Zoe Margaret Colletti gaf toe dat ze 'geobsedeerd' was door 'The Walking Dead

Inhoudsopgave:

Zoe Margaret Colletti gaf toe dat ze 'geobsedeerd' was door 'The Walking Dead
Zoe Margaret Colletti gaf toe dat ze 'geobsedeerd' was door 'The Walking Dead
Anonim

Zoe Colletti speelt een belangrijke rol in Fear the Walking Dead seizoen zes. De 19-jarige actrice schittert als Dakota in het geheel nieuwe seizoen van de horrorserie.

In 2015 begon de serie als een familiedrama over het begin van de zombie-apocalyps die The Walking Dead teistert. Dit nieuwe seizoen presenteerde een nogal gecompliceerde en unieke familie aan de kijkers. Bovendien deden ze het in een tijd dat de originele serie een niet te stoppen fenomeen was.

Afbeelding
Afbeelding

Zoe's personage, Dakota, is de jongere zus van Virginia, de leider van een groep genaamd The Pioneers. Haar karakter is een rebelse tiener die dit seizoen haar grote zus ongetwijfeld problemen zal bezorgen.

De complexe relatie van Dakota en Virginia

Het jonge talent doet mee aan de show als een vaste serie. De actrice onthulde enkele details over de relatie van Dakota en Virginia met HollywoodLife. "We gaan een duik nemen in een heel interessante dynamiek tussen Virginia en Dakota", benadrukte Zoe.

"Of het goed of slecht is, kan ik absoluut niet zeggen. Zelfs als het niet de apocalyps was, zou elk soort ouderfiguur voor een tienermeisje een super interessante relatie zijn om naar te kijken. Maar als je gooi er zombies en de apocalyps in, het zal duidelijk meer drama veroorzaken, "voegde ze eraan toe.

Geobsedeerd door The Walking Dead

Zoe is een enorme fan van The Walking Dead-universum sinds ze 12 jaar oud was. The Walking Dead: World Beyond is inderdaad de eerste show waarvoor ze auditie deed.

Ze beschrijft zichzelf ook als een fervent fan van de franchise: "Ik stond soms zes uur in de rij te wachten om handtekeningen te krijgen. Het was een obsessie voor mij. Ik herinner me dat toen ik jonger was en voor het eerst naar de show keek, ik de makers tweette: 'Alsjeblieft, ik ben een acteur. Ik zal gewoon een zombie zijn. Het kan me niet schelen. Ik zal een extra zijn. Ik wil gewoon in de show zijn.' Dus vanaf dat ik 12 jaar oud ben en nu bijna 19 ben en deel uitmaakt van de show in een serieuze rol, is behoorlijk surrealistisch voor mij. De cirkel is bijna rond voor de enige baan waarvan ik dacht dat het mijn droomshow was om op te treden."

Haar oom stelde haar eerst voor aan The Walking Dead. "Ik was als 11-jarige in mijn slaapkamer in het donker en keek de hele nacht naar Walking Dead. Waarom zou ik mezelf dat aandoen? Ik was doodsbang", vertelde de actrice aan Decider.

Vrees de wandelende doden

Het zesde seizoen van Fear the Walking Dead onderzoekt een overlevende familie die aan het einde van het vijfde seizoen wordt verscheurd door een formidabele nieuwe tegenstander.

Acteurs Mo Collins en Colby Hollman zullen dit nieuwe seizoen meer bekendheid krijgen. Collins, die Sarah speelt, vond plaats in seizoen vier nadat haar personage Morgan (Lennie James) ontmoette in een servicegebied en zich bij de groep en haar broer voegde op een missie om diegenen te helpen die het nodig hebben. Van zijn kant speelt Hollman Wes, een personage dat het publiek in seizoen vijf heeft gezien en die, hoewel aanvankelijk terughoudend om hulp van de groep te accepteren, uiteindelijk hun filosofie begrijpt en zich bij hen voegt. De groep is verdeeld vanwege Virginia (Colby Minifie) in de seizoensfinale.

Aanbevolen: