Tom Holland en Tobey Maguire gespot in nachtclub na ontkenning van 'Spider-Man' castinggeruchten

Inhoudsopgave:

Tom Holland en Tobey Maguire gespot in nachtclub na ontkenning van 'Spider-Man' castinggeruchten
Tom Holland en Tobey Maguire gespot in nachtclub na ontkenning van 'Spider-Man' castinggeruchten
Anonim

Al maanden vragen MCU fans zich af of Tom Holland naast Tobey Maguire zal schitteren in de komende Spider-Man: No Way Home. Met meerdere rapporten die onthullen dat de film het multiversum zal verkennen door oude schurken en helden terug te brengen, wordt verwacht dat Holland en Maguire beide hun iteraties van de superheld opnieuw zullen doen, waarbij ook Andrew Garfield meedoet.

Nadat zowel Tom Holland als Garfield het cameo-gerucht verschillende keren hadden ontkracht, werd de 25-jarige acteur gespot terwijl hij rondhing met Maguire in een nachtclub in Los Angeles.

Tom, Tobey en Andrew beginnen met The Spiderverse

Een nieuw rapport gedeeld op Twitter onthulde dat zowel Tom Holland als Tobey Maguire een exclusieve nachtclubopening bijwoonden in Los Angeles, waar het gebruik van telefoons verboden was: er zijn dus geen foto's online gelekt.

"deze 2 zijn vol nachtclubs samen, terwijl Andrew zijn leven op het spel zet en links en rechts geruchten over spinnen ontkent, ik kan niet…", schreef een fan, die het bericht deelde.

Eerder deze maand werden de Spider-Man-acteurs ook opgemerkt door fans in Chicago tijdens een lunch met Jamie Foxx, die Electro speelt in de aankomende film. Meerdere vermeende lekken, waaronder een HD-video waarin Garfield in kostuum te zien is, in gesprek met een andere persoon die ook verkleed als Spider-Man is, hebben fans in de war gebracht over hun geldigheid.

Op 22 september deelde een gebruiker een vermeende gelekte still uit de film, wat het Spider-vers bevestigt. Het ziet drie mensen gekleed in verschillende Spider-Man-kostuums, waarvan fans denken dat het acteurs Tom Holland, Tobey Maguire en Andrew Garfield zijn.

In een recent interview met Jimmy Fallon prees Andrew Garfield de Nederlandse versie van de superheld en noemde hem de "perfecte" Spider-Man, terwijl hij elke associatie met de film ontkende. MCU-acteurs staan altijd onder contract en kunnen hoe dan ook niets onthullen over aankomende films, waardoor fans zich afvragen of Garfields consequente ontkenning van zijn rol door de studio is georkestreerd.

Andrew Garfield speelde in de tweede reboot van Sony's Spider-Man-franchise voor The Amazing Spider-Man (2012) en The Amazing Spider-Man 2 (2014), waarbij hij het gecompliceerde leven van Peter Parker binnendrong terwijl hij door zijn leven, vrienden en schurken in New York City.

Onder zijn oorspronkelijke deal werd van Andrew Garfield verwacht dat hij ook in een derde Spider-Man-film zou spelen, maar die zag nooit het daglicht. Hopelijk helpt Spider-Man: No Way Home daar verandering in te brengen!

Aanbevolen: