De echte reden waarom Hugh Grant 'Two And A Half Men' afwees

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom Hugh Grant 'Two And A Half Men' afwees
De echte reden waarom Hugh Grant 'Two And A Half Men' afwees
Anonim

Houd ervan of haat het, Two and a Half Men was enorm succesvol. Serieus, Charlie Sheen verdient nog steeds geld aan de show en hij werd er een paar jaar voordat het werd geannuleerd ontslagen.

Natuurlijk herinnert iedereen zich het veelbesproken drama rond het ontslag van Charlie Sheen uit de show dat hij aantoonbaar een hit maakte. Maar zijn "giftige gedrag" op de set, evenals een zeer conflictgerichte relatie met de maker van de show, Chuck Lorre, maakten het voor iedereen ondraaglijk. Dit omvatte de ervaringen van de meeste van zijn co-sterren, hoewel ze zo dicht mogelijk zijn gebleven uit respect voor hun oude collega. Toch wil iedereen en hun hond weten wat er echt op die CBS-set is gebeurd.

Angus T Jone Charlie Sheen en Jon Cryer Two and a Half Men
Angus T Jone Charlie Sheen en Jon Cryer Two and a Half Men

Nadat Charlie Sheen was ontslagen, werd Ashton Kutcher, ster uit de That '70s Show, gecast in de hoofdrol tegenover Jon Cryer en Angus T. Jones. …En het was een soort ramp.

Misschien zou Two and a Half Men niet kunnen overleven zonder Charlie Sheen. Of misschien was de rol gewoon misplaatst. Immers, Four Weddings And A Funeral-ster, Hugh Grant kwam ook in aanmerking voor de rol …

Dus, waarom nam hij het niet?

Het mysterie achter Hugh Grant op Two And A Half Men

Tijdens The Howard Stern Show in augustus 2016 ging Hugh Grant in detail over waarom hij uiteindelijk Charlie Sheen niet verving in Two and a Half Men. De acteur heeft een geschiedenis van ongelooflijk openhartig zijn, waardoor hij een geweldige gast was in de iconische radioshow, met enkele van de meest onthullende interviews met beroemdheden in de branche. Hoewel, Hugh Grant kan een beetje… te eerlijk zijn… Zoals de keer dat hij sprak over enkele van zijn vrouwelijke co-sterren.

Hugh Grant op Howard Stern Show
Hugh Grant op Howard Stern Show

Maar zijn opmerkingen over waarom hij Charlie Sheen niet verving in Two and a Half Men waren veel tactvoller en even onthullend:

"Ze hebben er met mij over gesproken", legde Hugh uit over de rol die hem werd aangeboden. "Maar het probleem was dat ze geen script of personage hadden. Ze zeiden gewoon: 'Vertrouw ons, we maken er een.' Het heeft allemaal te maken met een zeer strak schema waar de Amerikaanse televisie aan lijkt te werken. Ze moeten in september beginnen, of wat het ook is, en ze hebben hun Up-Fronts en zo. En ik zei: "Nou, het is heel moeilijk voor mij om dit zonder script te overwegen.' En ze zeiden, 'vertrouw ons gewoon, vertrouw ons'.

Hugh ging verder met te zeggen dat het team achter Two and a Half Men duidelijk briljant getalenteerd was en dat hij eigenlijk een fan van de show was geweest. Hij vond het niet geweldig, maar hij zei dat hij het zeker leuk vond om ernaar te kijken en naar enkele van de andere shows waar het team achter Two and a Half Men deel van uitmaakte.

Maar uiteindelijk was Hugh Grant "te bang" om zich zonder script bij de show aan te melden. Het was duidelijk dat hij bang was dat hij deel zou uitmaken van een uitstervende franchise en ook zou worden gezien als een mindere Charlie Sheen-vervanging. Tenminste, dat zou het geval kunnen zijn als hij zich had aangemeld en het personage en het script niet in orde waren.

Iets zegt ons dat Hugh Grant een aantal zeer noodzakelijke scriptwijzigingen zou hebben geëist als hij er niet blij mee was. En de producers zouden slim zijn geweest om ze te nemen, aangezien Hugh perfect zou zijn geweest voor die show.

Hij slaagde echter en Ashton Kutcher werd in plaats daarvan aangenomen.

Wat Hugh Grant dacht over Ashton Kutcher in de rol die hij had kunnen spelen

Tijdens zijn interview met de grote Howard Stern, onthulde Hugh Grant ook wat hij vond van Ashton Kutcher in de rol die van hem had kunnen zijn. Hoewel, hij bleef behoorlijk verwijderd van het beoordelen van Ashton's prestaties en het personage zelf.

Ashton Kutcher Twee en een half mannen hugh Grant
Ashton Kutcher Twee en een half mannen hugh Grant

"Ja, ja," begon Hugh toen Howard hem vroeg of hij had gekeken wat Ashton met de show had gedaan. "Het was nog steeds een erg goede show, maar wat ze voor Ashton Kutcher creëerden was iets heel anders dan wat ze voor mij zouden hebben gemaakt. Dus het is moeilijk te beoordelen."

"Maar het geld zou enorm zijn geweest," vertelde Howard Hugh met een enorme grijns.

"Het was… het was stratosferisch."

Hugh zei vervolgens dat hij geen idee had hoeveel netwerktelevisie in Amerika waard was. Als hij het had geweten, had hij er misschien nog eens over nagedacht om Charlie Sheen, de ster van Two and a Half Men, af te wijzen. Toch was het waarschijnlijk maar het beste dat Hugh het optreden afsloeg omdat het project gedoemd leek te zijn gedoemd te mislukken nadat Charlie was ontslagen.

Aanbevolen: