Dit is waarom fans denken dat 'The Little Rascals' problematisch was

Dit is waarom fans denken dat 'The Little Rascals' problematisch was
Dit is waarom fans denken dat 'The Little Rascals' problematisch was
Anonim

Talloze kinderen uit de jaren 90 groeiden op met het kijken (en herbekijken) van de film 'The Little Rascals'. De film, die uitging van de thema's van een tv-serie uit de jaren 1920, had schattige personages, kinderen die grote dingen deden en leuke verhaallijnen.

Maar niet alles was zoals het leek, en volwassenen die opgroeiden met het kijken naar de films hebben tegenwoordig wat zorgen. Om te beginnen weerspiegelt het feit dat 'Alfalfa'-acteur Brandon "Bug" Hall onlangs wat informatie over zijn dagen op de set deelde niet goed de erfenis van de film…

Bug ging via YouTube naar de beurs om te praten over zijn ruige jeugd, met een vader die hem misbruikte en later in de gevangenis belandde.

De achtjarige had echter niet veel uitstel, hoeveel vreugde het zijn van een 'echte acteur' hem ook bracht. Bug herinnerde zich dat kort nadat hij aan de film begon te werken, twee mannen van de crew zich ongepast jegens hem begonnen te gedragen. Het ging een tijdje door, en hoewel Bug goede herinneringen heeft aan het zijn van een kindacteur, legde hij uit dat die ervaringen echt een smet op zijn jeugd waren.

Verder legde Hall uit dat hij zelfs op achtjarige leeftijd besefte dat wat hem overkwam het gevolg was van iemand die hem niet beschermde. En dat is wat fans in het algemeen problematisch vinden aan de film; er waren leden van de bemanning die niet geschikt waren om met kinderen te werken, en toch leek niemand het probleem op te merken of aan te pakken.

'The Little Rascals' Spanky en Alfalfa met bubbels
'The Little Rascals' Spanky en Alfalfa met bubbels

Gelukkig groeide Bug op met een gezond perspectief op zijn verleden en ging hij verder met zijn toekomst. Hij is tegenwoordig ook vader. Maar er is minder bekend over sommige andere sterren, zoals het meisje dat Darla speelde, Brittany Ashton Holmes.

Hoewel de kleine 'Darla' nu helemaal volwassen is, was ze pas vijf toen de film werd gemaakt. Wetende wat er achter de schermen met Bug gebeurde, is het voor fans een beetje dubieus dat het hoofdplot in 'The Little Rascals' zich concentreerde op een liefdesverhaal tussen een vijfjarige en een achtjarige. Overigens is het een beetje onaangenaam om een liefdesverhaal tussen twee kinderen te hebben.

Dat gezegd hebbende, er zijn geen aanwijzingen dat er iets ongewoons is gebeurd met een van de andere kindsterren op de set, hoewel dat niet betekent dat er niets is gebeurd. En de kinderen leken te genieten van hun 'werk', vooral de toen vroegrijpe vijfjarige Bretagne. Er zijn zoveel outtakes van haar die naar de camera lacht dat zelfs Britney Spears er een opmerking over maakte (ze zei dat ze als kind hetzelfde was in Disney).

Voor iedereen die zich afvraagt waar de rest van de cast van 'The Little Rascals' is terechtgekomen, niet veel van hen bleven in Hollywood. En misschien was dat maar goed ook.

Aanbevolen: