Wie is Frankies Bikinis-oprichter Francesca Aiello?

Inhoudsopgave:

Wie is Frankies Bikinis-oprichter Francesca Aiello?
Wie is Frankies Bikinis-oprichter Francesca Aiello?
Anonim

Gedurende haar modellencarrière heeft Gigi Hadid voor talloze merken gemodelleerd en zelfs aan haar eigen samenwerkingen gewerkt. Ze heeft gemodelleerd voor Victoria's Secret, Versace, Savage X Fenty, H&M en Moschino. Ze heeft in het verleden ook samengewerkt met Tommy Hilfiger. Zelfs met haar succesvolle carrière weten fans dat ze haar familie op de eerste plaats zet. Ze is de zus van model Bella Hadid en de dochter van voormalig model Yolanda Hadid. In 2020 verwelkomde ze een dochter genaamd Khai met voormalig One Direction-lid Zayn Malik.

Buiten haar beroemde familie heeft Gigi ook veel beroemde vrienden. Ze is besties met singer-songwriter Taylor Swift, actrice Blake Lively, collega-model Kendall Jenner en countryzanger Kacey Musgraves. Meer recentelijk heeft ze ook onthuld dat ze jeugdvrienden is met Frankies Bikinis-oprichter Francesca Aiello. Ze werkte zelfs samen met Francesca aan een collectie voor het populaire badmodemerk. Lees verder om meer te weten te komen over Francesca en deze modieuze vriendschap.

9 Francesca Aiello was pas 17 toen ze op het idee kwam voor Frankies bikini's

Toen ze 17 jaar oud was, begon Francesca Aiello met het ontwerpen van zwemkleding voor zichzelf en haar vrienden. De inwoner van Malibu heeft gezegd dat ze aanvankelijk niet had verwacht dat haar ontwerpen zouden uitgroeien tot een merk. Nadat haar berichten over haar bikini's echter veel aandacht en belangstelling begonnen te krijgen, realiseerde ze zich het potentieel van het bedrijf.

8 Francesca Aiello is de jongste ontwerper die te zien is tijdens de Miami Swim Week

Met aanmoediging van haar moeder heeft Francesca Aiello in 2012 officieel het merk Frankies Bikinis opgericht. Twee jaar later had ze haar eigen show tijdens Miami Swim Week. Met haar 19 jaar was ze de jongste ontwerpster die haar eigen show had op het badkledingevenement. Toen haar werd gevraagd naar haar meest trotse moment sinds ze met Frankies begon, zei ze tegen Soleil Blue: "Ik ben vooral trots op onze eerste catwalkshow omdat ik toen nog 19 was."

7 Francesca Aiello kent de kracht van sociale media

Francesca Aiello heeft effectief gebruik gemaakt van sociale media om haar merk te ontwikkelen tot het miljoenenbedrijf dat het nu is. In 2015 vertelde Francesca aan Bizwomen: "We hadden geluk dat we op de markt kwamen voordat het oververzadigd raakte met merken […] Ik denk niet dat we hetzelfde hadden kunnen doen als we nu waren begonnen."

6 Frankies Bikini's verkoopt meer dan alleen bikini's

Hoewel het populaire badmodemerk bekend staat om zijn bikini's, verkoopt het nu ook kleding, kinderbadmode, activewear en make-up. Je kunt Frankies Bikini's ook kopen bij verschillende retailers, waaronder Revolve, Bloomingdale's, Saks Fifth Avenue en Victoria's Secret. Victoria's Secret kocht onlangs ook een minderheidsbelang in het bedrijf voor $ 18 miljoen.

5 Francesca Aiello is goede vrienden met Gigi Hadid

Francesca Aiello en Gigi Hadid zijn al vrienden sinds ze in de achtste klas zaten. Hun vriendschap heeft langer geduurd dan hun logeerpartijtjes en stranddagen, en ze zijn elkaar blijven steunen omdat ze allebei groot zijn geworden in de modewereld. Francesca vertelde Vogue dat Gigi "zowel een leider als een verzorger is", en Gigi verwijst liefkozend naar Francesca als "Frank".

4 Francesca en Gigi werkten onlangs samen aan Frankies Bikinis x Gigi Hadid

In mei brachten de middelbare schoolvrienden een collectie uit genaamd Frankies Bikinis x Gigi Hadid. Francesca en Gigi ontwierpen samen de badpakcollectie. De ontwerpen zijn geïnspireerd op de jarenlange vriendschap van het paar, hun liefde voor het strand, Gigi's familieboerderij in Pennsylvania en Gigi's moederschapsreis. Deze collectie was echt een viering van vriendschap aangezien hun andere goede vriend, Alana O'Herlihy, de fotograaf voor de collectie was.

3 Wat hebben Francesca en Gigi gezegd over hun samenwerking?

Francesca Aiello en Gigi Hadid hebben hun Instagram-pagina's overspoeld met posts uit de collectie en de bijbehorende fotoshoot. Francesca vertelde Vogue dat Gigi "precies aansluit bij wie het Frankies-meisje is en waar dit merk voor staat." Ze zei ook dat het ontwerpen van de collectie "bijna alsof [ze] weer tieners waren."

2 Gigi Hadid is niet Francesca's enige modelverbinding

Gigi Hadid is niet de enige modelfan van Frankies Bikinis. Sofia Richie, Hailey Bieber en de Jenners houden ook van de stijlvolle bikini's. Het merk heeft ook samengewerkt met het merk Wildflower Cases van Sydney en Devon Lee Carlson, evenals met tennisster Naomi Osaka. Osaka zei dat haar doel voor de samenwerking was om "[vrouwen] zich zelfverzekerd en krachtig te laten voelen." In het afgelopen seizoen van de populaire HBO-show Euphoria was ook een Frankies-zwempak te zien.

1 Francesca Aiello is naar verluidt aan het daten met NBA-speler Blake Griffin

Francesca Aiello zou sinds 2018 een relatie hebben met NBA-speler Blake Griffin. Hoewel de twee niet hebben gereageerd op hun vermeende relatie, zijn ze herhaaldelijk samen gespot. Ze kregen aanvankelijk ook veel aandacht omdat Griffin naar verluidt net uit een relatie met Kendall Jenner kwam.

Aanbevolen: