Deadpool 3': met wie zal Wade Wilson het team vormen tijdens zijn volgende avontuur?

Inhoudsopgave:

Deadpool 3': met wie zal Wade Wilson het team vormen tijdens zijn volgende avontuur?
Deadpool 3': met wie zal Wade Wilson het team vormen tijdens zijn volgende avontuur?
Anonim

Nu de MCU introductie van Deadpool is bevestigd en hij net zo R-rated zal zijn als altijd, zijn er verschillende vragen in behandeling. Ten eerste, hoe betreedt een mutant de strijd zonder de afwezigheid van de superheldenfactie aan te pakken?

Het is een vraag waar fans over hebben nagedacht sinds het nieuws dat X-Men zich bij het Marvel Cinematic Universe zou aansluiten, naar buiten kwam. De logische verklaring is natuurlijk dat de dimensie-hopping-avonturen in Spider-Man 3 en Doctor Strange And The Multiverse Of Madness gemuteerde superhelden van andere werelden naar het primaire universum zullen transporteren. Deadpool (Ryan Reynolds) zou een van hen kunnen zijn.

Of dat nu het geval is met Wade Wilson of niet, zijn komst staat voor de deur. En wanneer de Merc met een mond hier komt, zal hij waarschijnlijk worden vergezeld door een van de personages waarmee hij samenwerkt in de strips. Veel burgerwachten komen voor de geest, hoewel Spider-Man (Tom Holland) om verschillende redenen perfect is.

Waarom Spidey en Deadpool perfect voor elkaar zijn

Deadpool en Spider-Man kussen in strips
Deadpool en Spider-Man kussen in strips

Ten eerste verschillen hun archetypen van superhelden aanzienlijk van elkaar. Deadpool, bijvoorbeeld, is los met zijn wapens, terwijl Peter Parker de neiging heeft om al het leven te waarderen. Zo'n verschil tussen hun persona's zou voor een interessante dynamiek zorgen, aangezien ze zouden discussiëren over hoe ze met criminelen en superschurken moeten omgaan. Hun filosofieën zouden botsen, maar we weten dat ze uiteindelijk tot een compromis zouden komen dat voor hen beiden werkt.

Houd er rekening mee dat Deadpool zijn nieuwe metgezellen waarschijnlijk zal overtuigen van zijn manier van denken. Een Collider-rapport bevestigt dat hij niet afgezwakt zal worden, dus de antiheldenfans zijn gaan houden van net zo brutaal als altijd. Nu zullen er waarschijnlijk niet al te veel close-ups van de genadeslag zijn, zoals in de langspeelfilm Deadpool, maar reken erop dat Wade Wilson een paar vijanden zal sturen.

Ten tweede, de Deadpool: Suicide Kings-stripreeks toont een unieke samenwerking tussen Wade Wilson en Peter Parker in een verhaal dat kan werken in de MCU.

In Suicide Kings wordt ieders favoriete huurling beschuldigd van een gruwelijke misdaad. Burgerwachten zoals Punisher en Daredevil gingen op pad om Deadpool te arresteren en dwongen hem op de vlucht te slaan. Gelukkig komt Wilson Spider-Man tegen, die hem later helpt de Wrecking Crew te verslaan, het criminele syndicaat dat verantwoordelijk is voor het opzetten van Deadpool.

Waarom Suicide Kings de beste toegang is voor Deadpool

Deadpool: Suicide Kings stripscreenshots
Deadpool: Suicide Kings stripscreenshots

De stripreeks in kwestie is het best mogelijke verhaal om aan te passen aan het grote scherm en zou helemaal in het straatje van DP passen. Als voortvluchtige worden gebrandmerkt en vervolgens op de vlucht slaan, is hoe we ons deze oude X-Men-bondgenoot voorstellen die de strijd aangaat. Samenwerken met een bekende MCU-superheld is de kers op de taart, omdat we weten dat het zou eindigen met het zuiveren van de naam van Deadpool of het werken voor een organisatie als SHIELD. Beide scenario's zijn een belangrijk uitgangspunt voor Wilson om later meer rollen in verschillende Marvel-films te krijgen.

Ten slotte klinkt een samenwerking tussen Spider-Man en Deadpool als het perfecte verhaal om het volgende avontuur van de webslingeraar te volgen. Er is geen manier om te zeggen hoe het zal eindigen, maar het zal een conclusie vormen voor de trilogie van Jon Watts, waardoor Peter Parker op nieuwe missies gaat. Een van hen zou met Wade Wilson kunnen zijn.

Het tempo voor Spider-Man's karakterboog lijkt ook in die richting te gaan. Het heeft hem van een stuntelige tiener tot een verantwoordelijke parttime Avenger gebracht. En na zijn volgende reis door het multiversum zal Parker aanzienlijk volwassener zijn. Dus in zijn eentje op pad gaan om andere superhelden in nood te helpen, klinkt als de volgende logische stap voor hem.

Desalniettemin zal het interessant zijn om te zien wie Deadpool (Reynolds) vergezelt in zijn MCU-debuut. De mogelijkheden zijn eindeloos aangezien Wilson met zo ongeveer iedereen contact heeft gehad, dus we blijven gissen. Hopelijk biedt Disney echter een idee, want het antwoord is misschien verrassender dan we ons kunnen voorstellen.

Aanbevolen: