Voordat hij een filmster werd, verscheen Bradley Cooper in deze hitshow

Inhoudsopgave:

Voordat hij een filmster werd, verscheen Bradley Cooper in deze hitshow
Voordat hij een filmster werd, verscheen Bradley Cooper in deze hitshow
Anonim

Als een van de grootste acteurs die vandaag de dag werkt, is Bradley Cooper een artiest die wordt herkend door zijn indrukwekkende oeuvre, dat vele grote hits bevat. Cooper heeft een voorliefde getoond om te gedijen in verschillende genres, en zijn tijd als stemacteur in de MCU heeft een geheel nieuwe rimpeling aan zijn carrière toegevoegd.

Lang voordat hij uitbrak in The Hangover en uitgroeide tot een ster, ving een jongere Bradley Cooper een enorme doorbraak nadat hij een kleine rol had gespeeld in een van de populairste shows in de televisiegeschiedenis.

Laten we eens kijken in welke show Bradley Cooper te zien was.

Hij verscheen op 'Sex And The City'

Bradley Cooper SATCHEL
Bradley Cooper SATCHEL

Aangezien hij al jaren een succesvolle acteur is, is het moeilijk voor te stellen dat Bradley Cooper geen grote filmster was. Alle artiesten moeten echter ergens beginnen, en lang voordat hij een van de beroemdste mannen in de entertainmentindustrie was, was Bradley Cooper te zien in een aflevering van Sex and the City.

Cooper was te zien in de aflevering "They Shoot Single People, Do not They", die werd uitgezonden tijdens het tweede seizoen van de show. Zelfs zo vroeg was Sex and the City een enorm succes, dus de kans krijgen om in een aflevering te verschijnen was een enorme kans voor elke jonge artiest. Dit was Coopers eerste optreden in een grote televisieshow, en het was zelfs twee jaar eerder dan zijn tijd op het grote scherm.

Hoe geweldig het ook was voor Bradley Cooper om een plek op Sex and the City te bemachtigen voor één aflevering, hij speelde niet bepaald een gedenkwaardig personage, dus de meeste mensen vergeten dat hij in de show in de eerste plaats. Dankzij waar hij nu is, is het interessant om terug te gaan en te kijken waar hij een van zijn eerste grote doorbraken heeft gepakt.

Het is duidelijk dat studio's en netwerken het leuk vonden wat ze van de artiest in die aflevering zagen, omdat hij al snel rollen zou krijgen in grotere projecten die hem hielpen een grote ster te worden.

‘Alias’ was een groot succes

Bradley Cooper alias
Bradley Cooper alias

Tegenwoordig staat Bradley Cooper vooral bekend om wat hij op het grote scherm doet, maar het moet worden opgemerkt dat hij jaren geleden een hoofdrol speelde in de hitserie Alias. Zijn periode van 46 afleveringen in de hitserie, met Jennifer Garner in de hoofdrol, begon slechts twee jaar nadat hij in Sex and the City was opgenomen.

Het mooie van veel te zien zijn in een populaire show als Alias, is dat het mensen de kans gaf om te zien wat Cooper zou kunnen doen in een meer uitgebreide rol. Het was rond deze tijd dat de artiest ook standaard was om rollen op het grote scherm te landen. Tijdens zijn tijd bij Alias, die duurde van 2001 tot 2006, speelde Cooper ook in films als Wet Hot American Summer, Wedding Crashers en Failure to Launch.

Het vond plaats in de loop van meerdere jaren, maar Cooper kreeg een aanzienlijke hoeveelheid reguliere aandacht van zowel het publiek als de studio's. Uiteindelijk gaf dit de artiest de boost die hij nodig had om rollen te spelen die hem uiteindelijk in een ster veranderden.

Hij veranderde in een filmster

Bradley Cooper Star
Bradley Cooper Star

Na het vinden van een reeks successen op het grote en kleine scherm, veranderde het echt voor Cooper toen hij een hoofdrol kreeg in de komische klassieker, The Hangover. Die film was een enorm succes dat zich ontwikkelde tot een gedenkwaardige trilogie, en Bradley Coopers optreden in elke film was een enorme reden waarom de franchise zo succesvol was.

Van 2012 tot 2013 zat Bradley Cooper in een reeks enorme hits die zijn status in het bedrijf verder versterkten. In die jaren speelde hij in films als Silver Linings Playbook, American Hustle en Guardians of the Galaxy, die er allemaal toe leidden dat hij een echte ster werd.

Hij zou dan doorgaan met succesvolle projecten zoals American Sniper, 10 Cloverfield Lane en A Star is Born. Natuurlijk waren er onderweg misfires, maar het v alt niet te ontkennen wat hij in deze periode van zijn carrière heeft kunnen bereiken. Hij heeft een indrukwekkende rol gespeeld en op dit moment lijkt het alsof hij niet te stoppen is. Hij diende zelfs als producer voor Joker, die meer dan $ 1 miljard verdiende aan de kassa. Met nog minstens twee MCU-films in het verschiet, ziet het er alleen maar beter uit.

Bradley Cooper is een begrip dat al jaren floreert, maar op een gegeven moment was hij gewoon een naamloze acteur in een populaire show.

Aanbevolen: