IStandWithRayFisher: Warner Bros. geeft verklaring vrij waarin de beschuldigingen van 'Justice League' Star Ray Fisher worden afgewezen

IStandWithRayFisher: Warner Bros. geeft verklaring vrij waarin de beschuldigingen van 'Justice League' Star Ray Fisher worden afgewezen
IStandWithRayFisher: Warner Bros. geeft verklaring vrij waarin de beschuldigingen van 'Justice League' Star Ray Fisher worden afgewezen
Anonim

De geliefde Justice League-acteur, Ray Fischer, die Cyborg speelt, diende op 1 juli 2020 een aantal klachten in tegen regisseur Joss Whedon, omdat hij grof en beledigend was op de set, wat volgens de acteur afgewezen door DC Films. In een poging om zelf "gerechtigheid" te zoeken, heeft Warner Bros. op 4 september 2020 een defensieve verklaring uitgebracht over het onderzoek dat zij hebben uitgevoerd naar de filmproductie.

Zack Synder's Justice League werd overgedragen aan Whedon omdat hij het project tussendoor moest verlaten vanwege een familietragedie. Dit leidde ertoe dat Fisher zijn stem op Twitter verhief tegen Whedon's wangedrag op de set, waarbij Geoff Johns en Jon Berg, de toenmalige president van DC Entertainment, verantwoordelijk werden gehouden voor het mogelijk maken van dit gedrag.

Op 13 augustus 2020 voegde Fisher andere details toe over het fiasco en zei dat hij een "verhulde" bedreiging voor zijn carrière ontving.

Fisher's stem zette WarnerMedia aan om een formeel onderzoek naar de hele zaak te starten. De Justice League-acteur verwelkomde de stap van Warner Bros.

Dit werd nog opvallender toen Fisher op vrijdag (4 september 2020) tweette over hoe de huidige president van DC Films, W alter Hamada, hem belde en hem naar verluidt vroeg om zijn beschuldigingen tegen Geoff Johns weg te nemen terwijl hij Berg gooide. en Whedon onder de bus.

Kort nadat de tweet was uitgebracht, begonnen Twitter-fans de trending hashtag IStandWithRayFisher, steunden hem en bashen DC Films en Warner Bros.

In het licht van deze gebeurtenissen heeft Warner Bros. een officiële verdedigingsverklaring vrijgegeven waarin staat dat Fisher gewoon boos was over het verhaal van zijn personage in de film en had geweigerd de onderzoeker te ontmoeten.

De woordvoerder, namens Warner Bros., zei:

In juli vroegen vertegenwoordigers van Ray Fisher DC Films President W alter Hamada om met Mr. Fisher te praten over zijn zorgen tijdens de productie van Justice League. De twee hadden eerder gesproken toen Mr. Hamada hem vroeg om zijn rol als Cyborg in de aankomende Flash-film van Warner Bros., samen met andere leden van de Justice League.

Tijdens hun gesprek in juli vertelde de heer Fisher over meningsverschillen die hij had gehad met het creatieve team van de film over zijn vertolking van Cyborg, en klaagde hij dat zijn voorgestelde scriptherzieningen niet werden aangenomen. De heer Hamada legde uit dat creatieve verschillen een normaal onderdeel van het productieproces, en dat de schrijver/regisseur van een film deze zaken uiteindelijk moet regelen.

"Met name de heer Hamada vertelde de heer Fisher ook dat hij zijn bezorgdheid bij WarnerMedia zou uiten, zodat ze een onderzoek konden instellen. Op geen enkel moment heeft de heer Hamada ooit "iemand onder de bus gegooid", zoals de heer Hamada zei. Fisher heeft valselijk beweerd of oordeelt over de Justice League-productie, waarbij dhr. Hamada niet betrokken was, aangezien het filmen plaatsvond voordat dhr. Hamada werd verheven tot zijn huidige positie.

Hoewel de heer Fisher nooit enig wangedrag tegen hem beweerde, startte WarnerMedia niettemin een onderzoek naar de zorgen die hij had geuit over de vertolking van zijn personage. Nog steeds niet tevreden, stond de heer Fisher erop dat WarnerMedia een onafhankelijke derde partij inhuurde onderzoeker.

"Deze onderzoeker heeft meerdere keren geprobeerd de heer Fisher te ontmoeten om zijn zorgen te bespreken, maar tot op heden heeft de heer Fisher geweigerd met de onderzoeker te spreken. Warner Bros. blijft zich inzetten voor aansprakelijkheid en het welzijn van de het zijn van elk cast- en crewlid op elk van zijn producties. Het blijft zich ook inzetten voor het onderzoeken van specifieke en geloofwaardige beschuldigingen van wangedrag, die de heer Fisher tot dusver niet heeft verstrekt."

Aanbevolen: