Natasha Lyonne reageert op 'Russian Doll' 2020 Time-Loop Viral Tweet

Inhoudsopgave:

Natasha Lyonne reageert op 'Russian Doll' 2020 Time-Loop Viral Tweet
Natasha Lyonne reageert op 'Russian Doll' 2020 Time-Loop Viral Tweet
Anonim

Terwijl 2020 eindelijk ten einde loopt, maakte een fan van de Netflix-show Russian Doll een virale tweet die hintte naar een tijdlus… en hoofdrolspeler Natasha Lyonne was dat niet gelukkig.

In de serie speelt de Orange Is The New Black-actrice de hoofdrol Nadia Vulvokov. Nadia is een software-engineer met een flair voor uitgestreken humor en beleeft steeds opnieuw haar 36e verjaardag. Om aan de tijdlus te ontsnappen, moet ze met haar eigen trauma worstelen en samenwerken met een mysterieuze man die ook vastzit op dezelfde dag.

'Russian Doll'-ster Natasha Lyonne wil niet vastzitten in 2020 en … Same

Elke keer dat Nadia sterft, wordt ze wakker in de badkamer op haar verjaardagsfeestje en kijkt ze in de spiegel. Het montuur is zo iconisch geworden dat een fan van de show de afbeelding van Lyonne heeft gebruikt om een grap over 2021 te maken.

“We zijn allemaal om 12:01 op nieuwjaarsdag wanneer we ons realiseren dat we net wakker zijn geworden op 1 januari 2020”, schreef @SAMGREIS bij een foto van Nadia terwijl ze er net zo boos uitziet als altijd.

De tweet ging viraal en werd meer dan 28k keer geliked. De grap bereikte ook de hoofdpersoon van de show, die deelnam aan het gesprek. Het is begrijpelijk dat niemand dit jaar opnieuw zou willen beleven, ook Lyonne.

“Niet cool”, schreef ze gewoon.

Natasha Lyonne sprak haar 'Russische pop'-personage uit in een aflevering van 'Big Mouth'

Lyonne was onlangs ook te zien in een aflevering van Big Mouth als haar personage uit Russian Doll.

Vulvokov verschijnt in een aflevering van het nieuwe hoofdstuk van de geanimeerde komedie voor volwassenen. In de scène komt hoofdrolspeler Nick vast te zitten in een verhaal in een tijdlus, waarin hij dezelfde dag blijft herbeleven tot hij op een bizarre manier sterft.

Gotta Get Up, dat is het nummer dat kijkers horen in het Big Mouth-segment, is ook een knipoog naar Russian Doll. In de show van 2019, elke keer dat Nadia wakker wordt op haar verjaardagsfeestje, speelt de hit uit 1971 van Harry Nilsson.

Lyonne spreekt ook Nancy, Jessi's therapeut, in, evenals een motelkussen genaamd Suzette.

Russische pop en Big Mouth streamen op Netflix

Aanbevolen: