Julia Stiles hints als een mogelijk 'Save The Last Dance'-vervolg

Julia Stiles hints als een mogelijk 'Save The Last Dance'-vervolg
Julia Stiles hints als een mogelijk 'Save The Last Dance'-vervolg
Anonim

Save The Last Dance ging 20 jaar geleden in première en de sterren van de film, Julia Stiles en Sean Patrick Thomas, hebben onlangs toegegeven dat er een vervolg op de tienerfilm in de lucht zou kunnen zijn.

De film werd uitgebracht in 2001 en het was een van de eerste films met een interraciaal koppel als de twee hoofdrolspelers. Het volgt aspirant-danseres Sara, een blanke tiener (gespeeld door Stiles), die naar Chicago verhuist en verliefd wordt op Derek, een zwarte tiener (gespeeld door Thomas). Het was een enorme hit, bracht twee weken door aan de kassa en bracht meer dan $ 131 miljoen op, volgens E.

In een Zoom-interview bespraken beide acteurs de impact van de interraciale romance in de film, die beroemde dansscènes, en of ze een mogelijke reünie zouden hebben.

"Het zou zo speciaal zijn. Ik zou een stuk minder nerveus zijn", deelde Stiles en voegde eraan toe: "Ik stel me voor dat ik het Debbie Allen-personage in Fame doe, waar ze nu een dansleraar is en ze slaat met een stok tegen de balletbar. En dan weet ik het niet meer."

Thomas leek ondertussen niet zeker te weten wat het uitgangspunt van een vervolg zou zijn: "Ik kan nooit iets bedenken dat aannemelijk klinkt. Tenzij ze op de een of andere manier zijn getrouwd. Maar dat lijkt te gemakkelijk. Dus het is moeilijk voor mij om mijn brein rond te wikkelen hoe dat zou gebeuren."

Hij was het er echter ook mee eens dat als het zou gebeuren, hij de kans zou grijpen.

"Als iemand een goed idee heeft, zou ik zeker een kijkje nemen. Ik zou nu graag weer met Julia willen werken. Het zou een ongelooflijk genoegen zijn omdat we nu volwassen zijn."

Aanbevolen: