Hier is hoeveel Michael C. Hall werd betaald voor 'Dexter

Inhoudsopgave:

Hier is hoeveel Michael C. Hall werd betaald voor 'Dexter
Hier is hoeveel Michael C. Hall werd betaald voor 'Dexter
Anonim

De grootste shows op het kleine scherm trekken elke week miljoenen fans, en na verloop van tijd betalen ze hun sterren een premie om de bal aan het rollen te houden. Shows als Friends en The Office hebben flink wat geld verdiend voor hun sterren, en het is de droom van elke artiest om het groot te maken en nog grotere cheques te verzamelen.

Michael C. Hall was de ster van de serie Dexter en tijdens het hoogtepunt was er niets vergelijkbaars op het kleine scherm. Hall was briljant in de hoofdrol en het netwerk zorgde ervoor dat hij werd beloond voor zijn uitstekende werk.

Dus, hoeveel verdiende Michael C. Hall om Dexter te spelen? Simpel gezegd, die man verdiende meer geld dan hij weet wat hij ermee moet doen.

Hij verdiende $ 295.000 per aflevering in seizoen 1-6

Dexter seizoen één
Dexter seizoen één

Dexter was een show die fans bijna onmiddellijk aansloeg dankzij een van de beste eerste seizoenen in de televisiegeschiedenis, en de studio verspilde geen tijd aan pijn Michael C. Hall wat ze vonden dat hij destijds waard was.

Volgens Looper verdiende de acteur ongeveer $ 295.000 per aflevering in de eerste paar seizoenen van de show. Het is heel goed mogelijk dat zijn salaris aanvankelijk veel lager begon en uiteindelijk in de loop van de tijd werd verhoogd. We vermelden dit omdat het atypisch is om iemand zo vroeg in een show zo'n hoog salaris te zien verdienen terwijl ze nog geen ster op de A-lijst zijn.

Desalniettemin is $ 295.000 om de hoofdrol te spelen in een show een behoorlijk indrukwekkend salaris voor elke persoon in het bedrijf. We hebben veel andere sterren zien beginnen met een veel lager salaris en dit uiteindelijk laten groeien om dit niveau te bereiken, dus het is behoorlijk opmerkelijk dat Hall de zaken zo ongelooflijk goed heeft kunnen beginnen.

Tijdens de eerste zes seizoenen was Dexter in staat om mensen elke week terug te laten komen voor meer, en uiteindelijk zou het een punt bereiken waarop Michael C. Hall zoveel mogelijk wilde verzilveren voordat de show zijn hoogtepunt bereikte conclusie. Hall was zelfs bereid om het zevende seizoen van de show in gevaar te brengen vanwege een contractueel geschil.

Hij verdiende $ 830, 000 per aflevering in de laatste 2 seizoenen

Dexter laatste seizoen
Dexter laatste seizoen

Dankzij Hall die voet bij stuk hield en het meeste uit zijn situatie probeerde te halen, kon hij uiteindelijk het commando en het salaris van $ 830.000 per aflevering van het netwerk krijgen. Dit maakte hem meteen een van de best betaalde artiesten op televisie, en gezien de populariteit van Dexter in die tijd, was hij elke cent waard.

De laatste twee seizoenen van Dexter zouden het einde zijn van jaren van hard werken, en helaas voor alle betrokkenen lijken de meeste mensen echt een hekel te hebben aan de manier waarop de show werd afgesloten. In feite wordt het door velen beschouwd als een van de slechtste eindes in de televisiegeschiedenis.

Dit kan geen gemakkelijke pil zijn om te slikken voor iedereen die de show tot leven heeft gebracht. Na jarenlang talloze prijzen en lovende kritieken te hebben ontvangen, kan het niet gemakkelijk zijn om dingen op zo'n negatieve manier in elkaar te laten storten. Niettemin zou Dexter uiteindelijk de boel afsluiten en de fans achterlaten met een zure smaak in hun mond.

Gelukkig lijkt het erop dat ieders favoriete seriemoordenaar in de nabije toekomst met pensioen gaat.

Zijn salaris voor de opwekking is onbekend

Dexter en Deb
Dexter en Deb

Er zijn op dit moment niet veel details om te delen, maar het is bevestigd dat Dexter terugkomt op het kleine scherm. Zelfs al is het maar voor een paar afleveringen of slechts een eenmalige special, de terugkeer van Dexter is groot nieuws als je bedenkt hoe de show uiteindelijk is verlopen.

Op dit moment is het salaris van Michael C. Hall voor de Dexter-revival onbekend, maar we denken dat hij een flinke compensatie zal krijgen voor zijn terugkeer. Hij krijgt niet alleen de kans om zijn beroemdste personage opnieuw te spelen, maar hij krijgt ook de kans om de fouten uit het verleden recht te zetten.

Als alles vlekkeloos verloopt, kunnen de fans zich Dexter misschien positiever herinneren dan hoe ze het zich nu herinneren.

Dankzij het feit dat de show een enorm succes was tijdens zijn bloei, kon Michael C. Hall een van de best betaalde artiesten op televisie worden met een verbluffend salaris van $ 830, 000.

Aanbevolen: