‘RHONJ’: Waarom verliet Dina Manzo de show?

Inhoudsopgave:

‘RHONJ’: Waarom verliet Dina Manzo de show?
‘RHONJ’: Waarom verliet Dina Manzo de show?
Anonim

The Real Housewives of New Jersey heeft nog maar een paar originele castleden over, aangezien de schoonzussen Teresa Giudice en Melissa Gorga nog steeds in de show zijn, maar Dina Manzo, Caroline Manzo, Danielle Staub en Jacqueline Laurita zijn vertrokken.

Dit item in de Real Housewives-franchise heeft altijd een sterke focus gehad op het gezinsleven, aangezien Melissa getrouwd is met Teresa's broer Joe, en in het begin zussen Dina en Caroline Manzo waren leden van de cast.

Dina Manzo was niet zo lang op RHONJ en sinds ze de serie verliet, was haar ex-man Tommy Manzo betrokken bij een schandaal en heeft haar beste vriendin Teresa gevochten met Jackie Goldschneider.

Waarom heeft Dina ervoor gekozen om RHONJ te verlaten? Laten we eens kijken.

Waarom Dina wegging

Fans leerden Dina Manzo en haar zus, Caroline Manzo, en schoonzus, Jacqueline Laurita, kennen in de vroege seizoenen van The Real Housewives of New Jersey. Dina was een hoofdrolspeler in seizoen 1 en 2, een gast in seizoen 4 en opnieuw een hoofdrolspeler in seizoen 6. Dina werd altijd getoond als een beste vriend van Teresa Giudice en het was altijd leuk om ze te zien rondhangen.

Dina Manzo trouwde en verhuisde naar Californië en het blijkt dat verhuizen de reden is waarom ze niet terugkwam naar de show.

Toen Dina Manzo werd benaderd om terug te keren naar de show voor seizoen 7, legde ze uit dat ze naar Los Angeles was verhuisd. Het lijkt erop dat de verhuizing de reden is waarom ze stopte met de show en afscheid nam van reality-tv.

Dina zei: Natuurlijk hebben ze me teruggevraagd. Ik dacht er even over na en dacht: ‘Hoe moet ik dit doen? Ik woon daar niet.’ Ik heb een appartement hier in Manhattan, maar ik woon niet in New Jersey, dus ik zie niet in hoe dat zou kunnen werken”, aldus People.com.

Dina zei ook in een interview met Fox 411: "Ik [woon] in L. A. Ik woon niet meer in New Jersey. Ik ging door mijn scheiding dit jaar [en] ik verhuisde naar Californië, dus het was niet logisch."

Het is logisch dat Dina Manzo de show na seizoen 6 zou verlaten, omdat ze al een keer was vertrokken.

Dina zei dat het moeilijk was om te filmen met Jacqueline en Caroline.

Volgens ET legde Dina uit: "Ik was daar om Teresa [Giudice] te steunen. Ik ga niet liegen, het salaris was goed! Weet je, ik ging door een scheiding en het was een mooie brok verandering om mijn nieuwe leven te beginnen. Deze keer was het echt geen emotionele beslissing. Het was alsof, het gaat niet werken. We hebben gepraat. Andy [Cohen] en ik praatten even over mijn terugkeer, en hoe dat mogelijk zou zijn."

Dina en Caroline Manzo's gevecht

Dina heeft verteld dat ze gelooft dat haar gezinsdynamiek competitief en moeilijk is geworden.

Volgens Reality Blurb ging Dina verder met Jeff Lewis Live en kwamen de spanningen in haar familie omhoog.

Dina zei: "Ik zal eerlijk tegen je zijn. Ik denk dat wat er gebeurde was, weet je, er is altijd wat competitie in gezinnen, dus iedereen hield ervan toen ik de arme zus was…"

Dina vervolgde dat ze denkt dat toen ze Tommy begon te zien en een mooi huis had in New Jersey, de dingen misschien veranderden en zij en Caroline niet meer met elkaar overweg konden.

Dina zei: "Hoewel ze me aanmoedigde om met haar zwager [Dina's ex-man Tommy Manzo] uit te gaan, denk ik niet dat ze het erg leuk vond toen ik een beetje op haar niveau kwam, voor zover zoals 'ik heb een range rover, ik heb een huis in Franklin Lakes', dus ik denk dat het daar begon.'

Het lijkt erop dat Dina en Caroline Manzo nog steeds wat kwaad bloed hebben tussen hen. Volgens People wordt Dina's ex-man Tommy Manzo geconfronteerd met ernstige juridische aanklachten (hij zou een huurmoordenaar hebben ingehuurd die vervolgens Dina's echtgenoot pijn heeft gedaan). Caroline lijkt dicht bij Tommy te zijn gebleven en ze heeft de laatste tijd vriendelijke woorden over hem gehad.

Luke McKibben, die bevriend is met Dina, postte hierover op sociale media en steunde Dina. Hij vindt niet dat Caroline deze dingen zou moeten zeggen.

Dina zei dat hoewel ze normaal gesproken privé zou willen zijn over haar leven, ze voor zichzelf wil opkomen: "Normaal gesproken zou ik je vragen dit op te nemen, maar weet je wat? Ik begin te denken sommigen verwachten gewoon dat we stil blijven terwijl ze anderen pijn blijven doen… dat is wat hen die 'macht' geeft. Ik zeg het nog een keer… het is niet oké om vriendelijkheid voor zwakte te zien. En als ik nu niet lach, blijf ik gewoon huilen. Ik hou van je,"

Het klinkt als een deel van de reden waarom Dina Manzo RHONJ verliet, is omdat ze naar L. A. is verhuisd, dus het is logisch dat ze de show in New Jersey niet meer kon filmen. Het klinkt ook alsof ze deels is vertrokken vanwege de spanningen in haar familie, wat ook heel logisch is.

Aanbevolen: