Magic And Mayhem bovenaan de lijst met de nieuwe Netflix-line-up van januari 2021

Magic And Mayhem bovenaan de lijst met de nieuwe Netflix-line-up van januari 2021
Magic And Mayhem bovenaan de lijst met de nieuwe Netflix-line-up van januari 2021
Anonim

Als een van de eerste streamingdiensten die beschikbaar zijn voor video-inhoud, heeft Netflix naam gemaakt door zowel digitale als dvd-inhoud aan zijn klantenbestand te leveren. In het afgelopen decennium hebben ze zich ook gewaagd aan het leveren van veelgevraagde originele inhoud die niet alleen een solide fanbase heeft aangetrokken, maar ook nieuwe klanten.

Zoals altijd snakken Netflix-gebruikers naar meer inhoud, vooral nu populaire NBC-shows zoals The Office het platform aan het begin van het jaar zullen verlaten om zich bij Peacock aan te sluiten. Netflix is hier echter op voorbereid: ze hebben zojuist hun lijst met alle nieuwe films en shows vrijgegeven die we in het begin van het nieuwe jaar kunnen verwachten.

Dus zonder verder oponthoud, hier is een deel van de binge-waardige inhoud die Netflix vanaf 1 januari 2021 zal uploaden.

Cobra Kai zal zijn derde seizoen uitzenden en uiteindelijk, misschien, de hoofdpersonen ertoe brengen om daadwerkelijk samen te werken.

Fate: The Winx Saga zal debuteren en The Magicians zullen terugkeren met seizoen 5, samen met The White Tiger, om een beetje magie in de lucht te brengen.

The Winx Saga is gebaseerd op de animatieserie Winx Club van Nickelodeon, terwijl The White Tiger een origineel is van de streamingdienst gebaseerd op een scenario van Ramin Bahrani, dat op zijn beurt is gebaseerd op de gelijknamige roman van auteur, Arvind Adiga.

De dramacategorie wordt afgerond met Pieces of a Woman, Penguin Bloom en The Dig.

Afbeelding
Afbeelding

In comedy zal Netflix deel 3 uitzenden van Disenchantment, een animatieserie voor volwassenen over een jonge, brutale prinses die niet zo enthousiast is over haar leven.

Call My Agent seizoen 4 en Nicholas Cage zullen ons ook helpen de oorsprong te leren van de scheldwoorden die tegenwoordig in veel talen zo gewoon zijn in History of Swear Words.

Het binden van seizoen 2 en 17 Again met Zac Efron rondt het comedy-aanbod af.

Netflix zal ook non-fictie content aanbieden met shows zoals Night Stalker: Hunt For a Serial Killer, We Are The Brooklyn Saints en Jurrasic World Camp, en gezinsgerichte shows zoals Cretaceous en Carmen Sandiego, die in seizoen wordt uitgezonden 4 komt in januari.

Ga naar Entertainment Weekly voor een volledige lijst van alle titels die voor het nieuwe jaar naar Netflix komen.

Aanbevolen: