Alles wat Adam DeVine heeft gedaan sinds 'Workaholics

Inhoudsopgave:

Alles wat Adam DeVine heeft gedaan sinds 'Workaholics
Alles wat Adam DeVine heeft gedaan sinds 'Workaholics
Anonim

Af en toe kan een show langskomen en naam maken door uniek te zijn en niet bang te zijn om risico's te nemen. Shows zoals The Office, Friends en Netflix Originals zoals Orange is the New Black kunnen altijd veel aandacht krijgen, maar er zijn tal van andere shows die succes hebben gevonden en tegelijkertijd schijnbaar onder de radar zijn gevlogen.

Workaholics was zo'n hilarische serie die nog groter had moeten zijn dan hij was. Adam DeVine was een van de drie hoofdrolspelers in de show en hij kon zijn komische talent elke aflevering in de show gebruiken. Sinds de beëindiging van Workaholics heeft Adam het buitengewoon druk gehad.

Laten we eens kijken wat hij door de jaren heen heeft uitgespookt!

Hij sprak de flits uit in de Lego Batman-film

Adam DeVine
Adam DeVine

Adam DeVine werd echt een begrip door deel te nemen aan Workaholics op het kleine scherm, maar hij heeft het in de loop der jaren behoorlijk goed gedaan op het grote scherm. In een van zijn coolste projecten tot nu toe was DeVine in staat om de rol van de Flash in The Lego Batman Movie te krijgen, volgens IMDb.

The Flash speelde geen grote rol in de film, maar het was nog steeds een geweldige prestatie voor DeVine, die op dat moment al jaren aan het werk was. Het uiten van een klassieke superheld is iets dat mensen niet kunnen afpakken, en DeVine kan altijd aanspraak maken op het uiten van de iconische Scarlet Speedster.

Natuurlijk kunnen we het gewoon niet hebben over de werken op het grote scherm van DeVine zonder zijn tijd in de Pitch Perfect-franchise te noemen. In de films speelde DeVine het personage Bumper. Dit gaf hem de kans om te laten zien hoe grappig hij kan zijn terwijl de camera's aan het rollen waren en ook een kans om te pronken met zijn zang. Mensen waren behoorlijk verrast om te horen hoe goed hij achter de microfoon is.

DeVine zou in de eerste twee Pitch Perfect-films verschijnen, en elk daarvan werd een succes aan de kassa. Het leverde hem niet alleen een aantal solide filmcredits op, maar het liet mensen ook zien dat hij tot veel meer in staat was dan alleen te verschijnen op Workaholics.

Hij speelde in Mike en Dave hebben trouwdata nodig

Adam DeVine
Adam DeVine

Dankzij het succes van de Pitch Perfect-films kon DeVine grotere rollen in andere films krijgen. In 2016 speelde de acteur samen met Zac Efron in de film Mike and Dave Need Wedding Dats.

De film was een bescheiden succes aan de kassa, en hoewel het misschien geen enorme kaskraker was, was het op zich wel grappig. DeVine en Efron hadden een uitstekende chemie en ze werkten goed samen met Aubrey Plaza en Anna Kendrick in de film.

Volgens IMDb zou DeVine datzelfde jaar verschijnen in de film Why Him? met James Franco en Bryan Cranston. Het was meer een secundaire rol, maar dat weerhield hem er niet van om een paar grappige momenten op het scherm te hebben.

Elders op het grote scherm heeft DeVine rollen gekregen in projecten zoals The Intern, Ice Age: Collision Course en Magic Camp, waardoor elke rol zijn unieke soort humor heeft. Ice Age was een goed voorbeeld van wat DeVine kan doen als stemacteur, en het zou ertoe leiden dat hij een prominente stemacteur op Netflix zou krijgen.

Hij speelt Sam-I-Am op groene eieren en ham

Adam DeVine
Adam DeVine

De werken van Dr. Seuss zijn een aantal keren aangepast met wisselend succes, maar zoals het er nu voor staat lijkt Green Eggs and Ham een succes te zijn. Volgens IMDb debuteerde het project in 2019 en vond het binnen de kortste keren een publiek. Er is zelfs bevestigd dat de serie terugkomt voor een tweede seizoen op Netflix.

DeVine is de stem van het personage Sam-I-Am in de show, wat betekent dat hij een ander iconisch personage uitspreekt. Kansen als deze komen niet vaak voor, en het is geweldig om te zien dat DeVine het meeste uit zijn mogelijkheden heeft gehaald.

Naast dit project laat IMDb zien dat DeVine door de jaren heen bezig is geweest met tal van andere shows. Hij is verschenen op Vampirina en hij is momenteel te zien in The Righteous Gemstones, wat op zich al een succes is.

Workaholics was een enorme hit die de bal aan het rollen bracht voor DeVine, en hij heeft het vrij goed gedaan voor zichzelf sinds het eindigde.

Aanbevolen: