Sterren die heel snel verder gingen na hun scheiding

Inhoudsopgave:

Sterren die heel snel verder gingen na hun scheiding
Sterren die heel snel verder gingen na hun scheiding
Anonim

In de kleurrijke wereld van beroemdheden lijken sommige relaties op een show. Soms is het moeilijk te onderscheiden of momenten echt zijn of voor de rol.

Wat fans het meest aantrekt in deze branche is roddel, vooral over relaties. Geruchten en liefdesaffaires gedijen goed in de wereld van de showbusiness. Er is het gebruikelijke hartverwarmende nieuws van beroemdheden die hun relaties openbaar maken, maar wat het systeem echt voedt, zijn geruchten over het uiteenvallen en de redenen erachter - of het gebrek daaraan.

Disfunctioneel huwelijk? Het is een hit. Driehoeksverhouding? Dat is voor primetime. Scheiding? Brekend nieuws, zeker.

Het is ook nieuwswaardig hoe sommige beroemdheden gemakkelijk van de ene relatie naar de andere kunnen springen. Ze zijn vandaag verloofd en kunnen het de volgende dag afzeggen. Sommigen beheersen de kunst om verder te gaan, zodat ze meteen op zoek kunnen naar een nieuwe partner.

Hoe verdrietig het ook mag lijken, liefde is soms echt vluchtig. Hier zijn enkele sterren die wenkbrauwen fronsten na hun scheidingen en daaropvolgende nieuwe relaties.

8 Chris Pratt en Anna Faris

In 2007 ontmoetten Chris Pratt en Anna Faris elkaar op de set van Take Me Home Tonight, waar ze minnaars speelden. Ze waren een jaar later verloofd en trouwden het jaar daarop. Het beroemde stel verraste Hollywood toen ze in augustus 2017 hun scheiding aankondigden, een jaar later gevolgd door hun scheiding.

Een maand na de scheiding brak het nieuws uit dat de Scary Movie-actrice een relatie had met cameraman Michael Barrett. De Parks and Recreation-acteur begon een paar maanden voordat de scheiding rond was met Katherine Schwarzenegger te daten. Het lijkt alsof alles snel is gegaan, maar zoals het paar tijdens hun scheiding aankondigde, hebben ze 'lang geprobeerd'. Nu zijn ze gelukkig getrouwd met hun nieuwe respectievelijke partners.

7 Will Smith

Net nadat Will Smith zijn vrouw Jada Pinkett verdedigde tegen de grappen van Chris Rock tijdens Oscars 2022, stonden de showbizzcolumns plotseling vol met echtscheidingsgeruchten. Het is niet per se een disfunctioneel huwelijk, maar dat van de Smiths is zeker onconventioneel.

De "Fresh Prince" ontmoette zijn aanstaande vrouw Sheree Zampino in 1991 op de set van A Different World, die de acteur daadwerkelijk bezocht in de hoop Pinkett te ontmoeten. Cupido's pijl raakte Zampino en Smith, en een jaar later trouwden ze. Het huwelijk duurde tot 1995, en toen de scheiding rond was, kreeg Smith al snel een hechtere band met Pinkett. Zoals ze zeggen, de rest is geschiedenis.

6 Kim Kardashian

Kim Kardashian in een gouden jurk
Kim Kardashian in een gouden jurk

De altijd controversiële Kim Kardashian weet echt hoe ze de camera's moet aantrekken, vooral tijdens haar huwelijk met professionele basketballer Kris Humphries in 2011. Het was een soort wervelwindromantiek voor de twee, die in oktober vorig jaar begonnen te daten, zich in mei 2011 verloofden en in augustus in het huwelijksbootje stapten. Na 72 dagen vroeg ze een echtscheiding aan, die in 2013 werd afgerond.

In 2012, hoewel nog steeds wettelijk getrouwd, had de socialite al een relatie met Kanye West, met wie ze in 2014 trouwde. Haar scheiding van West werd in 2022 afgerond, maar ze was al in 2021 begonnen met het daten van komiek Pete Davidson.

Teruggaand tot 2000, Kardashian's eerste echtgenoot was muziekproducent Damon Thomas en hun huwelijk eindigde in 2004. Terwijl de scheiding nog gaande was, begon ze te daten met rapper Ray J, met wie ze een sekstape had die in 2003 uitlekte Kardashians liefdesleven is kleurrijk; geen wonder dat ze zo beroemd is.

5 Blake Shelton

Blake Shelton en Gwen Stefani zijn eindelijk getrouwd
Blake Shelton en Gwen Stefani zijn eindelijk getrouwd

Countryzangeres Blake Shelton's eerste huwelijk was met Kaynette Williams van 2003 tot 2006, wat eindigde toen Williams haar ex-man beschuldigde van ongepast gedrag. Kort daarna raakte Shelton hechter met zangeres Miranda Lambert, met wie hij vier jaar een relatie had en in 2011 trouwde. Vier jaar later scheidden de artiesten op dezelfde dag dat ze het aankondigden.

Eind 2015 brak het nieuws uit dat Shelton aan het daten was met zijn The Voice-co-coach Gwen Stefani nadat hij een hechte band met elkaar had gekregen terwijl ze allebei een scheiding ondergingen. Het was goede muziek voor de twee, die, na jaren van daten, in 2021 trouwden.

4 Gwen Stefani

Gwen Stefani lacht
Gwen Stefani lacht

Stefani, van haar kant, trouwde in 2002 met Bush-frontman Gavin Rossdale, met wie ze drie zonen heeft. Na bijna 13 jaar huwelijk met Rossdale, vroeg Stefani in 2015 een echtscheiding aan, die acht maanden later werd afgerond.

Hoewel hij nog steeds wettelijk getrouwd was, begon de voormalige No Doubt-vocalist in 2015 met Shelton te daten, die, zoals eerder vermeld, in dezelfde periode ook een scheiding onderging. Ze waren vijf jaar later verloofd en genieten nu van de muziek van hun liefde.

3 Ashton Kutcher

Ondanks een stressvolle jeugd is Ashton Kutcher nu een goed verdienende acteur met een vermogen van $200 miljoen. Zijn succes is echter niet zonder controverses - vooral met zijn romantische leven. Het model begon in 2003 te daten met actrice Demi Moore, die op dat moment 15 jaar ouder was dan hij. Ze trouwden twee jaar later en het huwelijk hield stand tot 2011. De echtscheidingsprocedure werd in 2013 afgerond.

Jaar 2012 zag Kutcher daten met actrice Mila Kunis, zijn mede-ster uit That '70s Show. Ze verloofden zich in 2014 en trouwden een jaar later. Het stel, dat tegenwoordig zelden samen in projecten verschijnt, is nu de trotse ouders van twee kinderen.

2 Claire Holt

De Australische acteur Claire Holt van The Originals en Aquarius fame was in 2015 verloofd met televisieproducent Matthew Kaplan, met wie ze een jaar later trouwde. De relatie was echter van korte duur, aangezien ze een dag voor hun trouwdag scheidden.

Hoe vluchtig haar eerste huwelijk ook was, Holt herstelde snel, want slechts zeven maanden na de scheiding verraste ze fans toen ze haar verloving met vastgoedmanager Andrew Joblon aankondigde. Alles gebeurde snel tussen Kaplan en Holt, maar de actrice is nu gelukkig gesetteld in de VS met haar man en hun twee kinderen.

1 Nick Lachey

Nick Lachey en Jessica Simpson ontmoetten elkaar voor het eerst in december 1998 en begonnen een maand later te daten, maar gingen in april uit elkaar. Maar in september kwamen de twee weer bij elkaar en trouwden eind 2002. Hun eerste breuk zou een teken kunnen zijn van wat komen zou, omdat de zangers hun scheiding in 2005 aankondigden. De scheiding van Lachey en Simpson werd in juni 2006 afgerond.

In datzelfde jaar begon Lachey te daten met fotomodel Vanessa Minnillo, die te zien was in de videoclip van zijn nummer "What's Left of Me". In juni 2009 gingen ze uit elkaar, maar vier maanden later kwamen ze weer bij elkaar. Lachey grapte zelfs dat hij "een minuut vrijgezel" werd. Later trouwden ze in 2011 en hebben nu drie kinderen samen.

Aanbevolen: