Waarom verliet Liv Tyler '9-1-1: Lone Star'?

Inhoudsopgave:

Waarom verliet Liv Tyler '9-1-1: Lone Star'?
Waarom verliet Liv Tyler '9-1-1: Lone Star'?
Anonim

Grote televisienetwerken werken onvermoeibaar om hitshows te maken, en hoewel het een race is tussen de rest, zijn de netwerken die dingen perfect aan elkaar kunnen rijgen, degenen die uiteindelijk winnen. Shows zoals Friends, The Office en zelfs realityshows zoals Jersey Shore laten allemaal zien wat er gebeurt als een netwerk de dingen precies goed doet.

9-1-1: Lone Star heeft misschien maar één seizoen achter de rug, maar de show is een succes en is met nog een jaar verlengd. Liv Tyler is een van de hoofdrolspelers in de show, maar er werd aangekondigd dat ze zal vertrekken. Het netwerk legde de stukken neer voor een hitshow, maar zelfs zij moeten dit niet hebben zien aankomen.

Laten we eens kijken waarom Liv Tyler 9-1-1 verliet: Lone Star.

De show was een succes

911 Lone Star Lowe en Tyler
911 Lone Star Lowe en Tyler

Networks wil niets liever dan een nieuwe show tot leven brengen en deze tot een succes maken, en gelukkig voor Fox, 9-1-1: Lone Star kon in een mum van tijd een publiek aanspreken. Natuurlijk was het een slimme zet om te steunen op een aantal getalenteerde en bewezen artiesten.

9-1-1: Lone Star werd geleid door artiesten Rob Lowe en Liv Tyler, die beiden al veel succes hadden geboekt in de entertainmentindustrie. Rob Lowe was aanvankelijk uitgebroken in films als The Outsiders en zou in de loop van de tijd naar andere succesvolle films zoals Wayne's World gaan, maar op het kleine scherm kon hij gedijen en een enorme carrière-opleving hebben in de serie Parks and Recreation, volgens naar IMDb.

Hoewel Liv Tyler tijdens haar carrière op verschillende momenten op het kleine scherm heeft gewerkt, is ze vooral bekend geworden door haar werk op het grote scherm. De grootste rol van Tyler tot nu toe was die van het personage Arwen in de Lord of the Rings-trilogie, die door velen als de beste aller tijden wordt beschouwd. Ze was ook te zien in Armageddon en The Incredible Hulk, waardoor ze een vroeg onderdeel van de MCU was.

Lowe en Tyler wisten, samen met de rest van de getalenteerde cast, kijkers te lokken naar 9-1-1: Lone Star kort nadat het debuteerde. Ondanks het succes zou een onvoorspelbare gebeurtenis uiteindelijk de zaken veranderen voor Liv Tyler en haar deelname aan de hitshow.

Ze vertrok vanwege zorgen over de pandemie

911 Lone Star Liv Tyler
911 Lone Star Liv Tyler

Dingen kunnen in een oogwenk veranderen in de entertainmentindustrie, maar het komt niet vaak voor dat een hoofdrolspeler al na één seizoen een serie verlaat. Dit weerhield Liv Tyler er echter niet van om de moeilijke beslissing te nemen om 9-1-1: Lone Star achter zich te laten nadat de wereld in een oogwenk veranderde.

Tim Minear, de mede-maker van de show, zou een verklaring afleggen en zei: Wat een sensatie was het om een filmster van Liv Tyler's statuur te hebben om ons te helpen het eerste seizoen van 911: Lone Star te lanceren. We vonden het geweldig om met Liv samen te werken en zullen haar voor altijd dank verschuldigd zijn voor haar angstaanjagende, krachtige vertolking van Michelle Blake.”

Volgens Deadline is de groeiende bezorgdheid over reizen en filmen tijdens de pandemie uiteindelijk de oorzaak van een wijziging van de plannen voor Tyler. De actrice woont in Londen en er wordt voornamelijk in Los Angeles gefilmd. Gezien alles wat er gaande is, is het begrijpelijk dat de artiest haar toekomst in de show in twijfel trekt.

Ondanks het verlies van zo'n getalenteerde artiest die verantwoordelijk was voor het succes van de show, heeft de serie nog meer verhalen te vertellen.

De show gaat door

911 Lone Star rob Lowe
911 Lone Star rob Lowe

Volgens The Hollywood Reporter komt de show terug voor een tweede seizoen. Dit is goed nieuws voor fans die van de show zijn gaan houden, en er zijn zoveel manieren waarop de schrijvers dingen kunnen nemen, zelfs na het vertrek van Tyler.

In de verklaring van Minear zou hij zeggen: Hoewel we een compleet hoofdstuk in het verhaal van Michelle konden vertellen, zoals met Connie Britton op ons moederschip, hebben we ook het gevoel dat er meer verhalen te vertellen zijn. De deur hier zal altijd openstaan voor een terugkeer.”

Dit is geweldig voor zowel fans als Tyler, want de show zal de deur voor haar openlaten om terug te komen als de dingen over de hele wereld verbeteren. Natuurlijk is er geen garantie dat de show er nog zal zijn voor toekomstige seizoenen nadat de tweede is uitgezonden, maar als dat zo is, zou de terugkeer van Liv Tyler een welkome toevoeging zijn.

9-1-1: Lone Star heeft een sterke start gemaakt en ondanks het verlies van een echt talent als Liv Tyler, krijgt de serie de kans om te blijven bloeien op het kleine scherm.

Aanbevolen: