Disney+ plant enorme daling van Marvel-inhoud voor 2021

Disney+ plant enorme daling van Marvel-inhoud voor 2021
Disney+ plant enorme daling van Marvel-inhoud voor 2021
Anonim

Disney Plus, de streamingdienst voor iedereen die van Disney houdt, staat op het punt een aantal grote Marvel-content uit te brengen in 2021.

Volgens Vox is WandaVision het eerste tv-programma dat op de streamingdienst komt. De show biedt fans een eerste voorproefje van de nieuwe MCU-films vanwege vertragingen: Black Widow en The Falcon and the Winter Soldier. Met Elizabeth Olsen als Wanda en Paul Bettany als Vision in de hoofdrol, wordt het de eerste kennismaking met het Marvel Cinematic Universe voor het nieuwe jaar.

Na WandaVision, dat op 15 januari uitkomt, zullen twee van Captain America's beste vrienden, op aandringen van Cap een misdaadbestrijdend duo worden in The Falcon and the Winter Soldier, waarvan de gebeurtenissen direct na Endgame plaatsvinden.

Afbeelding
Afbeelding

Hoewel 2021 veel te bieden heeft, stopt de goede sfeer daar niet voor de MCU. Volgens Kevin Feige, president van Marvel Studios, staan mevrouw Marvel, She-Hulk, Ironheart Secret Invasion en Armor Wars (gebaseerd op Iron Man's vriend, War Machine) allemaal gepland voor 2022 en daarna.

Dit maakt fans van zowel het Marvel Cinematic Universe als strips in het algemeen enthousiast, ondanks de intense wachttijd die sommige van deze titels zullen hebben voordat we ze kunnen zien.

De nieuwe inhoud zal echter met een iets hoger prijskaartje komen, aangezien Disney+ hun huidige abonnement begin volgend jaar met $ 1 per maand zal verhogen. Maar voor degenen die niet kunnen wachten op meer Marvel-inhoud, is dit waarschijnlijk een kleine prijs om te betalen.

Aanbevolen: