De ongelooflijke dingen die Harry Styles plant voor zijn samenwerking met Gucci

Inhoudsopgave:

De ongelooflijke dingen die Harry Styles plant voor zijn samenwerking met Gucci
De ongelooflijke dingen die Harry Styles plant voor zijn samenwerking met Gucci
Anonim

Harry Styles staat bekend om veel dingen: voormalige jongensband hartenbreker, innovatieve pop-rockzanger, fantastisch haar, opkomende acteur, artiest, de lijst gaat maar door. Sinds One Direction in 2015 een pauze nam, is Harry ook naar voren gekomen als een mode-icoon voor zowel mannen als vrouwen. Wie kan ooit de revolutionaire Vogue-cover van Harry Styles in november 2020 vergeten? Harry stylede een kanten damesjurk met een slanke zwarte blazer en werd de eerste solo-man die op de cover van het felbegeerde Amerikaanse modetijdschrift verscheen.

Een groot deel van Harry's stijl, bedoelde woordspeling, kan worden toegeschreven aan zijn vriendschap met Gucci Creative Director Alessandro Michele. Harry heeft met Gucci aan veel grote projecten gewerkt, waaronder het Met Gala van 2019. Terwijl hij de wereld rondreist om in uitverkochte stadions te spelen voor Love On Tour, blijft het Italiaanse modehuis Harry's garderobe sponsoren. Het is voor niemand een verrassing dat Gucci nu een capsulecollectie ontwerpt met Harry Styles genaamd Gucci HA HA HA, met een reeks kleding en accessoires die vanaf oktober 2022 verkrijgbaar zijn.

8 De inspiratie voor Gucci HA HA HA

Harry's leuke persoonlijkheid en muziek zijn door de hele collectie geschreven. Het wordt gekenmerkt door Harry's mode-spontaniteit en subtiele nuances van geslachtslijnen. Het stuk ziet er typisch Gucci uit – blazers met op maat gemaakte patronen, knipoogjes naar retromode, verfijnd maximalisme – maar is toch speels. Het modehuis zei: "Gedurende de Gucci HA HA HA-collectie herinterpreteren Alessandro Michele en Harry Styles de complexe en genuanceerde codes die de herengarderobe zijn gaan definiëren, wat voor speelse momenten zorgt voor de spontane styling van de motieven van het huis."

7 Wat voor soort stukken zullen in de collectie worden opgenomen?

Gucci HA HA HA heeft herenkleding die er veelzijdig en unisex uitziet. Blazers lijken voorop te lopen in de collectie met pastelkleuren en vintage Brits geïnspireerde prints. Er zijn een paar tweekleurige laarzen, sokken, een vlinderdas, hoeden, zonnebrillen en een paar opvallende tassen, allemaal gelabeld met het unieke Gucci HA HA HA-logo. Harry's kenmerkende stijl is overal in de collectie terug te vinden.

6 Boze teddyberen?

Eén detail over Gucci HA HA HA heeft mode en Harry Styles-fans die gek worden. Er zijn kleine boze teddyberen op sommige kleding, wat een kenmerkend element van de collectie blijkt te zijn. Teddyberen zijn meestal schattige, kinderachtige en speelse kenmerken van Harry's Gucci-collectie, maar deze zien er boos of geïrriteerd uit. Het is misschien een humoristische knipoog naar Harry's geanimeerde emoties die hij soms laat zien in concerten of fotoshoots.

5 De betekenis achter Gucci HA HA HA

De naam Gucci HA HA HA heeft een dubbele betekenis. Letterlijk is het woord HA een onomatopee, die het geluid van het lachen beschrijft, maar "HA" zijn ook de initialen van de voornamen van Harry Styles en Alessandro Michele. Het betekent een samenwerking tussen de twee kunstenaars en benadrukt tegelijkertijd de humor en speelsheid die in de collectie zijn verwerkt.

4 Harry Styles' Gucci-concertlooks

Fans zijn geobsedeerd door de concertpasjes van Harry Styles. Elk van zijn albums bevat verschillende stijlen die aansluiten bij de stemming en sfeer van de tour van het album. Voor Love On Tour werkt Harry's stylist Harry Lambert samen met Gucci om Harry te kleden in speelse, trendy en persoonlijke outfits. Tijdens het spelen in het Ibrox Stadium in Glasgow droeg Harry een koningsblauw Gucci x Adidas trainingspak met versierde aardbeien. In het Wembley Stadium droeg hij een zilveren top met lovertjes en een witte broek.

3 Wat de modewereld te zeggen heeft over Gucci HA HA HA

Toen Gucci de collectie op 20 juni 2022 aankondigde, ontplofte het internet. Gezien Harry's sterke gevoel voor mode, is dit iets waar mensen al een tijdje op wachten. Publicaties als Vogue en GQ reageerden al snel met lof omdat de collectie een geniale manier is om de wereld van muziek en mode samen te overbruggen. De beruchte Instagram-pagina Diet Prada berichtte alleen over het project met positieve meningen en beweerde dat het "onvermijdelijk" was.

2 Hoe de Gucci-collectie van Harry Styles te kopen

Helaas zullen kleding en accessoires van Gucci HA HA HA niet goedkoop zijn. Ze hebben de prijzen nog niet bekend gemaakt vanaf 23 juni 2022, maar blazers kosten meestal rond de $ 3.000, en de iconische Jackie-tas, die Gucci HA HA HA bevat, kost minstens $ 2.500. Zonnebrillen en kleinere accessoires zijn misschien populairder keuze om te kopen voor de gemiddelde Harry Styles-fan. Toch zal de hele collectie verkrijgbaar zijn in Gucci-winkels en hopelijk online. Er kunnen ook pop-upwinkels zijn voor de collectie.

1 Gucci is een favoriet merk van beroemdheden

Creatief directeur Alessandro Michele zet Gucci's erfenis voort door enkele van de beroemdste beroemdheden wereldwijd aan te kleden. Naast het ontwerpen van outfits voor de uitverkochte concerten van Harry Styles, werkt Gucci ook samen met sterren als Lizzo, Jared Leto, James Corden en Billie Eilish, enkele van Harry's beste vrienden van beroemdheden. Het Italiaanse merk hield in november 2021 een met sterren bezaaid mode-evenement genaamd The Love Parade Fashion Show, waar beroemdheden zelfs over de catwalk liepen.

Aanbevolen: