George Clooney opende zich voor het filmen van 'The Midnight Sky' in IJsland

Inhoudsopgave:

George Clooney opende zich voor het filmen van 'The Midnight Sky' in IJsland
George Clooney opende zich voor het filmen van 'The Midnight Sky' in IJsland
Anonim

George Clooney heeft de geheimen onthuld van het filmen van zijn nieuwste film, The Midnight Sky.

De film is op 23 december op Netflix verschenen na een beperkte bioscooprelease en is gebaseerd op de roman Good Morning, Midnight van Lily Brooks-D alton. Het volgt een wetenschapper, gespeeld door Clooney, die zich met een jong meisje door de poolcirkel moet wagen om een terugkerend ruimteschip te waarschuwen na een wereldwijde catastrofe.

The Midnight Sky is Clooney's zevende film als regisseur. Zijn eerste speelfilm, Good Night, and Good Luck, leverde hem een knipoog voor beste regisseur op bij de Academy Awards.

George Clooney over opnames van 'The Midnight Sky' in IJsland

Clooney's nieuwste film werd gefilmd in IJsland, wiens etherische landschappen de kans boden om de ruimte op aarde te creëren. Maar dat bracht enkele uitdagingen met zich mee.

"Dit is als extreem, extreem, extreem filmmaken", zei Clooney in een clip die werd vrijgegeven door Netflix.

"Dit was verreweg de moeilijkste opname vanwege waar we waren en vanwege de wind en de kou", vervolgde hij.

De acteurs zeiden dat IJsland "spectaculair en mooi" was en dat de locatie het filmen op de een of andere manier gemakkelijker maakte omdat het weer de manier van fotograferen dicteerde.

On The Midnight Sky werkt Clooney samen met de Franse filmcomponist Alexandre Desplat.

"Ik heb ongeveer zeven films gemaakt met Alexandre Desplat," zei Clooney.

Desplat, ook bekend van het werken aan de meer recente films van Wes Anderson, werd "de rockster van de componistenwereld" genoemd.

“Hij creëerde deze muziek die gewoon verbluffend was en hij heeft een geweldig gevoel voor speelsheid wanneer je het nodig hebt,” legde Clooney uit.

"Hij heeft een manier om emoties te vinden, hij komt er vanuit heel verschillende hoeken", zeiden de filmmaker en acteur ook.

George Clooney over de film die hem in een regisseur veranderde

Clooney heeft zijn oude partner Steven Soderbergh gecrediteerd voor zijn doorbraak als filmmaker, en in het bijzonder de film Out of Sight uit 1998.

"Out of Sight zorgde ervoor dat ik regisseur wilde worden omdat ik met Steven Soderbergh werkte en ik plotseling besefte dat je verhalen niet in een rechte lijn hoeft te vertellen ", zei Clooney in een interview met Netflix Queue.

“Steven en ik werden partners omdat hij zei dat wanneer ik hem aantekeningen zou geven als acteur, ik hem geen aantekeningen zou geven over mijn uitvoering, ik hem aantekeningen zou geven over wat er in een scène werkt en wat 't,' legde hij uit.

Hij voegde eraan toe: "[Steven] moedigde me altijd aan om te regisseren."

The Midnight Sky is te zien op Netflix

Aanbevolen: