De vele goede doelen die Rachel McAdams ondersteunt

Inhoudsopgave:

De vele goede doelen die Rachel McAdams ondersteunt
De vele goede doelen die Rachel McAdams ondersteunt
Anonim

Rachel McAdams is sinds 2001 een bekend gezicht op het grote en kleine scherm. De inwoner van London, Ontario (Ja, er is een Londen in Canada) beleefde haar eerste grote rol in het Rob Schneider-komedievoertuig The Hot Chick. McAdams zou door de jaren heen te zien zijn in een hele reeks spraakmakende werken, waaronder lid worden van de almachtige MCU als Christine Palmer en, natuurlijk, Alison Hamilton in de Nick Cassavetes die The Notebook regisseerde (waar ze zou eerste ontmoeting en co-ster met toekomstige beau en landgenoot Ryan Gosling) Kanttekening: die specifieke rol werd in plaats daarvan bijna een iconische popster.

De beroemde Canadese actrice is echter veel meer dan alleen het publiek vermaken in verschillende films. Inderdaad, McAdams is een behoorlijk filantroop, besteedt talloze uren en gebruikt haar beroemdheidsstatus om een groot aantal goede doelen te helpen, evenals organisaties door de jaren heen. Liefdadigheidsacties zijn altijd de moeite waard om in de schijnwerpers te staan, dus laten we dat hier en nu doen, zullen we? Dat zullen we doen.

9 Rachel McAdams runde een milieuvriendelijke website: 'GreenIsSexy.org'

Inspiratie kan voor een acteur uit vele bronnen komen. Of het nu uit een film is gehaald of van een collega-acteur (zoals McAdams, geïnspireerd door deze acteur om zich voor te bereiden op Mean Girls) Rachel heeft ervoor gekozen om mensen te inspireren die eco-empathisch zijn voor iets dat we allemaal leuk vinden (vergeef me dat ik grof ben) seks! Nu ze je aandacht heeft… GreenISexy.org is een blog, die de Red Eye-actrice zowel heeft opgericht als heeft bijgedragen aan2007-2011. Binnen de blog promoot McAdams een gezonde, milieuvriendelijke levensstijl met advies en tips die iedereen kan gebruiken. Oranje is misschien wel het nieuwe zwart; groen is echter het nieuwe sexy.

8 Rachel McAdams nam deel aan de demonstratie 'Dag zonder immigranten' in Los Angeles in 2006

Veel mensen in Noord-Amerika zijn immigranten of stammen op zijn minst af van immigranten. Als zodanig is het onderwerp immigranten, hun behandeling en wat zij voor dit continent betekenen een onderwerp van groot belang. Days Without Immigrants is een politieke campagne met als doel het Amerikaanse Congres onder druk te zetten voor immigratiehervormingen en de status van de Amerikaanse immigranten zonder papieren te garanderen. Rachel nam deel aan het protest Dag zonder immigranten van 2006 in Los Angeles,protesteerde tegen de pogingen van de federale regering om de bovengenoemde immigranten verder te criminaliseren.

7 Rachel McAdams hielp bij het opruimen van orkaan Katrina

Orkaan Katrina verwoestte New Orleans in 2006. De orkaan veroorzaakte talloze doden en miljoenen schade en wordt algemeen beschouwd als een van de meest catastrofale natuurlijke gebeurtenissen in de Amerikaanse geschiedenis. Er werd snel een opruimactie uitgevoerd, waarbij veel bekende gezichten verschenen om te helpen met het opruimen van de steden die door Katrina waren verwoest, zoals Usher, Jennifer Garner en Rachel McAdams McAdams hielp met het opruimen moeite doen, haar mouwen opstropen en helpen bij het opruimen van Biloxi, Mississippi

6 Rachel McAdams nam in 2010 deel aan 'The Canada For Haiti Telethon'

McAdams is een vrouw die alles heeft en toch kiest om te geven, en ook anderen aanspoort om te geven. Dit is waarschijnlijk de reden waarom ze deelnam aan de Canada for Haiti telethon in 2010. De telethon kwam nadat een enorme aardbeving van 7,0 de stad Léogâne trof, waarbij honderdduizenden doden vielen en miljoenen raakten in het proces.

5 Rachel McAdams was betrokken bij de 'Hair Boom'-inspanningen van Trust na de olieramp in de Golf van Mexico in 2010

In 2010 explodeerde het boorplatform Deep Water Horizon, wat resulteerde in een enorme olieramp in de Golf van Mexico. Vul in: Vertrouwenszaken. De organisatie is gespecialiseerd in het maken van petroleumreinigingsproducten met echt haar. McAdams werkte samen met de organisatie, verzamelde het haar van verschillende salons, verzamelde het haar in bundels, allemaal om "haarbomen" te maken om de olie op te zuigenplaagt de golf.

4 Rachel McAdams ondersteunde ‘Foodstock’ in 2010

McAdams nam deel aan een protest tegen de bouw van een megagroeve in de buurt van de Niagara Escarpment genaamd Foodstock in 2010. Het protest tegen de steengroeve is te wijten aan de mening van de critici dat dit zou leiden tot de vernietiging van de landbouwgrond waarop de helft van alle aardappelen wordt verbouwd die in Zuid-Ontario (Canada) worden gebruikt.

3 Rachel McAdams woonde de Occupy Toronto-demonstratie bij in 2010

McAdams had het behoorlijk druk met haar liefdadigheidsinspanningen in 2010. De actrice nam deel aan een 40-daags protest genaamd de Occupy Toronto-demonstratiewaarin ongeveer 15 honderd demonstranten de straat op gingen in Toronto (voornamelijk het financiële district) om te protesteren tegen het schuldenprobleem in Noord-Amerika.

2 Rachel McAdams deed vrijwilligerswerk bij Habitat For Humanity in 2013

Habitat for Humanity is een non-profitorganisatie met als doel mensen in gemeenschappen over de hele wereld te helpen hun huizen te bouwen of te verbeteren. In 2013 wijdde McAdams haar tijd aan het werken met vrijwilligers bij het bouwen van funderingen en funderingen voor een Habitat for Humanity-huis in haar geboorteplaats St. Thomas. Volgens The London Free Press zei McAdams dit over haar vrijwilligerswerk: Er is iets zo diep moois aan het vanaf de grond opbouwen van een huis. Het gaat om meer dan deuren en ramen en verf. Het gaat over familie, de toekomst en het leggen van de basis voor blijvende herinneringen.”

1 Rachel McAdams heeft gewerkt voor United Way Of Canada

“United Way's werk richt zich op drie belangrijke strategieën die kansen creëren voor iedereen in onze gemeenschappen om een beter leven te leiden. Mensen van armoede naar mogelijkheden brengen, kinderen helpen alles te zijn wat ze kunnen zijn en een sterke, gezonde gemeenschap opbouwen. Die slogan, rechtstreeks overgenomen van de website van United Way, zegt alles. De organisatie gebruikt donaties om hun bovengenoemde strategieën te realiseren. Rachel moet akkoord zijn gegaan met de drie strategieën, aangezien ze in het verleden betrokken was bij de Canadese organisatie.

Aanbevolen: