Paul Bettany dacht dat hij vóór 'WandaVision' werd ontslagen door Marvel

Inhoudsopgave:

Paul Bettany dacht dat hij vóór 'WandaVision' werd ontslagen door Marvel
Paul Bettany dacht dat hij vóór 'WandaVision' werd ontslagen door Marvel
Anonim

Paul Bettany geloofde dat zijn Marvel-carrière was geëindigd na de Avengers: Infinity War-film!

Paul Bettany dacht dat zijn superheldencarrière voorbij was. Hij was onzeker over de toekomst van Vision in de MCU en fans vroegen zich af of er een opstanding van welke aard dan ook zou verschijnen. Het zien van Thanos de geeststeen van onze favoriete Android's… geest, was voor niemand een prettig gezicht, vooral voor acteur Paul Bettany.

Laat het maar over aan het Marvel Cinematic Universe, waar schrijvers multiversum na multiversum zullen creëren, als dit betekent dat hun geliefde personages weer tot leven kunnen komen. Bettany zal nu zijn rol als Vision opnieuw opnemen, in een nieuwe Disney+ serie met Elizabeth Olsen alias Wanda Maximoff (Scarlet Witch)!

Hij is echter niet herrezen in de show! WandaVision speelt zich af in een zakdimensie, ver weg van onze realiteit.

Waarom Paul Bettany dacht dat hij was ontslagen

De acteur maakte een virtuele verschijning op Jimmy Kimmel Live! en deelde het verhaal over hoe hij hoorde dat zijn personage terugkeerde in WandaVision. Toen Kevin Feige de acteur uitnodigde om hem te ontmoeten, dacht Bettany dat hij zou worden ontslagen!

"Ik kreeg een telefoontje van Kevin Feige en hij zei 'Kom en zie me'", deelde hij mee. De acteur ging er meteen van uit dat Feige hem wilde laten weten dat zijn tijd in de MCU voorbij was.

Hij vervolgde: "Ik ging naar binnen om ze te zien, en ik dacht dat ze er heren over waren en je weet wel, ze zullen me zachtjes teleurstellen."

"Dus ik sneed het af bij de pas, en liep daar naar binnen en zei: 'Kijk jongens, het was een geweldige run en heel erg bedankt', en ze zeiden: 'Ga je stoppen? We gaan toon je een tv-show.'"

"Ik ging, 'O, oké!'" zei hij.

Bettany beschrijft de serie en zegt: "[WandaVision] gaat over twee superhelden die zich in de buitenwijken van de jaren 50 bevinden en vervolgens in een razend tempo door de Amerikaanse eeuw razen."

"[Ze] beginnen zich af te vragen wat er in deze stad aan de hand is, want het kan niet kloppen."

WandaVision leidt de vierde fase van de MCU en heeft een eigenzinnige aanpak. Het vertegenwoordigt een Amerikaanse sitcom in elke aflevering, te beginnen met Dick Van Dyke in de jaren '50!

De aflevering uit de jaren 60 bevat Bewitched en zal naar verluidt een eerbetoon zijn aan onder andere I Love Lucy. Hoewel de relatie tussen Scarlet Witch en Vision voor sommige fans misschien een beetje bizar lijkt, is WandaVision allesbehalve dat!

Aanbevolen: