Marvel-fans herinneren maker Stan Lee op zijn sterfdag

Marvel-fans herinneren maker Stan Lee op zijn sterfdag
Marvel-fans herinneren maker Stan Lee op zijn sterfdag
Anonim

Marvel-fans over de hele wereld erkennen de derde verjaardag van de dood van Stan Lee. Lee was een bekende verhalenverteller die samen veel van de beruchte superheldenpersonages creëerde die al tientallen jaren de filmschermen sieren, zoals Spider-Man, Iron Man, Doctor Strange, the Falcon, Black Panther en Black Widow.

Naast het schrijven van de stripboeken met die helden, werkte hij ook aan de ontwikkeling van veel Marvel-films, zowel op het scherm als daarbuiten. Lee stond bekend om het maken van korte cameo's in het Marvel Cinematic Universe met zijn laatste optreden in Avengers: Endgame. Helaas stierf de geliefde maker op 11 november 2018, op 95-jarige leeftijd, aan een hartstilstand, vermoedelijk veroorzaakt door hartfalen.

Na zijn dood publiceerde David Betancourt van The Washington Post een oprecht stuk over Lee's enthousiasme en liefde voor zijn fans en het Marvel Universum. Betancourt benadrukte Lee's neiging om op te duiken in de Marvel-films en schreef: "Wat een vreugde moet het Stan "The Man" hebben gegeven, niet alleen om in de buurt te zijn toen superhelden big business werden in Hollywood, maar ook om er een groot deel van te zijn. Een Stan De cameo van Lee was altijd een verwacht moment in een Marvel-film."

Hij voegde eraan toe: "Die cameo's waren er voor een goede lach en een knipoog naar het publiek, maar ook uit respect voor de man die een groot deel van zijn leven doorbracht met de wetenschap dat Marvel een moediger lot had buiten de drukpers."

Als erkenning voor zijn geweldige nalatenschap zijn fans naar sociale mediaplatforms gegaan om hun liefde en waardering voor zijn werk te uiten. "Vandaag herinneren we Stan Lee voor alle geweldige verhalen die hij vertelde terwijl hij miljoenen inspireerde. Stan's prestaties, bijdragen en opofferingen die de personages bepaalden die we allemaal kennen en liefhebben. Hij zal altijd in onze harten zijn", twitterde een fan.

"Drie jaar geleden verloren we de legendarische Stan Lee. We zullen je altijd koesteren in onze harten Stan," schreef een ander.

Optimistisch sprekend, schreef een derde fan: "Vandaag is het 3 jaar geleden dat we Sir Stan Lee verloren. Hij zou echt trots zijn op The Marvel Fandom!!! Rust in Peace", schreeuwde Marvel-fans uit dat ze bleven blijven bezig met het fictieve universum.

Brainstormend over een paar ideeën om Lee verder te versterken in de toekomst van het Marvel Cinematic Universe, tweette entertainmentjournalist Matt Reeves: "Ik wil echt dat Stan Lee en Jack Kirby op de een of andere manier geëerd worden in Spider-Man No Way Home Deze film zal bepalen wat het betekent om Spider-Man te zijn." Hij voegde eraan toe: "Het voelt alleen maar goed dat ze de mannen eren die die definitie hebben geschreven."

Niemand betwijfelt of Lee een grote impact had in de entertainmentwereld en veranderde de manier waarop superhelden werden gezien in print en op het scherm. Zijn fans hebben duidelijk gemaakt dat hij door de jaren heen zal worden gemist.

Aanbevolen: