily 'sterk' is en dat ze dat geweldig vindt aan haar. Ze zei: "Ze stra alt gewoon zoveel zelfvertrouwen uit en ze is niet bang om te zijn wie ze is. Ik hou van die authenticiteit die ze door de jaren heen heeft gekregen - het was niet altijd zo. En ik denk ook dat zij de loyale is en ze is gewoon een heel solide persoon en een vriend en een mens. Ik hou van die kwaliteiten van iedereen en het is leuk om iemand te spelen die geen gemene meid is of iets dergelijks."

Dankzij haar rol als Emily in Pretty Little Liars heeft Shay Mitchell een enorm aantal fans, en die fanbase was blij haar te zien op Netflix-drama You. Het is leuk om te horen dat ze het leuk vond om haar personage Peach Salinger te spelen en dat het zo'n goede ervaring was.

Aanbevolen: