Kid Cudi legt uit waarom hij tegen TikTokers is met zijn muziek

Inhoudsopgave:

Kid Cudi legt uit waarom hij tegen TikTokers is met zijn muziek
Kid Cudi legt uit waarom hij tegen TikTokers is met zijn muziek
Anonim

Kid Cudi is de nieuwste artiest die dankzij TikTok een kleine renaissance online heeft beleefd. Graaf Stevie Nicks, Jane Fonda en zelfs Britney Spears onder de sterren die de afgelopen maanden hun oude werk in de app nieuw leven hebben ingeblazen.

Terwijl die artiesten (en nog veel meer) hun eigen TikTok-accounts hebben gebruikt, is één rapper resoluut tegen wat er in de app gebeurt. Dit is wat Kid Cudi te zeggen had over mensen die zijn muziek gebruiken in hun TikToks.

Hij is 'niet gevleid' door de 'dag en nacht'-uitdaging

Het nummer van Kid Cudi dat momenteel het meest op TikTok circuleert, is zijn hit 'Day 'n' Night uit 2008'. Vroeger (en nacht, lol) bereikte het nummer nummer één in Billboard en werd het genomineerd voor een heleboel prijzen, waaronder twee Grammy's.

Nu is het een TikTok-uitdaging geworden waarbij mensen kijkers verrassen door iets willekeurigs te doen nadat de stem van Kid Cudi zegt: "kijk hier eens naar". Hij haat het.

De bovenstaande tweets kregen duizenden likes, samen met enkele opmerkingen die vroegen waarom Cudi precies zo'n sterke mening had over de hele zaak.

Hij waardeert zijn teksten

Kid Cudi met bril en stropdas Day 'n' Night video
Kid Cudi met bril en stropdas Day 'n' Night video

Vandaag herhaalde de rapper dat zijn probleem met de TikTokers puur te wijten is aan het gebruik van versies van zijn muziek die geen songtekst bevatten. Zijn teksten zo verdraaien dat ze passen bij een heleboel niet-gerelateerde dingen, is ongemakkelijk voor hem. (Er moet ook worden opgemerkt dat Cudi het lied schreef over het rouwen om zijn overleden oom, wat hij uitlegde toen het werd uitgebracht).

Eerlijk genoeg!

Aanbevolen: