De echte reden waarom Amanda Seyfried een rol in 'Guardians Of The Galaxy' afwees

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom Amanda Seyfried een rol in 'Guardians Of The Galaxy' afwees
De echte reden waarom Amanda Seyfried een rol in 'Guardians Of The Galaxy' afwees
Anonim

Het komt maar al te vaak voor als fans acteurs horen zeggen dat ze ooit een filmrol hebben afgewezen omdat ze niet in het project geloofden, maar dat het doorging en enorme aantallen opleverde aan de kassa.

Dit scenario was niet anders voor Amanda Seyfried, die beroemd werd in Mean Girls uit 2004, nadat ze een rol in Guardians of the Galaxy uit 2014 had afgewezen omdat ze dacht dat niemand naar de Marvel zou kijken -geproduceerde film, en tot haar verbazing had ze het bij het verkeerde eind.

De film presteerde niet alleen goed aan de kassa, maar het heeft ook geleid tot twee vervolgfilms, die Seyfried consistent werk hadden kunnen bieden als ze had ingestemd om in te tekenen voor de film, maar wat heeft ze gezegd dat ze het aanbod afwees toen het haar voor het eerst werd aangeboden?

Waarom heeft ze 'Guardians Of The Galaxy' afgewezen?

Het is vrij eenvoudig; Amanda had jarenlang in Hollywood gewerkt, en het tekenen voor een film die de kans heeft om een totale flop aan de kassa te worden, zou ook van invloed kunnen zijn op haar carrière en elk toekomstig werk dat ze in de filmindustrie krijgt.

Toen ze werd benaderd om het personage van Zoe Saldana, Gamora, te spelen, terwijl Seyfried overwoog of ze de rol op zich wilde nemen, besloot ze uiteindelijk de film door te geven omdat ze bang was dat de film niet alleen zou floppen, maar ook zou beïnvloeden haar carrière.

Tijdens een openhartig gesprek op The Hollywood Reporter's Awards Chatter-podcast, gutste ze: Ik wilde geen deel uitmaken van de eerste Marvel-film die werd gebombardeerd omdat ik zei: 'Wie wil er een film zien over een pratende boom en een wasbeer?'

“Wat ik duidelijk heel erg fout had. Het script was geweldig, het was allemaal gebaseerd op het niet willen zijn van die man, want als je de ster bent van zo'n gigantische film en het bombardeert Hollywood, vergeeft het je niet.

“Ik heb dat met mensen zien gebeuren en het was een gigantische, gigantische angst en ik dacht: ‘Is het het waard?'”

De film uit 2014 bracht een verbazingwekkende $ 773 miljoen op aan de wereldwijde kassa voordat de castleden overstaken en schitterden in de laatste twee afleveringen van de Avengers-films, Infinity War en Endgame, die nog eens $ 4,9 MILJARD opbrachten in totaal.

De hoofdrol in een film die zwaar is opgenomen voor een groen scherm is ook niet zo leuk, voegt Seyfried eraan toe, die vreesde dat ze het grootste deel van haar dagen in haar en kostuum zou doorbrengen om te zien dat haar personage is geschilderd in groen van top tot teen.

De Mean Girls-ster had zichzelf niet voor zes maanden aan de rol zien binden - zoals vermeld in het eerste aanbod - en hoewel ze blij is dat haar veronderstellingen met de filmbombardementen aan de kassa helemaal verkeerd waren, was ze heeft er geen spijt van dat hij de rol heeft afgewezen.

Het andere is dat ik wist dat de mensen die blauw waren meer in make-up zaten dan op de set en dat er allemaal groene schermen waren en ik dacht: ik wil zes maanden niet groen zijn,” gutste ze.

Ik wil niet naar mijn werk gaan en groen worden en dan een paar uur hebben om mijn werk te doen en on-groen worden om gewoon weer aan het werk te gaan en weer groen te worden. Ik heb eerder protheses gedaan, het is niet leuk. Dus ik heb een goede keuze gemaakt voor mezelf en mijn leven.”

Hoewel ze niet in Guardians of the Galaxy speelde, speelde Seyfried wel de rol als Samantha in Ted 2 uit 2015, gevolgd door Pan, Fathers & Daughters, Love the Coopers en The Last Word.

De 35-jarige had ook een terugkerende rol als Rebecca 'Becky' Burnett in de tv-serie Twin Peaks uit 2017, dus het is duidelijk dat het niet zo is dat GOTG het enige aanbod was dat ze op tafel had - per slot van rekening speelt Seyfried al bijna twee decennia de hoofdrol in blockbusterfilms met een groot budget.

In 2021 zal ze de hoofdrol spelen tegenover Jennifer Carpenter en Britt Robertson in het drama A Mouthful of Air, direct na de release van haar horrorthriller Things Heard & Seen.

Seyfried is erin geslaagd een nettowaarde van $ 12 miljoen te verzamelen dankzij de lange lijst van succesvolle films waarin ze speelde, waaronder Mean Girls, Mamma Mia!, Dear John, Les Miserables en Red Riding Hood.

Nu Marvel heeft bewezen een studio te zijn die letterlijk het meeste geld verdient met hun superheldenfilms met een groot budget, zal Seyfried misschien een aanbod heroverwegen als castingdirectors haar opnieuw zouden benaderen - maar alleen als het voor een rol waar ze niet urenlang mee bezig zou zijn om haar lichaam helemaal groen te laten schilderen.

Aanbevolen: