Wanda en Vision leven hun sitcom-dromen uit in Marvel's 'WandaVision', deelt Elizabeth Olsen

Inhoudsopgave:

Wanda en Vision leven hun sitcom-dromen uit in Marvel's 'WandaVision', deelt Elizabeth Olsen
Wanda en Vision leven hun sitcom-dromen uit in Marvel's 'WandaVision', deelt Elizabeth Olsen
Anonim

Laten we zeggen dat Marvel nogal een visie had tijdens het maken van deze!

WandaVision leidt de vierde fase van het Marvel Cinematic Universe en zal Wanda Maximoff en Vision hun dromen over een paar in de buitenwijken zien waarmaken, nadat, weet je, Thanos de mentale steen van zijn schedel scheurde en hem vermoordde.

WandaVision herleeft MCU's favoriete Android, die zich bij de serie voegt met zijn geliefde, Scarlet Witch. De trailer suggereert dat het paar in een zakdimensie leeft, een alternatieve realiteit gecreëerd door Wanda die op elk moment kan instorten. Ze rennen eindelijk niet meer en lijken te genieten van hun perfecte leven in de stad Westview, terwijl ze proberen te leven als een eenvoudig stel dat helemaal geen superkrachten heeft.

WandaVision is de droom van elke sitcomliefhebber

Elizabeth Olsen (Wanda Maximoff alias Scarlet Witch) vergezelde Jimmy Kimmel in zijn talkshow voorafgaand aan de Disney+-serie die later deze maand uitkomt. Zoals verwacht kon ze geen belangrijke details delen, maar ze zei dit wel!

"Ik kan zeggen dat het Wanda en Vision zijn die hun sitcoms-dromen in de buitenwijken naleven."

De serie beschrijft de superkrachtige wezens op een andere manier, in wat een sitcom-centrisch multiversum in de MCU lijkt te zijn. WandaVision, geïnspireerd door onder meer Dick Van Dyke en Bewitched, is een avant-garde verkenning van de personages van Wanda en Vision in een nieuwe, enorm veranderde realiteit.

"We dekken alle Amerikaanse sitcoms die staren naar de jaren 50, veel Dick Van Dyke en we gaan door tot de kansen en er is een reden voor… het is niet alleen een leuke truc die we doen", vertelde Olsen.

De acteur vertelde dat ze elke aflevering zo "authentiek" als ze konden filmden, om elk decennium trouw te blijven. "In de jaren 50 filmden we voor een live studiopubliek!" zei ze.

Terugkijkend op haar ervaringen, voegde de acteur eraan toe: "Het was echt vreemd en leuk, en had praktische speciale effecten op strijkers. Het was zo gek en zo leuk."

Elizabeth Olsen deelde ook een update over Doctor Strange in the Multiverse of Madness, en merkte op dat de opnames in Londen waren stopgezet, omdat "de ziekenhuizen overweldigd zijn" en de cast en crew niet het risico konden nemen om te hervatten, totdat de zaken er goed uitzagen daar anders.

De acteur sprak ook haar dankbaarheid uit voor een drukke quarantaine. "Disney heeft me tijdens quarantaine bezig gehouden", zei ze.

Aanbevolen: