Ed Westwick zou 'nooit nee zeggen' tegen een cameo in de reboot van 'Gossip Girl

Inhoudsopgave:

Ed Westwick zou 'nooit nee zeggen' tegen een cameo in de reboot van 'Gossip Girl
Ed Westwick zou 'nooit nee zeggen' tegen een cameo in de reboot van 'Gossip Girl
Anonim

Ed Westwick won de harten van Gossip Girl-fans met zijn vertolking van Chuck Bass, een charmante jongeman met een wilde kant. Hoewel hij aanvankelijk auditie deed voor de rol van Nate Archibald, besloot het castingteam dat hij beter geschikt was voor de rol van Chuck Bass… een iconisch personage dat hij jaren na de première van de show herinnerd zou worden.

De tienerdramaserie eindigde met zijn zesde seizoen, dat in 2012 werd uitgezonden. In de afgelopen jaren hebben speculaties over de heropleving van de show furore gemaakt en uiteindelijk tot een Gossip Girl-reboot geleid die momenteel wordt opgenomen in New York Stad.

De originele castleden zullen niet verschijnen, maar Ed Westwick heeft aangekondigd dat hij "nooit nee zal zeggen" tegen een cameo in de reboot!

Ed Westwick is enthousiast over de Gossip Girl-reboot

De reboot wordt beschreven als een voortzetting van het verhaal (dat zal worden verteld door Kristen Bell), en niet als een hervertelling. Dit suggereert dat de HBO Max-reboot veel verwijzingen naar de oude personages zal bevatten … en ons misschien een speciale kijk op hun gelukkige leven zal geven?

"Ik begin Chuck Bass te missen", deelde de Engelse acteur mee in een interview met Access Hollywood.

Gossip Girl markeerde niet het debuut van de acteur, maar zijn succesvolle periode in de serie heeft zijn carrière aanzienlijk beïnvloed.

"Ik denk dat het een heel cool idee zou zijn", zei hij, verwijzend naar een cameo van Chuck Bass in de Gossip Girl-reboot.

"Het is zijn eigen ding", vertelde hij over de reboot van HBO Max, en onthulde verder dat hij nog niet was benaderd voor een cameo, door showrunner Joshua Safran.

Westwick deelde zijn enthousiasme voor de reboot, die een meer diverse cast presenteert.

"Ik wens ze het allerbeste. Ik ben erg enthousiast om te zien wat ze doen, en ik heb contact gehad met de makers. Ik wens ze het beste", zei hij in het interview.

Als antwoord of hij ooit in een cameo in de serie zou verschijnen, zei Westwick: "Ik zou nooit nee zeggen, maar op dit moment is er niets om naar uit te kijken."

Aanbevolen: