Wat is er echt gebeurd tussen Katy Perry en Travie McCoy?

Inhoudsopgave:

Wat is er echt gebeurd tussen Katy Perry en Travie McCoy?
Wat is er echt gebeurd tussen Katy Perry en Travie McCoy?
Anonim

Katy Perry verwelkomde haar dochter met Orlando Bloom in 2020. Ze heeft niet altijd geluk gehad in de liefde, maar lijkt haar nog lang en gelukkig te hebben gevonden. Maar daarvoor had de zanger bijna twee jaar een relatie met Gym Class Heroes-frontman Travie McCoy. Perry verscheen zelfs in de muziekvideo van de band voor "Cupid's Chokehold."

Het paar stopte echter en Katy schreef naar verluidt een lied over hun relatie.

Katie is zonder twijfel een van de meest populaire en gevierde popsterren van onze generatie. Om die reden wordt er over haar privéleven net zo gepraat als over haar muziek. Haar liefdesleven ha alt altijd de krantenkoppen, van haar bittere scheiding van Russell Brand tot haar relatie met Orlando Bloom. Maar wat is er echt gebeurd met Travie McCoy?

Hun carrières begonnen net van de grond te komen

De jaren '00 worden met liefde herinnerd vanwege de aanstekelijke deuntjes, de lage jeans en de glanzende lipgloss. Dat is niet alles; Gym Class Heroes zegende de wereld met hun volkslied "Cupid's Chokehold" in 2015. Katy, die op dat moment een relatie had met Travie, speelde zijn liefdesbelang in de videoclip van het nummer. De beroemde exen ontmoetten elkaar in 2007 en gingen een jaar lang met elkaar om.

Ze ontmoetten elkaar in een opnamestudio en het klikte. Katy begon net en Gym Class Heroes werd beroemd door het succes van hun tweede studioalbum. Ze waren een favoriet paar bij fans waarvan de fans geworteld waren.

Het duo werkte opnieuw samen toen ze in 2008 samen de headliner waren van een tour, hun carrières gingen in stijgende lijn. Na de release van Katy's hit, "I Kissed a Girl", begon haar carrière.

Het paar zou er later mee stoppen, en op dat moment spraken geen van beiden over de breuk, noch wat er toe leidde.

Katy schreef een lied over hun relatie

Per Vibe, tijdens VH1's Behind The Music-special, vertelde de rapper over de relatie en de daaropvolgende breuk. Uiteindelijk leidden haar roem en zijn middelenmisbruik tot hun splitsing. Het was Katy die dingen beëindigde, en ze deed het via e-mail!

Hij onthulde: "Ze was niet dom… Ze wist wanneer ik verdwaald was. Ik koos drgs boven onze relatie… Toen de zaken voor haar van de grond kwamen, begon ik twijfel aan mijn rol in haar leven. Er waren tijden dat ik me een ladder voelde."

Nadat ze ermee ophielden, bracht Katy "Circle the Drain" uit, waarvan beweerd werd dat het over Travie en zijn verslaving ging.

De rapper en zanger ging in op de geruchten in een interview met MTV News. Hij was niet al te blij met de "I Kissed a Girl"-zanger. McCoy verklaarde: "Ik heb gehoord dat ze een nummer heeft uitgebracht dat over mij gaat, of over oude gewoonten of wat dan ook. [En] ik bekijk het als volgt: ik ben gewoon blij dat ze eindelijk een nummer met enige inhoud op haar plaat heeft. Goed gedaan."

Zijn Katy en Travie bittere exen?

Breakups zijn moeilijk te verwerken, ze zijn nog moeilijker voor beroemdheden die privé niet met liefdesverdriet kunnen omgaan. Soms hebben ze daar niet de luxe voor. Katy en Travie hebben een lange weg afgelegd en staan blijkbaar op betere voet. Het is veilig om aan te nemen dat er geen kwaad bloed tussen hen zit.

In een interview met Mirror sprak Travie over zijn relatie met Perry en onthulde hij dat hij er altijd voor haar zou zijn.

Hij zei: "Er zal altijd een band tussen ons zijn, ik zal er altijd voor haar zijn. Als je een relatie als de onze hebt gehad, maak je altijd tijd voor die persoon. Katy was er voor mij door mijn moeilijke tijden toen het echt slecht ging."

Het uiteenvallen van beroemdheden kan rommelig worden, maar het is altijd verfrissend als exen hekken repareren en een olijftak verlengen. Hij voegde eraan toe: "Het leven gaat door, ik heb spijt over de manier waarop dingen zijn geëindigd, maar er zijn geen wrok meer. Ik zal er altijd voor haar zijn, dat weet ze."

Volgens rapporten bood Travie Katy een schouder om uit te huilen na haar bittere breuk met Russell Brand. Op het eerste gezicht zijn de exen hartelijk met elkaar. Zowel Perry als McCoy hebben hun relatiedrama achter zich gelaten.

Katy is in verband gebracht met enkele van de grootste namen in de branche. Ze is nu verloofd met Orlando Bloom, ze zijn samen sinds 2016, hoewel ze een korte relatiepauze hebben genomen voordat ze zich verzoenden en hun dochter verwelkomden.

Travie was eerder gekoppeld aan Juliet Lewis voordat hij met Katy uitging. Hij heeft zijn privéleven enigszins buiten de schijnwerpers gehouden en het gaat schijnbaar goed.

Aanbevolen: