Big Mouth' verrukt fans met Natasha Lyonne Cameo

Inhoudsopgave:

Big Mouth' verrukt fans met Natasha Lyonne Cameo
Big Mouth' verrukt fans met Natasha Lyonne Cameo
Anonim

Het vierde seizoen van Big Mouth is het geschenk dat blijft geven, fans zegenen met een speciaal optreden van Natasha Lyonne.

The Orange Is The New Black-actrice te zien in cartoonvorm in een aflevering van het nieuwe seizoen waarin ze haar personage uit Russian Doll herneemt. Lyonne speelde hoofdrolspeler Nadia Vulvokov in het eerste seizoen van de Netflix-show.

Het concept van de serie draait om een verhaal in een tijdlus. Nadia beleeft in feite steeds dezelfde dag - haar verjaardag - opnieuw en moet uitzoeken hoe ze aan de lus kan ontsnappen.

The Unexpected ‘Big Mouth’ en ‘Russian Doll’ Crossover

Vulvokov verschijnt in een aflevering van het nieuwe hoofdstuk van Big Mouth. In de geanimeerde komedie voor volwassenen komt hoofdpersoon Nick vast te zitten in een verhaal in een tijdlus, waarin hij dezelfde dag blijft herbeleven tot hij op een bizarre manier sterft.

Gotta Get Up, dat is het nummer dat kijkers horen in het Big Mouth-segment, is ook een knipoog naar Russian Doll. In de show van 2019, elke keer dat Nadia wakker wordt op haar verjaardagsfeestje, speelt de hit uit 1971 van Harry Nilsson.

Lyonne spreekt ook Nancy, Jessi's therapeut, in, evenals een motelkussen genaamd Suzette.

Deze verwijzing naar Russian Doll is slechts een van de vele paaseieren uit de popcultuur die Big Mouth-fans in het nieuwe seizoen kunnen vinden.

‘Big Mouth’ heeft ook een knipoog naar ‘The Room’

De show leent ook een iconische lijn uit Tommy Wiseau's cultfilm, The Room.

The Room ging in première in 2003 en kreeg over het algemeen negatieve recensies van critici vanwege het slechte acteerwerk en de inconsistente plot. Sindsdien is het echter de popcultuur binnengedrongen als een slaaphit.

In de film schittert Wiseau als Johnny, een succesvolle bankier uit San Francisco die samenwoont met zijn verloofde Lisa. Verveeld door de relatie, verleidt de vrouw Johnny's beste vriend Mark.

In een van de beroemdste scènes gaat Johnny naar het dak. De hoofdpersoon wil wat stoom afblazen nadat hij beweert ten onrechte te zijn beschuldigd van het slaan van Lisa. Terwijl Johnny piekert over de beschuldigingen van zijn verloofde, is hij verrast zijn vriend Mark te zien, die nonchalant op het dak aan het ontspannen is. Dat is wanneer Johnny de nu iconische oneliner uitspreekt: "Oh, hi Mark."

Dit is de regel die Grote Mond gebruikte wanneer personage Jessi een doos tampons vasthoudt en een van hen stelt zichzelf voor als Mark. De absurdistische regel zet Jessi aan om te antwoorden door te zeggen: "Oh, hallo Mark."

Big Mouth streamt op Netflix

Aanbevolen: