Herinneren aan 'The Grinch'-acteur Joshua Ryan Evans

Herinneren aan 'The Grinch'-acteur Joshua Ryan Evans
Herinneren aan 'The Grinch'-acteur Joshua Ryan Evans
Anonim

Deze feestdagen, terwijl we allemaal samenkomen met familie en vrienden om kerstklassiekers zoals How the Grinch Stole Christmas te kijken, laten we eens nadenken over een jonge acteur die veel te vroeg stierf in 2002.

Joshua Ryan Evans, bekend van zijn rol als de schattige jonge versie van Jim Carrey's Grinch-personage in de iconische film, stierf helaas in augustus 2002 als gevolg van hartaandoeningen en zeldzame groeistoornissen.

Afbeelding
Afbeelding

De getalenteerde acteur speelde ook de rol van een wonderkindadvocaat genaamd Oren Koolie in "Ally McBeal" op televisie en stond bekend om de onvergetelijke rol van Timmy de levende pop in de soapserie "Passions". Evans werd ook gecast als een van de peuters in de film "Baby Geniuses" met Kathleen Turner in de hoofdrol.

Bekend om zijn stralende glimlach en enorm talent, was Evans onberispelijk in het spelen van de rol van het humeurige, groene kersthatende kind, een rol waarvoor hij vijf uur make-up nodig had om de groene griezelige look te perfectioneren. De film werd uitgebracht in 2000 en is nu al twintig jaar een vakantieklassieker, en velen bezoeken hem jaar na jaar opnieuw.

Evans laat zijn ouders en een broer achter.

Hij laat een schat aan films en televisieprogramma's achter waar we nog vele jaren van zullen blijven genieten. Moge zijn ziel in vrede rusten.

Aanbevolen: