Rider Strong wilde niets te maken hebben met Boy Meets World

Inhoudsopgave:

Rider Strong wilde niets te maken hebben met Boy Meets World
Rider Strong wilde niets te maken hebben met Boy Meets World
Anonim

De jaren negentig waren een decennium vol geweldige tv-shows. Beter nog, er was iets geweldigs voor kijkers van alle leeftijden. Oudere mensen hadden Friends en Seinfeld, maar jonger publiek had shows zoals Boy Meets World.

Boy Meets World was een klassieker uit de jaren 90 die het spel veranderde voor shows die bedoeld waren voor een jonger publiek. Het had emotionele afleveringen en gedenkwaardige momenten, en hoewel de sterren sinds het einde in totaal verschillende richtingen zijn gegaan, zullen ze voor altijd met elkaar verbonden zijn via de show.

Rider Strong werd een tienerster in de show, maar het was niet altijd gemakkelijk voor hem. Laten we eens kijken hoe hij zich voelde toen hij van Boy Meets World een klassieker maakte.

Rider Strong met ster op Boy Meets World

Als je een kind was dat opgroeide in de jaren negentig of de jaren 2000, kunnen we bijna garanderen dat je een aanzienlijk deel van je middagen hebt besteed aan het kijken naar Boy Meets World. De show was meteen een succes toen het debuteerde, en het groeide uit tot een van de meest populaire shows van de jaren negentig die was gericht op kinderen.

Met Ben Savage, Rider Strong en een groot aantal getalenteerde jonge sterren, richtte Boy Meets World zich op Cory Matthews die door het leven navigeerde met zijn familie en vrienden. De show raakte zware thema's, had hilarische momenten en vermengde zich met levenslessen die gewoonlijk door Mr. Feeny werden gegeven.

Gedurende 7 seizoenen en bijna 160 afleveringen was Boy Meets World een nietje op televisie. Het werd genoten door mensen van alle leeftijden, en aangezien de show liep van 1993 tot 2000, groeiden veel kinderen in de jaren '90 legitiem op met de personages van de show.

Boy Meets World was jarenlang in staat om achterover te leunen en te genieten van zijn erfenis op het kleine scherm, maar in de jaren 2010 begon het gefluister te groeien dat de show een comeback maakte. Deze keer zou het echter laten zien waar Cory, Topanga en Shawn als volwassenen waren.

Hij verscheen zelfs op 'Girl Meets World'

Juni 2014 markeerde het debuut van Girl Meets World op Disney Channel. De show was een voortzetting van de geliefde Boy Meets World en bevatte Cory en Topanga die allemaal volwassen waren en hun kind Riley opvoedden.

De show bevatte niet alleen Cory en Topanga, maar bracht ook een aantal originele castleden terug, waaronder Rider Strong.

Naast zijn optreden in de show, werkte Strong ook achter de camera en regisseerde hij ook enkele afleveringen.

Uiteindelijk eindigde de show na een paar seizoenen, en Strong vertelde waarom het niet zo groot was als zijn voorganger.

"Ik denk dat Michael [Jacobs, maker], tot zijn verdienste, echt goed heeft geschreven voor die [leeftijdsgroep], en dat doet hij nog steeds. We hebben een aantal zeer dramatische afleveringen gehad [van Girl Meets World]. Ik denk niet zo dramatisch als Boy, vooral omdat we op Disney Channel zijn en ze ons dat niet toestaan. Ik denk dat als Michael zijn zin had gehad, Girl Meets World net zo extreem zou zijn uitgedraaid, "zei hij.

In de afgelopen jaren hebben de acteur, evenals veel van zijn co-sterren, openhartig gesproken over hun tijd in de show. Onlangs heeft Strong een statement gemaakt dat fans verraste.

Hij worstelde terwijl hij op het origineel zat

Tijdens het originele hit had Strong zijn worsteling met dit alles, en toen hij met Insider sprak, vertelde hij mensen hoe hij zich in die jaren voelde.

"Ik wilde niet geassocieerd worden met de show, wat nu gek voor me is. Jarenlang, halverwege mijn tienerjaren, keek ik niet naar de show. Telkens als we uit de show waren, heb ik letterlijk rende weg uit Los Angeles en begroef mijn hoofd in het zand, "zei hij.

Dit is een verrassing voor velen, aangezien de meesten zouden aannemen dat het landen op een hitshow een droom zou zijn die uitkomt voor de jonge artiest. Dit was echter niet het geval.

Tijd heelt alles, en achteraf zou de acteur willen dat hij als jongere de dingen door een andere lens had bekeken.

Achteraf denk ik: 'Dat is best slecht.' Ik had gewoon gelukkiger moeten zijn en in het moment moeten leven en trots moeten zijn op de show en trots moeten zijn op wat we aan het doen waren. Maar in plaats daarvan, ik weet het niet, had ik een echte chip op mijn schouder, zei hij.

Tegenwoordig leeft Rider Strong gelukkig met de erfenis die hij voor zichzelf maakte als jonge ster in een van de meest populaire shows aller tijden. Het is geweldig dat hij een plek heeft bereikt waar hij alles kan omarmen.

Aanbevolen: