Wie is de schrijver van 'Impractical Jokers', Casey Jost?

Inhoudsopgave:

Wie is de schrijver van 'Impractical Jokers', Casey Jost?
Wie is de schrijver van 'Impractical Jokers', Casey Jost?
Anonim

Welkom bij onpraktische jokers! Hoewel Impractical Jokers vooral gaat over de vier hoofdmannen -- Joe, Murr, Sal en Q -- zijn er veel mensen achter de schermen die ook erg belangrijk zijn.

Casey Jost is een van die mensen. Hij is schrijver en producer van IJ en host ook Impractical Jokers: Inside Jokes. Inside Jokes geeft kijkers een uniek kijkje achter de schermen bij enkele van hun favoriete IJ-afleveringen. Aan de onderkant verschijnen notities die uitleggen waarom de jongens bepaalde dingen zeiden of om meer informatie over de taken te geven. Jost is de gastheer van de show achter de schermen, en tussen het tonen van clips door interviewt hij fans, stelt hen vragen over de show en legt scènes uit.

Ondanks onpraktische Jokers die in 2011 begonnen, debuteerde Inside Jokes in 2016. Zal Inside Jokes doorgaan met COVID-19 en een grote verandering in de show?

Wie is de schrijver van Impractical Jokers, Casey Jost? Dit is wat we over hem weten.

10 Het vroege leven van Casey Jost

Casey Jost werd geboren op 17 juni 1985 in New York City, NY, in de buurt van Staten Island. Jost's ouders zijn Kerry Kelly, de Chief Medical Officer van de New York City Fire Department en Daniel Jost, een voormalig leraar aan de Staten Island Technical High School. Opgegroeid als rooms-katholiek, ging Jost samen met zijn broer naar de Regis High School in Manhattan. Hij is erg trots op zijn New Yorkse roots.

9 Met wie Casey Jost verwant is

Je hebt misschien gehoord van een andere New Yorker met dezelfde achternaam. Dat komt omdat Casey's broer Colin Jost van Saturday Night Live is. Colin is zijn oudere broer, die ook voor tv heeft geschreven en een persoonlijkheid op sociale media is. Casey is ook al heel lang schrijver op SNL en heeft waarschijnlijk meerdere sketches geschreven voor zijn broer, die Weekend Update host.

8 Het persoonlijke leven van Casey Jost

Jost is sinds juni 2014 getrouwd met Lisa Kleinman. Ze begonnen begin 2010 te daten. Kleinman is een producer, actrice en schrijver bekend van UCB Comedy Originals, New York Lately, The Cicada Hunk en meer. Het lijkt er niet op dat Jost kinderen heeft. Als hij dat doet, plaatst hij er niets over, maar hij heeft wel een neef van zijn broer en schoonzus, Scarlett Johansson.

7 Casey Jost's acteercarrière

Casey Jost is niet alleen schrijver, producer en presentator, maar ook een getrainde acteur. Hij heeft meer dan 40 acteercredits op zijn naam staan, waaronder I mpractical Jokers: The Movie, Staten Island Summer, Swipe Monster en Way Past Your Bedtime.

6 Schrijver en producent

Naast Impractical Jokers en SNL is Casey Jost achter de schermen bij veel projecten betrokken geweest. Hij produceerde Fooling Around With Casey Jost en schreef voor Late Night With Jimmy Fallon, Billy on the Street, Characters Welcome en meer. Aan sommige van deze projecten heeft hij samen met zijn broer en vrouw gewerkt.

5 Casey Jost's muziekcarrière

Een man met veel talenten, Casey Jost is ook een muzikant. Hij kan zingen, gitaar spelen en piano spelen. In de zomer van 2021 bracht hij een album uit genaamd Measly. Volgens een beschrijving van hemzelf is dit zijn vierde album en brengt hij sinds 2017 muziek uit. Jost heeft ook veel liedjes geschreven voor tv-shows en films.

4 Hij heeft een YouTube-kanaal

Casey Jost heeft alles in handen! Of het nu gaat om het plaatsen van muziekvideo's, akoestische achter de schermen van liedjes, vlogs of Staten Island-nieuws, Jost behandelt vele onderwerpen. Hij heeft een kleine nichegemeenschap van meer dan 1.8k volgers. Jost beheert het kanaal al meer dan 10 jaar en probeert het actueel te houden door om de paar maanden een update te geven.

3 Netto waarde van Casey Jost

Na jarenlang in de entertainmentbusiness te hebben gewerkt, heeft Casey Jost een behoorlijk vermogen verworven. Hij heeft niet in iets te groots gespeeld, maar heeft veel van zijn geld verdiend met Impractical Jokers. Vanaf 2020 heeft Jost naar schatting een nettowaarde van $ 1 miljoen.

2 Waarom hij van komedie houdt

In een interview in 2015 met First Order Historians vertelde Casey Jost de publicatie wat zijn favoriete ding over komedie is, en het maakt mensen niet aan het lachen. "Mijn favoriete ding over komedie is contact maken met mensen. Of het nu op het podium is met het publiek, mede-improvisten of in een schrijverskamer. Het is het beste", vertelde hij hen.

1 De rol van Casey Jost in 'Impractical Jokers'

Jost is veel betrokken bij Jokers. Van het hosten van Inside Jokes tot het spelen in de film tot het maken van muziekremixen en het produceren van de show, Dinner Party, Inside Jokes en Jokers Wild, hij is een cruciaal onderdeel van het gezin en de crew. Elke grote fan van de show zou op zijn minst zijn gezicht moeten herkennen. Net als Joey Fatone is hij een ander onofficieel onderdeel van de show geworden, ook al staat hij niet altijd voor de camera. Buiten de show hangt Casey Jost met de jongens om en heeft hij in de loop der jaren zelfs hun bruiloften en evenementen bijgewoond.

Aanbevolen: