Hoeveel moest Johnny Depp verdienen voor 'Pirates 6' voordat hij werd ontslagen?

Inhoudsopgave:

Hoeveel moest Johnny Depp verdienen voor 'Pirates 6' voordat hij werd ontslagen?
Hoeveel moest Johnny Depp verdienen voor 'Pirates 6' voordat hij werd ontslagen?
Anonim

Johnny Depp is een van de meest populaire acteurs van zijn tijd, en de man heeft een lijst met credits samengesteld die elke artiest zou mogen hebben. Depp heeft niet altijd grote kansen geprofiteerd, maar hij heeft geweldig werk geleverd in blockbuster-hits en zijn co-sterren hebben zijn lof gezongen.

Depp heeft miljoenen dollars verdiend en hij heeft het uitgegeven aan unieke dingen. De acteur zou in de nabije toekomst een enorme betaaldag krijgen, maar zijn huidige niveau-situatie hield dat tegen.

Laten we Johnny Depp eens nader bekijken en zien hoe hij verloor door tientallen miljoenen dollars te verdienen.

Hoeveel moest Johnny Depp verdienen voor 'Pirates 6'?

In de jaren tachtig maakte een man genaamd Johnny Depp zijn weg naar de entertainmentindustrie, en hij zou de komende decennia veranderen in een van de grootste en meest rendabele sterren die er zijn.

Het begon allemaal op het kleine scherm voor de acteur, aangezien 21 Jump Street al vroeg het perfecte voertuig met de hoofdrol bleek te zijn. Veel acteurs zouden hier tevreden mee zijn geweest, maar Depp niet. In plaats daarvan richtte hij zijn zinnen op het grote scherm, en toen hij eenmaal de kans kreeg om te schitteren, ontwikkelde hij zich tot een ster waar mensen geen genoeg van konden krijgen.

Of hij nu de aandacht trok als Edward Scissorhands, het publiek imponeerde in films als Blow, of meer als een hartenbreker fungeerde in Cry-Baby, Depp bewees dat hij het allemaal kon, en het goed kon.

De acteur heeft veel iconische rollen en projecten gehad, maar weinigen komen in de buurt van wat hij bereikte tijdens zijn tijd als roekeloze piraat.

Johnny Depps tijd als kapitein Jack Sparrow heeft hem miljoenen opgeleverd

2003's Pirates of the Caribbean: Curse of the Black Pearl was een verrassingshit aan de kassa, en in een oogwenk had Disney een enorme live-action franchise in handen. Het was echt een once-in-a-lifetime idee dat werkte, en Johnny Depps Captain Jack Sparrow was de belangrijkste attractie.

Depp had geen betere keuze kunnen zijn voor de rol, en hij zou schitteren in in totaal vijf Pirates-films die hebben bijgedragen aan miljarden dollars aan de kassa.

Dankzij het succes van de films en de populariteit van Captain Jack Sparrow verdiende Johnny Depp een fortuin.

"Voor zijn eerste optreden als "Jack Sparrow" in "Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl" in 2003, verdiende Johnny $ 10 miljoen. Zijn basissalaris voor de tweede "Pirates" aflevering was $ 20 miljoen. Met backend-punten verdiende ze een extra $ 40 miljoen voor een totaal van $ 60 miljoen. Hij verdiende een gecombineerde $ 55 miljoen van de derde 'Pirates'-film, ' meldt Celebrity Net Worth.

Een zesde Pirates-film is al een tijdje in de wereld, maar helaas komt Depp niet terug voor een laatste rit.

Depp zou meer dan $ 20 miljoen verdienen voor 'Pirates 6'

Fans zijn ongetwijfeld op de hoogte van de juridische procedures die plaatsvinden tussen Johnny Depp en Amber Heard, aangezien het allemaal nieuwszenders zijn die erover willen praten. Er is veel onthuld, waaronder het bedrag dat Depp zou verdienen voor een 6e Pirates of the Caribbean-film.

Volgens Insider: "De manager, Jack Whigham, zei in het smaadproces van Depp tegen zijn ex-vrouw dat Disney's filmchef Sean Bailey en "Pirates of the Caribbean"-producent Jerry Bruckheimer rond 2016 mondeling een deal hadden gesloten om betaal Depp $ 22,5 miljoen voor de zesde film in de serie. Maar Depp heeft die miljoen nooit te zien gekregen. De zesde "Pirates"-film is nooit gefilmd en Depp heeft zijn rol als Captain Jack Sparrow nooit opnieuw kunnen spelen."

Dat is een ondenkbaar bedrag om op te verliezen, en het is slechts een van de vele manieren waarop de betrokken partijen in deze turbulente tijd zijn geraakt.

Depp wilde Captain Jack Sparrow nog een keer spelen als afscheid, maar deze kans werd hem ontnomen.

"Mijn gevoel was dat deze personages als het ware hun afscheid zouden moeten kunnen nemen. Een franchise kan maar zo lang duren en er is een manier om een dergelijke franchise te beëindigen en ik dacht dat de personages het verdienden om hun uitweg te vinden, om de franchise op een zeer goede manier te beëindigen. Ik was van plan door te gaan totdat het tijd was om te stoppen, "zei de acteur.

Johnny Depp's zaak gaat nog steeds door, en fans zullen afstemmen om te zien wat er nog meer wordt onthuld tijdens deze procedure.

Aanbevolen: