To All The Boys' schrijver hints op Lara Jean en Daphne Bridgerton Connection

Inhoudsopgave:

To All The Boys' schrijver hints op Lara Jean en Daphne Bridgerton Connection
To All The Boys' schrijver hints op Lara Jean en Daphne Bridgerton Connection
Anonim

De Netflix-hitshow is zojuist vernieuwd voor een tweede seizoen. Gemaakt door Chris Van Dusen uit de romans van Julia Quinn, het Regency Era met een twist-periodedrama wordt geproduceerd door Shonda Rhimes. De megaproducer zit achter hitshows zoals Scandal en Grey's Anatomy, evenals Viola Davis-fronted How To Get Away With Murder.

Bridgerton speelt zich af in het Londen van de jaren 1810 en ziet hoofdrolspelers Daphne (Phoebe Dynevor) en Simon (Regé-Jean Page) doen alsof ze het hof maken om hun zin te krijgen op de moordende huwelijksmarkt, en uiteindelijk verliefd worden.

‘To All The Boys’-hoofdrolspeler Lara Jean zou een enorme ‘Bridgerton’-fan zijn

“lmao zonder twijfel,” antwoordde Han op een fan die suggereerde dat Lara Jean een fan van Bridgerton zou zijn.

The Bridgerton nep date romantische trope is dezelfde die wordt gebruikt door Lara Jean en Peter, gespeeld door Lana Condor en Noah Centineo in de filmserie.

In de eerste film realiseert Lara Jean zich dat alle geheime brieven die ze door de jaren heen aan haar verliefden heeft geschreven, zijn verstuurd. Om de ex-vriend van haar zus Josh - een van haar verliefden - weg te jagen, beginnen Lara Jean en de populaire student Peter nep dating.

‘To All The Boys: Always and Forever, Lara Jean’ gaat in februari in première

Net als Simon en Daphne, vallen Peter en Lara Jean uiteindelijk voor elkaar. Hun romance gaat verder in het eerste vervolg, To All The Boys: P. S. I Still Love You, uitgebracht in februari 2020.

Het tienerpaar keert terug voor een derde aflevering, To All The Boys: Always and Forever, Lara Jean, die op 12 februari van dit jaar in première gaat op Netflix.

De officiële synopsis luidt: Terwijl Lara Jean Covey zich voorbereidt op het einde van de middelbare school en het begin van de volwassenheid, leidt een paar levensveranderende reizen haar ertoe om opnieuw te bedenken wat het leven met haar familie, vrienden en Peter zal zijn. eruit zien na het afstuderen.”

Bekijk Bridgerton en de eerste twee To All The Boys-films op Netflix

Aanbevolen: