Deze MCU-ster werkte bij Bubba Gump voordat hij groot werd

Inhoudsopgave:

Deze MCU-ster werkte bij Bubba Gump voordat hij groot werd
Deze MCU-ster werkte bij Bubba Gump voordat hij groot werd
Anonim

Niet elke held in het Marvel Cinematic Universe begint zo. Niet alleen in termen van hun oorsprongsverhalen op het scherm. Voor veel acteurs is een bescheiden begin slechts een deel van de vergelijking. Alleen omdat ze acteurs zijn, wil nog niet zeggen dat ze nooit hard hebben gewerkt (of dat ze dat nu niet eens zijn).

En voor één acteur was een geschiedenis van werken bij een visrestaurant slechts een hobbel op de weg naar grotere en betere dingen.

Chris Pratt werkte vroeger bij Bubba Gump

Hij heeft sindsdien een heel lange weg afgelegd, maar Chris Pratt werkte vroeger bij Bubba Gump. Voor niet-ingewijden is Bubba Gump een visrestaurant met ketens over de hele wereld. Het eetcafé is geïnspireerd op 'Forrest Gump', dus de sfeer daar is niet bepaald vijfsterren.

Maar voordat Chris zijn grote doorbraak in Hollywood beleefde, leefde hij vanuit zijn busje op Hawaï en probeerde hij gewoon de eindjes aan elkaar te knopen. De acteur heeft eerder uitgelegd dat een vriend hem een enkeltje naar Hawaï kocht toen hij 19 was, dus hij greep de kans.

Toen kwam hij in een busje te wonen en was hij dakloos. Toch noemde Chris het een "charmante tijd" omdat hij met vrienden omging, zijn levensonderhoud goedkoop was en hij restjes at bij Bubba Gump totdat hij werd ontdekt.

Pratt vroeg fans vriendelijk te zijn voor hun servers

Twintig jaar nadat hij de restjes letterlijk van de garnalenborden van klanten at, postte Chris op Instagram over zijn ervaring. 20 jaar later herinnerde Pratt zich nog steeds dat hij op de terugweg naar de keuken eten had gesmokkeld nadat hij tafels had bezet, waardoor het klinkt alsof hij op dat moment behoorlijk moeilijk was.

Maar Chris heeft het verhaal niet over hem gemaakt (hoewel het technisch gezien wel zo is). In plaats daarvan riep hij restaurantbezoekers / fans op en vroeg hen om 20 procent fooien achter te laten voor hun servers (en wat extra garnalen). Het is niet verwonderlijk, aangezien hij veel heeft gezegd over doneren aan liefdadigheidsinstellingen en eigenlijk alleen de minderbedeelden heeft geholpen.

Jaren eerder deelde Chris echter meer over zijn 'ontdekt worden'-verhaal, en het gebeurde letterlijk bij Bubba Gump.

Als Chris geen ober was geweest, zou Hollywood hebben gemist

Het blijkt dat, toen Chris Pratt als ober bij Bubba Gump werkte, een regisseur hem 'ontdekte' terwijl hij daar aan het dineren was. Rae Dawn Chong, die ook actrice is, zat in Chris' gedeelte van het restaurant, en hij praatte behoorlijk overtuigend met haar.

Toen de actrice/regisseur Chris vroeg of hij kon acteren, zei hij ja, en dat leidde tot een kans in een film. Voor het optreden verhuisde Chris naar Los Angeles en realiseerde zich op dat moment dat acteren was wat hij met zijn leven wilde doen. Hoewel Chris al snel 'Jurassic World' veiligstelde, flopte de film, en dat was dat.

Geen slecht einde van een verhaal dat begint met een raar optreden.

Aanbevolen: