Zou er ooit een reboot van 'New Girl' plaatsvinden?

Inhoudsopgave:

Zou er ooit een reboot van 'New Girl' plaatsvinden?
Zou er ooit een reboot van 'New Girl' plaatsvinden?
Anonim

Hoewel veel mensen van alle zeven seizoenen van New Girls houden, houden fans echt van twee afleveringen van de sitcom, vooral 'Spiderhunt', waar Jess en Nick een hilarisch misverstand hadden. Het was altijd leuk om naar Jess en haar mannelijke kamergenoten te kijken, vooral toen ze verliefd begon te worden op Nick en ze een heel knipperlichtverhaal hadden.

De serie werd uitgezonden van 2011 tot 2018 en toen fans er afscheid van moesten nemen, waren ze absoluut teleurgesteld. Max Greenfield heeft een geweldige carrière gehad sinds hij Schmidt speelde, en ster Zooey Deschanel sprak het personage van Bridget uit in de film Trolls World Tour uit 2020.

Fans zullen New Girl altijd missen en dat roept de vraag op, komt er ooit een reboot van deze populaire sitcom?

Jake Johnson's interview

Na het zien van Jake Johnson in de animatieshow Hoops, worden fans van New Girl er weer aan herinnerd hoe hilarisch de acteur Nick Miller speelde.

Jake Johnson ging naar de Third Aid Kit-podcast geproduceerd door Slate en zei dat hij graag een reboot van New Girl zou willen.

Volgens Elite Daily zei hij dat hij en de andere acteurs nog steeds contact hebben, wat zeker is wat fans willen horen, en ze sms'en elkaar vaak.

Johnson legde ook uit: "Toen we weggingen, was Fox best cool en zei hij: 'We willen je niet annuleren, maar niemand kijkt.' Dus toen we ons laatste seizoen deden, schreven Zooey Deschanel en ik letterlijk een e-mail … waarin we om meer vroegen, voor de paar OG-fans die bij ons bleven. Je kunt niet eindigen zoals seizoen 6 eindigde waar het gehaast was. Ik had zoiets van, 'Geef [maker] Liz Meriwether de tijd om dit goed af te ronden.'"

Dit was niet de eerste keer dat de acteur had gesproken over een terugkeer om Nick Miller te spelen.

In mei 2018 noemde hij het "een geweldige run" en volgens Entertainment Weekly zei hij: "Realistisch gezien zullen we over 10 jaar hopelijk meer New Girl doen. Ik denk niet aan dit als het einde van New Girl, ik beschouw dit als een pauze voor New Girl.”

Wat Lamorne Morris zei

Lamorne Morris zou ook graag weer Winston op New Girl spelen. Volgens Metro.co.uk werd hij op Good Morning America geïnterviewd over Woke, zijn nieuwste acteerproject, en hij zei: "Absoluut, vooral nu tijdens quarantaine en mensen heel voorzichtig zijn op de set. We zijn een kleine cast, Ik zou zeker graag een reboot doen voor de fans, het zou leuk zijn."

Hij vervolgde: "Zolang er geen Jake Johnson is, dan zit ik goed. De rest van de cast vind ik prima."

Afscheid nemen

Het bleek dat Jake Johnson tijdens het filmen van een van de laatste afleveringen van New Girl daadwerkelijk zijn hand bezeerde, en dit betekende dat hij moest veranderen hoe de show de zeven seizoenen van de serie afrondde.

Volgens Bustle legde Johnson uit: "Ik brak mijn hand. Dermot Mulroney, hij dacht gewoon dat we een felle indie aan het doen waren in de jungle, maar we doen New Girl! We probeerden een worstelscène te doen en we sloegen tegen een muur. Ik wist meteen dat er iets gebeurde."

Toen de acteurs samenkwamen om de seriefinale te filmen, betekende dat dat Nick een cast zou hebben. Er was absoluut geen manier omheen.

Terwijl kijkers moesten rouwen om het einde van New Girl, bleven de acteurs in contact. De cast kwam samen om een clip te filmen om mensen te inspireren om te stemmen bij de Amerikaanse verkiezingen van november 2020. Entertainment Weekly meldde dat Johnson, Deschanel en Morris allemaal Nick, Jess en Winston speelden, en Zoe-Lister Jones was er ook en speelde haar personage Fawn, die ooit met Schmidt uitging.

Deschanel deelde in 2018 met Deadline dat hoewel ze vond dat het "tijd om verder te gaan", ze verdrietig was omdat ze het erg leuk vond om met de cast te werken. Deschanel vergeleek het zijn met New Girl als zijnde op 'middelbare school' omdat het 'een constante' was in haar wereld en ze onderging zoveel grote veranderingen in haar leven tijdens het spelen van Jessica Day.

Deschanel legde uit: "Het is bij mij geweest [zoals] ik ben getrouwd, ik had twee kinderen, en al deze mensen, ik ben een hechte band geworden met de cast en de crew. Het is een beetje als het centrum geweest van mijn leven al zo lang, dus het is heel belangrijk voor mij, zowel persoonlijk als professioneel."

Terwijl fans dol zouden zijn op een reboot van New Girl en het klinkt alsof Jake Johnson het erg leuk zou vinden als dat zou gebeuren, weet niemand zeker of dat ook echt zal uitkomen. Ondertussen is het altijd een geweldige keuze om New Girl vanaf het begin te bekijken.

Aanbevolen: