Hier is waarom we niets meer horen over 'True Blood'-ster Anna Paquin

Inhoudsopgave:

Hier is waarom we niets meer horen over 'True Blood'-ster Anna Paquin
Hier is waarom we niets meer horen over 'True Blood'-ster Anna Paquin
Anonim

Anna Paquin was pas 11 jaar oud toen ze haar Academy Award voor beste vrouwelijke bijrol won door de rol van Flora McGrath te spelen in The Piano uit 1993, en het duurde niet lang daarna toen haar acteercarrière echt van de grond kwam in Hollywood. Tot op heden speelde ze in enkele van de grootste blockbuster-films, waaronder de X-Men-franchise en Scream 4, maar haar meest opvallende werk zou waarschijnlijk haar zes jaar durende run op HBO's True Blood zijn.

Het eerste seizoen ging in 2008 in première en werd meteen een hit voor het netwerk, dat de fantasy-mystery-serie voor zeven seizoenen verlengde voordat het in 2014 eindigde. Fans waren ontdaan door het nieuws dat de show zou eindigen, maar het leek ook alsof enkele van zijn hoofdrolspelers klaar waren om andere projecten na te streven, zoals Alexander Skarsgard, die meerdere filmrollen op het spel had, waaronder een rol in Zoolander 2.

Wat is er met Anna Paquin gebeurd?

True Blood was zo succesvol, het leverde Anna zelfs een Golden Globe-overwinning op voor haar werk als Sookie Stackhouse in 2009, maar sinds de show in 2014 werd afgesloten, is het geen geheim dat de actrice niet zoveel geluk heeft gehad bij het landen alles wat zo opmerkelijk is als haar werk aan de HBO-show.

Toen alles was gezegd en gedaan, hield Anna, in plaats van haar aandacht weer op het grote scherm te concentreren, de piloten van televisieprogramma's in de gaten, waardoor ze de hoofdrol op zich nam in de Canadese serie Bellevue, en terwijl critici gaf het veel lof, maar het CBC-netwerk annuleerde het nog steeds na de eerste run.

Vanaf daar richtte Paquin haar aandacht op Netflix, waar ze speelde in de serieaanpassing van Alias Grace, maar nogmaals, het kreeg niet dezelfde hoeveelheid aandacht die haar eerdere projecten hadden gekregen, met veel kijkers die beweerden dat de afleveringen voelden erg flauw en onmemorabel.

Aangezien het Netflix-project een beperkte serie was, betekende dat kennelijk dat Anna weer op zoek zou gaan naar een nieuwe rol om te spelen zodra alles was gezegd en gedaan, wat frustrerend voor haar moet zijn, aangezien ze stabiliteit vond zes jaar op True Blood, waardoor ze zich ook op andere kleine projecten kon concentreren.

Nu de show voorbij is, heeft ze echter moeite om haar plek in Hollywood te vinden, omdat de shows waar ze deel van uitmaakte het niet geweldig goed deden of slechts een korte tijd draaide.

In een interview met Variety benadrukte de actrice dat het spannend is om elke paar maanden van rol te veranderen, omdat het haar in staat stelt een nieuw personage te belichamen, door te zeggen: Ik heb een eindeloze honger naar nieuwe uitdagingen. Een van de leuke dingen van mijn werk is dat je om de paar maanden door kunt gaan naar het volgende.”

Ze heeft niet vermeld dat niet alle rollen lucratieve deals hebben, vooral als ze aan een gloednieuwe show werkt. Daarom is het idee om om de paar maanden van project naar project te moeten gaan niet altijd het beste idee als je probeert een duurzame rol op te bouwen.

In 2014 had Anna haar rol als Rogue opnieuw vertolkt voor X-Men: Days of Future Past uit 2014, maar tegen de tijd dat de film in de bioscoop kwam, had regisseur Bryan Singer de meeste van haar scènes eruit geknipt de film was al te lang voor de theatrale versie, wat betekende dat ze vrijwel voor niets kwam werken.

Hoewel er een uitgebreide "Rogue Cut" was samengesteld voor homevideo, was Rogue nauwelijks te zien in de officiële versie die de bioscopen bereikte, die uiteindelijk meer dan $ 750 miljoen verdiende aan de kassa. Haar verschijning in de film zou haar sterrenkracht enorm hebben geholpen nadat ze destijds net de laatste serie True Blood had afgesloten, maar het ging gewoon niet zoals ze had verwacht.

Toch vertelde Anna Yahoo dat ze nog steeds blij was om zich te herenigen met enkele van haar voormalige castleden, aangezien ze hen kent sinds het filmen van de eerste film in 2000, waaronder mensen als Hugh Jackman, Halle Berry, en nog veel meer.

Sommige van Anna's recente tv-projecten zijn onder meer The Affair en Flack, terwijl haar line-up van werk op het grote scherm haar heeft zien verschijnen in alles van Furlough, The Parting Glass, Tell It to the Bees en de De door Martin Scorsese geregisseerde film, The Irishman, in 2019.

Al met al boekt Anna hier en daar nog steeds rollen, maar ze zijn gewoon niet zo memorabel als de personages die ze in het verleden heeft gespeeld, en daarom ben je haar werk waarschijnlijk al lang niet meer tegengekomen lange tijd.

Aanbevolen: