Hoeveel van 'Comic Book Men' wordt opgevoerd?

Inhoudsopgave:

Hoeveel van 'Comic Book Men' wordt opgevoerd?
Hoeveel van 'Comic Book Men' wordt opgevoerd?
Anonim

Het kleine scherm is een plek waar studio's en stations berekende risico's kunnen nemen met shows die enig potentieel hebben, maar zich misschien niet ontwikkelen tot een moloch op het kleine scherm. Hierdoor is er de hele week voor ieder wat wils om naar te kijken. Natuurlijk, shows als Friends en The Office zijn enorme sitcoms, maar realityshows zoals Jersey Shore kunnen ook succesvol worden.

Comic Book Men was een realityshow die zich richtte op het leven van vier mannen die Jay en Silent Bob's Secret Stash runnen, die eigendom is van niemand minder dan Kevin Smith. De show had een succesvolle run met een eenvoudig uitgangspunt, en mensen vroegen zich af hoeveel ervan echt was.

Laten we erin duiken en zien wat er echt is aan Comic Book Men!

De klanten zijn niet willekeurig

Stripboek mannen
Stripboek mannen

Een van de leuke dingen aan het kijken naar Comic Book Men is dat de Secret Stash schijnbaar een plek is geworden waar klanten regelmatig binnenwandelen met ongelooflijk zeldzame en waardevolle items. Iedereen die tijd in hun plaatselijke stripwinkel heeft doorgebracht, weet dat dit niet echt het geval kan zijn, en het blijkt dat de klanten lang niet zo willekeurig zijn als ze lijken in de show.

Terwijl de show nog in de lucht was, woonden mensen castingoproepen bij op stripconventies om de kans te krijgen om in de show te verschijnen.

Dit stukje kennis verandert de perceptie van de show een beetje, en het is volkomen logisch. De producers willen tenslotte een serie maken die elke week standhoudt, en verwachten dat er elke dag willekeurige goedheid in de Stash stroomt, is gewoon onrealistisch.

De castingoproepen die werden uitgezonden terwijl de show nog in de lucht was, verwachtten dat mensen naar de Secret Stash in New Jersey zouden gaan om voor de camera te verschijnen en uiteindelijk hun goederen aan de jongens achter de toonbank te verkopen.

De verkopen zijn echt

Stripboek mannen
Stripboek mannen

Nu, de mensen die de Secret Stash binnenkomen om wat geld te verdienen, moeten misschien een heel lied doen en dansen als het gaat om onderhandelingen, maar aan het eind van de dag zullen de verkopen die plaatsvinden op de show is echt.

Tijdens en interview met Nerd Nation, zouden Mike Zapcic en Ming Chen, twee van de hoofdrolspelers in de show, openhartig zijn over alles wat met Comic Book Men te maken heeft, en een cool inzicht geven in wat er in de show gebeurt.

Chen zou spreken over een aantal enorme verkopen die ze hebben gemaakt, zeggende. “O, dat is makkelijk. We hebben ooit een hele originele serie van The Walking Dead-uitgaven 1-150 gekocht voor $ 2.000, maar daar hebben we ons geld aan terug verdiend."

Het is best gaaf om te zien dat ze tot op zekere hoogte op de show ronddraaien en dealen. Hoewel de klanten die binnenkomen lang niet zo willekeurig zijn als mensen dachten, is er nog steeds een kunst in het onderhandelingsproces op de show. Voor de trouwe fans kunnen ze continu een aantal items zien die eerder in de show zijn gekocht, waaronder een Batman-bowlingbal.

Er zijn geplande activiteiten

Stripboek mannen
Stripboek mannen

Naast het verkopen van strips, beginnen de jongens vaak grappen te maken en kleine nerd-gerelateerde avonturen te beleven. De chemie is er altijd, en het blijkt dat dit alleen de jongens zijn die ze werkelijk zijn.

Volgens Mike Zapcic: Allereerst zijn we geen acteurs. Er zijn een aantal dingen die voor ons gepland zijn om te doen, maar alles wat we in elke aflevering zeggen, is 100% ons. We kunnen geen regels of iets dergelijks onthouden. Er is geen scripting.”

Er was een poging gedaan om een deel van de dialoog scripted te maken, maar dit viel niet in goede aarde bij de cast.

Mike ging verder en zei: Het dichtstbijzijnde dat ooit gebeurde, was in seizoen twee, de originele producers waren niet beschikbaar, dus de studio bracht drie nieuwe mensen binnen en ze waren allemaal slecht, dus we moesten deal met hen om het wiel opnieuw uit te vinden, en ze bleven proberen om Bryan woorden in de mond te leggen en hij was als nee, en het kwam op het punt dat ze dit bleven doen en tegen het einde van het seizoen werden ze ontslagen.”

Een gepland evenement was het breken van een wereldrecord voor Jay en Silent Bob-cosplay. Het is duidelijk dat zoiets als dit moet gebeuren, planning vereist, en Kevin Smith zou hierover openhartig zijn met AMC.

Smith zou zeggen: We hebben het onderzocht om te zien of het zelfs mogelijk was, en het blijkt dat bijna elk record mogelijk is als je minstens 250 mensen kunt krijgen om het te doen - dat is het minimum. Zelfs als het belachelijk is. Dus we hebben het samen kunnen trekken. We wisten niet of het helemaal zou werken, we wisten niet of we het nummer zouden halen, maar uiteindelijk kwamen we er.”

Dus, is de show echt of in scène gezet? De waarheid is dat het al het bovenstaande is.

Aanbevolen: