Alles wat Adam Richman heeft gedaan sinds 'Man vs. Voedsel

Inhoudsopgave:

Alles wat Adam Richman heeft gedaan sinds 'Man vs. Voedsel
Alles wat Adam Richman heeft gedaan sinds 'Man vs. Voedsel
Anonim

Het hosten van een tv-programma kan voor iemand een geweldige manier zijn om door te breken in de industrie en een succesvolle carrière in entertainment op gang te brengen. Zodra hun eerste show echter is afgelopen, kunnen dingen op een aantal manieren verlopen. Sommige sterren vinden genoeg werk, terwijl anderen gewoon lijken te vervagen en er nooit meer iets van wordt vernomen.

Adam Richman's tijd op Man vs. Food was legendarisch en hij ging elke week wildvoedseluitdagingen aan. Hij heeft meer werk verzet dan mensen zich realiseren sinds die show eindigde, en hij was zelfs te zien in populaire shows zoals Hot Ones.

Laten we dieper ingaan op Adam Richman en zijn werk na Man vs. Food.

Adam Richman Hosted 'Man Vs. Eten'

Man vs. Food was een guilty pleasure-serie waarin Adam Richman rondreisde en de grootste voedseluitdagingen aanging die het land te bieden had. Fans kunnen afstemmen en kijken hoe Richman lokale gerechten benadrukt voordat hij plaatsneemt en eindeloze hoeveelheden voedsel wegbrandt.

De uitdagingen waren krankzinnig en in een interview gaf Richman een mooi overzicht van hoe ze op hun eigen manier van elkaar verschilden.

"Het is echt van geval tot geval. Als je een kwantiteitsuitdaging doet, zou het probleem dat je zou tegenkomen een zetmeelrijke uitdaging zijn. Als het veel aardappelen, veel brood of gefrituurde elementen bevat, dat is moeilijk. Met hitte-uitdagingen zijn uitdagingen waarbij de hele peper wordt gebruikt veel, veel gemakkelijker dan die waarbij peper-extract wordt gebruikt. Dat is geconcentreerd en ook zonder smaak. Het is gewoon warmte. Voor mij had ik ook het gevoel dat de betere koks werkten met de echte peper. Het gaat erom de balans te vinden tussen warmte en smaak, "zei Richman.

Na 85 afleveringen hield Richman het voor gezien en fans waren verdrietig om hem te zien vertrekken. De serie ging verder zonder hem, maar het was nooit meer hetzelfde.

In plaats van gewoon te verdwijnen, heeft Richman ervoor gezorgd dat hij zijn werk op het kleine scherm voortzet.

Richman presenteerde shows zoals 'Food Fighters'

Door de jaren heen zijn fans Adam Richman blijven volgen en steunen, en hij heeft verschillende projecten gehad die hem zelfs naar de wereld van spelshows hebben gebracht.

Zijn show van 2014, Food Fighters, was een show waarin thuiskoks tegen elkaar streden, en het was een leuk horloge. Het format van de spelshow was iets totaal anders voor Richman, en Variety was nieuwsgierig naar de overstap die hij maakte.

"Ik ben geen geschoolde chef-kok en ik heb ook nooit beweerd dat ik dat ben. Hoewel ik in restaurants heb gewerkt en veel daarvan on-the-job training was, ben ik op zijn best een knappe verdomd goede thuiskok Ik denk dat het grootste deel van het land verdomd goede thuiskoks zijn. De meesten van ons zijn geen professionele koks. Ik denk dat de moeders, de vaders, de grootouders, de pasgetrouwden erkenning krijgen op het grote podium om zo te zeggen, ik vind het fenomenaal, "zei Richman.

De show duurde maar 2 seizoenen, maar dit was niet de enige keer dat hij gastheer was op het kleine scherm. Richman heeft ook shows als Man Finds Food gehost, en hij was jurylid bij shows als BBQ Champ en Celebrity Juice.

In de afgelopen jaren is Richman voor wat werk over het History Channel gesprongen.

Richman sprong over naar het geschiedeniskanaal

Op het History Channel was Richman betrokken bij verschillende shows. Zijn tijd bij The Food That Built America was bijzonder opmerkelijk, omdat het fans de kans gaf om meer te weten te komen over de mensen achter de grootste merken die er zijn.

Toen hij met Mashed sprak, zei Richman: "Ik denk dat we Heinz horen, we horen Hershey, we horen Birdseye, we horen Wise… We denken aan merken. We denken niet dat het mensen zijn. We denken niet dat er ooit een man was met de naam Milton Hershey die zijn broek aantrok, been voor been. Dat er een man was die Clarence Birdseye heette, dat het Toll House-recept is gemaakt door een vrouw die in de Toll House Inn werkte, dat twee jongens… de Carney-broers in Wichita, Kansas, Pizza Hut begonnen."

Dit jaar zal Richman een nieuwe show hosten genaamd Adam Eats the 80s, en zoals je alleen al aan de naam kunt zien, zal de show een retro flashback zijn voor degenen die zijn opgegroeid met het beste eten van het decennium dat bracht ons haarmetaal. Het v alt nog te bezien of de show een hit wordt, maar als dat zo is, lijkt het een natuurlijke vooruitgang om naar de jaren negentig te gaan.

Man vs. Eten is misschien waar Richman altijd bekend om zal staan, maar hij heeft sindsdien veel werk verzet.

Aanbevolen: