Kris Jenner plaatst de beste Kendall Vs. Kylie-videofans hebben ooit gezien

Inhoudsopgave:

Kris Jenner plaatst de beste Kendall Vs. Kylie-videofans hebben ooit gezien
Kris Jenner plaatst de beste Kendall Vs. Kylie-videofans hebben ooit gezien
Anonim

Kris Jenner heeft zojuist de meest epische video van de Jenner-dochters, Kylie en Kendall, gepost en fans worden er gek van. Het is zo nauwkeurig dat fans niet anders kunnen dan lachen. De Jenner-meisjes dansen en duwen elkaar uit de weg terwijl hun moeder post over de drastische manieren waarop deze twee zussen elkaars tegenpolen zijn.

Dit is een leuke afwisseling van de laatste paar berichten die Kris heeft geplaatst. De afgelopen dagen waren haar berichten serieus, zoals de betrokkenheid van Kanye West bij de verkiezingen en een documentaire over het milieu. Die werden goed ontvangen, maar de grappige capriolen in deze video zijn een duidelijke overwinning. Sommige vergelijkingscategorieën zijn heel anders dan wat we normaal gesproken van een moeder zouden verwachten. Dit is de beste manier om het vakantieweekend te beginnen…

De fantastisch grappige video

Het is gemakkelijk om in deze video gezogen te worden vanaf het moment dat deze begint. Het is leuk, vrolijk en precies de juiste hoeveelheid dwaasheid. Kris flitst een bijschrift boven de hoofden van haar dochters, en het is een beschrijvend woord dat correleert met hun gedrag en persoonlijkheidskenmerk. Terwijl de meisjes rondhuppelen en elkaar uit het beeld duwen, geven de beschrijvende categoriekoppen perfect hun levensechte houding weer.

Het begint met de meisjes die met hun spullen paraderen alsof ze op een catwalk staan, en onmiddellijk, boven Kendalls hoofd, verschijnt het woord 'supermodel'. Als Kylie Jenner aan de beurt is, staat er 'Instagram-model' in het bijschrift. Dit wordt onmiddellijk gevolgd door "papa's favoriet" en "mama's favoriet", die respectievelijk Kylie en Kendall zijn.

Nauwkeurige afbeeldingen

Fans zijn het er allemaal over eens dat het volgende deel van deze video absoluut het meest epische is. Kris Jenner maakt een duidelijke en gedurfde uitspraak over het soort mannen waarmee haar dochters zich bezighouden en schrijft het woord 'Hoopers' boven Kendalls hoofd, terwijl het woord 'Rappers' Kylie's vriendjeskeuzes definieert. De dames begraven hun hoofd in hun handen in dramatische verlegenheid, en fans genoten van elke seconde van deze nauwkeurige verklaring.

Het plezier ging door toen Kendall werd gedefinieerd als onderhoudsarm en Kylie trots de kroon op zich nam omdat ze een onderhoudsvriendelijke dame was. Toen… begon het dronkenpraatje en fans zijn zich nu bewust van het feit dat Kendall een slordige dronkaard is terwijl Kylie een grappige dronkaard is.

Inclusief commentaar van fans; "Omg dit was hilarisch. Gelukkige dank aan je mooie familie." en "Ik vond deze video echt geweldig!" Fans zijn het er allemaal over eens dat dit een hit was en Kris Jenner zou er nog een paar moeten posten!

Aanbevolen: