Hier is hoeveel Ian Ziering werd betaald voor 'Sharknado

Inhoudsopgave:

Hier is hoeveel Ian Ziering werd betaald voor 'Sharknado
Hier is hoeveel Ian Ziering werd betaald voor 'Sharknado
Anonim

In de filmwereld zijn er enkele franchises die boven de rest uitsteken. De MCU, Fast & Furious en Star Wars komen meteen in me op. Deze franchises hebben enorme films gemaakt die miljarden collectieve dollars hebben binnengehaald. Ook al hebben deze franchises de filmwereld grotendeels gedomineerd, één franchise is erin geslaagd een kleine maar unieke erfenis voor zichzelf op te bouwen.

Sharknado is misschien wel het meest raadselachtige succes van de afgelopen 15 jaar, omdat de dwaasheid van het uitgangspunt en de low-budget uitvoering op de een of andere manier uitgroeide tot een franchise van films die een trouwe aanhang heeft gestrikt.

Ian Ziering werd gecast als de hoofdrolspeler in de franchise en mensen vroegen zich af hoeveel de ster heeft verdiend. Laten we de nieuwsgierigheid beëindigen en zien!

Ian's salaris begon bij $ 100.000

Sharknado, de eerste film in wat een unieke filmfranchise is geworden, had wat acteertalent nodig en ze bereikten de onderhandelingstafel met Ian Ziering. Blijkt dat de voormalige 90210-ster vanaf de sprong een munt probeerde te maken.

Volgens Celebrity Net Worth wilden de mensen achter de schermen dat Ziering in de film zou spelen, en ze deden een bod van $ 50.000. De site meldt dat Ian het aanbod heeft doorgegeven en zelf een teller heeft gemaakt. Hij wilde $ 250.000 verdienen voor de film, of vijf keer het oorspronkelijke bod. Dit kwam lang niet in de buurt van wat werd aangeboden, maar de onderhandelingen zouden doorgaan.

Er werd uiteindelijk afgesproken dat Ian $ 100.000 zou krijgen voor zijn optreden in de film en dat de naam van de film zou worden veranderd in Dark Skies, wat nooit is gebeurd. Desalniettemin verdiende Ziering zichzelf een betaaldag van zes cijfers en vond de productie plaats. Ze wisten toen nog niet wat er precies zou gebeuren met deze film en het uiteindelijke succes ervan.

Zoals we zagen, werd Sharknado een onwaarschijnlijk cultsucces, met een hoop vreemde buzz die rondging bij de release. Mensen konden gewoon geen genoeg krijgen van de film, en uiteindelijk zou een reeks vervolgfilms in het spel komen, waardoor de vraagprijs van Ian Ziering effectief werd opgedreven.

Het verdubbelde voor de 2e, 3e en 4e film

Nu de eerste Sharknado-film is uitgebracht en een succes was, was het tijd voor het vervolgfeest. Dit leidde er natuurlijk toe dat de ster van de film een salarisverhoging kreeg om zijn hoofdrol opnieuw op zich te nemen.

Ian Ziering kon zichzelf $ 100.000 binnenhalen voor zijn eerste rodeo in de Sharknado-franchise, en met de tweede aflevering op komst, kon de acteur het dubbele van wat hij aanvankelijk verdiende. Dat klopt, Celebrity Net Worth meldt dat Ziering zijn loon tot $ 200.000 nam voor de tweede Sharknado-film.

In plaats van bij elke nieuwe Sharknado-film dezelfde soort verhoging te zien, zou het salaris van Ziering hetzelfde blijven voor de derde en vierde film. Deze films gebruiken om te beginnen geen enorm budget, dus het is logisch dat ze hun best zouden doen om de kosten zoveel mogelijk te verlagen om winstgevend te zijn.

Uiteindelijk zou Ziering een enorme loonsverhoging krijgen, maar zoals we snel zullen zien, veroorzaakte deze loonsverhoging ook een golf van verontwaardiging.

Hij bereikte een top van $ 500.000 voor deel 5

Sharknado werd een onwaarschijnlijk succes dat een heleboel succesvolle sequels voortbracht. Ondanks de kleinere budgetten kreeg Ian Ziering nog steeds behoorlijk geld voor zijn optredens. Voor de vijfde film zou het salaris van Ziering een nieuw niveau bereiken en ook voor commotie bij de media zorgen.

Volgens Celebrity Net Worth zou Ian Ziering $ 500.000 verdienen voor zijn optreden in de film. Dit was veel meer dan iemand had kunnen voorspellen, en het was ongeveer 16% van het volledige budget van de film. Dit is echter waar de controverse zou beginnen voor de Sharknado-bemanning.

Het werd gemeld door Moviefone dat actrice Tara Reid, die sinds het bedelen als Ziering een Sharknado-ster was, een kwart kreeg van wat hij werd betaald voor de vijfde film van de franchise. Er is al lang een loonkloof tussen mannen en vrouwen, en dit was een lichtend voorbeeld hiervan, zelfs in een dwaze franchise als Sharknado.

Reid sprak zich uit tegen de loonkloof en zei: "Ik denk dat Sharknado meer geeft om hun 'extra van de dag' dan om hun eigen cast. Je werkt vijf jaar voor iets en je wordt niet zo goed behandeld als iemand die maar één dag komt opdagen?'"

Dus, Ian Ziering verdiende uiteindelijk een behoorlijke hoeveelheid geld terwijl hij de leiding nam in Sharknado, maar we moeten ons afvragen waarom hetzelfde niet kan worden gezegd van Tara Reid. Het is jammer dat zijn salaris op een onaanvaardbare manier in het hare opslokte.

Aanbevolen: