Zal er ooit een reboot van 'Mob Wives' plaatsvinden?

Inhoudsopgave:

Zal er ooit een reboot van 'Mob Wives' plaatsvinden?
Zal er ooit een reboot van 'Mob Wives' plaatsvinden?
Anonim

Van 2011 tot 2016 waren fans van Mob Wives geboeid door de verhalen over de vrouwen wier echtgenoten en vaders hun brood verdienden dankzij de Amerikaanse maffia. De cast van Staten Island zag veel namen komen en gaan tijdens de serie, waaronder Renee Graziano, wiens vader de Consiliegere was van de Bonnono Crime Family en Big Ang'' Raiola, wiens vader de caporegime was van de Genevese Crime Family.

In totaal speelden 12 "mob-vrouwen" de hoofdrol in de show tijdens de oorspronkelijke looptijd van zes seizoenen en de show bracht een kortstondig vervolg voort, Mob Wives Chicago, en drie spin-offs. Sommige originele showrunners hebben aangegeven dat een reboot van Mob Wives in de maak is, maar de updates verlopen traag en de productie is vertraagd om verschillende redenen, zoals de COVID-pandemie en het gruwelijke Harvey Weinstein-schandaal. Zal er ooit een reboot van Mob Wives plaatsvinden? Laten we het uitzoeken.

8 Wat gebeurde er aan het einde van 'Mob Wives'?

Terwijl de serie eindigde, leek het onmogelijk om de aanhoudende vetes tussen cast-partners op te lossen. Karen Gravano en Drita D'Avanzo hebben hun meningsverschillen bijvoorbeeld nooit bijgelegd.

Renee Graziano blonk uit in haar nieuwe hobby, stijldansen. Karina Gravano, de dochter van Karen, was aan het leren autorijden, en de cast ging zitten en barstte los in een reeks vloeken en vloeken die zelfs de meest doorgewinterde reality-tv-fan kon doen blozen.

Er hing ook een ironische sfeer van tragedie aan het einde van de serie. Big Ang ging door een serieuze strijd tegen kanker en in de laatste paar afleveringen van het seizoen werd ze gezien hoe opgelucht ze was om kankervrij te zijn. Tragisch genoeg zou Big Ang aan haar ziekte bezwijken voordat de laatste aflevering daadwerkelijk werd uitgezonden.

7 'Mob Wives' heeft al verschillende spin-offs

Terwijl er sinds 2017 discussies over een reboot gaande zijn, heeft de show al verschillende spin-offs en een vervolgreeks opgeleverd. De originele Mob Wives werd gevolgd door Mob Wives Chicago, die zich richtte op de maffia-connecties van vrouwen in de andere meest beruchte door de maffia gerunde stad in Amerika. Het duurde echter maar één seizoen.

Naast Mob Wives Chicago, bracht de franchise Mob Wives: The Sit Down voort, de post-show van de serie waarin panels de aflevering bespreken die ze zojuist hebben bekeken. Er was ook Big Ang, die een seizoen lang de tegenslagen van de gedurfde en koperkleurige Big Ang volgde, en Miami Monkey, een andere show die de tegenslagen van Big Ang volgde toen ze probeerde een tweede locatie te openen voor haar bar en restaurant op Staten Island.

6 Wie zou terugkeren naar 'Mob Wives' en zouden ze Big Ang ooit kunnen vervangen?

Ondanks een lange strijd tegen kanker die Big Ang leek te winnen, stierf ze aan complicaties veroorzaakt door keelkanker en longontsteking. Big Ang stierf minder dan een maand voordat de finale van de serie werd uitgezonden, en nadat ze haar afleveringen al hadden gefilmd.

Omdat Big Ang misschien wel het meest populaire castlid was dat uit de serie kwam, aangezien zij de enige was die niet slechts één maar twee spin-offs kreeg, moet men zich afvragen of een herstart zonder haar kan slagen meer dan levensgrote aanwezigheid.

5 De Harvey Weinstein-bagage is misschien te moeilijk voor 'Mob Wives' om te overwinnen

De bagage van het beruchte Harvey Weinstein-seksschandaal kan ook de kansen van de show op een reboot schaden. Harvey Weinstein was een producent van Mob Wives en in 2017 kwamen tientallen vrouwen naar voren met beschuldigingen van intimidatie, seksuele intimidatie en verkrachting tegen de Hollywood-mogul. De beschuldigingen stapelden zich begin 2017 op voordat de plannen voor een herstart begonnen. Sindsdien is Weinstein veroordeeld voor meerdere aanrandingen en zit hij nu een gevangenisstraf van 23 jaar uit. Ook hebben zijn voormalige bedrijf en medewerkers moeite om het schandaal van zich af te schudden, omdat verschillende vrouwen die naar voren kwamen hebben gezegd dat het gedrag van Weinstein bekend was en door tijdgenoten werd verdoezeld. De bagage van het schandaal zou te zwaar kunnen wegen op de gedachten van het publiek.

4 De uitvoerend producent van 'Mob Wives' zegt dat het gaat gebeuren

Jennifer Graziano, een van de oorspronkelijke producers van de show, heeft gezegd dat de gesprekken over een reboot in 2017 van start zijn gegaan. Drita D'Avanzo, die een van de originele castleden was en alle zes seizoenen bij de show was, heeft maakte duidelijk dat ze niet zal terugkeren, maar Graziano zegt dat veel van de andere originele cast-partners bereid zijn terug te komen en dat de show ook nieuwe castleden zou hebben. Ze gaf aan dat de gesprekken in december 2018 weer aan de gang waren, maar bijna vier jaar geleden en er zijn nog steeds geen tekenen dat er een reboot plaatsvindt. Showproductie is sinds 2020 ook een gecompliceerde zaak, omdat door de COVID-pandemie allerlei nieuwe on-set regelgeving werd ingevoerd en Hollywood betrokken is geweest bij een reeks arbeidsconflicten met vakbonden van productiepersoneel die gespannen blijven.

3 De oude show was controversieel

Het is ook belangrijk om te onthouden dat, hoewel fans misschien graag willen dat de show opnieuw wordt opgestart, sommigen minder enthousiast zijn om positieve afbeeldingen te zien van gezinnen die hun brood verdienen met misdaad. De misdaden waarvoor hun echtgenoten en vaders in de gevangenis zitten, hadden echte gevolgen voor het leven van mensen en veel critici zijn van mening dat geweld en afpersing niets zijn om licht op te werpen. Staten Island's dagelijkse krant, Staten Island Advance, plaatste deze opmerking van een lezer toen de show voor het eerst werd uitgezonden: We weten niet wat er zo interessant is aan een stelletje armzalige vrouwen … die denken dat echtgenoten die naar de gevangenis gaan, hetzelfde zijn als geld uitgeven een jaar op de universiteit.”

2 Wat heeft de cast van 'Mob Wives' gedaan sinds het einde van de show?

Drita D'Avanzo heeft bevestigd dat ze niet zal terugkeren voor een reboot omdat ze meer geïnteresseerd is in het nastreven van nieuwe ondernemingen, zoals haar nieuwe make-uplijn Lady Boss by Drita. Ze was ook te zien in andere realityshows, zoals VH1's Scared Famous en Celebrity Ghost Stories. Voormalige castleden Renee Graziano en Marissa Jade hebben ook andere projecten gedaan. Beiden waren betrokken bij verschillende seizoenen van de Britse versie van Celebrity Big Brother.

1 VH1 heeft niet bevestigd dat ze de reboot van 'Mob Wives' hebben opgepakt

Ten slotte is de distributie een hindernis waar fans de herstart nog niet over hebben zien springen. Alle zes seizoenen van Mob Wives werden oorspronkelijk uitgezonden op VH1, en dat gold ook voor de spin-offs. Het is echter niet bekend of het netwerk de reboot heeft opgepakt die sinds 2017 in ontwikkeling is en de demografie voor reality-televisie is de afgelopen jaren op grote schaal verschoven. De meeste shows gaan nu namelijk naar streamingdiensten, niet naar kabelnetwerken. Dus als er opnieuw wordt opgestart, heeft het een huis nodig met een algemeen beschikbaar streamingpubliek. Anders is het misschien gedoemd te floppen.

Aanbevolen: