Eerste beelden van 'Godzilla Vs. Kong' plaagt enorme botsing

Inhoudsopgave:

Eerste beelden van 'Godzilla Vs. Kong' plaagt enorme botsing
Eerste beelden van 'Godzilla Vs. Kong' plaagt enorme botsing
Anonim

Na maanden wachten zijn de eerste beelden van Godzilla Vs. Kong is hier. De clips zijn niet zo lang als we zouden hopen, maar ze onthullen al heel wat over de langverwachte monsterpuree.

Ten eerste kruipen de kolossen naar een botsing aan boord van een vliegdekschip. De eerste blik in een HBO Max-promo laat zien dat de twee elkaar aan het opladen zijn. Ze lijken op elkaar gefocust, dus het is veilig om te concluderen dat ze allebei vastbesloten zijn om te domineren. Hoewel, de vraag waarom deze titanen vechten op een militair schip is van belang.

Nieuwe reclamespots tonen de gigantische aap vastgeketend aan de top van de eerder genoemde carrier, wat verklaart waarom ze vechten in het midden van de oceaan. Een achtergrondstem zegt: "hij komt hem halen", terwijl Godzilla uit het water springt, wat suggereert dat ze de koning van de monsters hebben gebeld.

Monarch Sciences

Godzilla vs. Kong nog steeds geschoten
Godzilla vs. Kong nog steeds geschoten

Wat betreft wie gaat, Monarch zit waarschijnlijk achter de monsterconfrontatie die eraan komt. De op wetenschap gebaseerde organisatie stapte over van onderzoek naar militaire ondernemingen en werd meer paramilitair dan pleitbezorgers voor de mensheid. Dat feit werd duidelijk in Godzilla: King Of The Monsters, en het is waarschijnlijk eerlijk om te zeggen dat de groep sindsdien niet veel is veranderd.

Het enige dat nog steeds een mysterie is, is hoe Monarch de veel grotere Kong veroverde vanuit zijn huis op Skull Island. Het publiek was zelf getuige van de maalstroom eromheen en toonde de ondoordringbare barrière rond het domein van de grote aap.

Het eiland bereiken is slechts een deel van de uitdaging. Hoe iemand Kong kon onderwerpen en hem naar een vliegdekschip kon vervoeren, is het meest verbijsterende deel. Ze zouden Kong onbekwaam moeten maken en vervolgens in een schip moeten loodsen dat in staat is om de grote nok te dragen. Om nog maar te zwijgen over het feit dat het achtste wereldwonder hem niet in bedwang laat houden door een stel nietige mensen.

Een andere kwestie die ter discussie staat, is waarom Godzilla gedwongen is zijn aap-tegenstander aan te vallen. Tenzij hij wordt beschouwd als een bedreiging voor de plaats van de hagediskoning als tophond, moet het menselijk ingrijpen zijn. De stem die in de trailer wordt gehoord, lijkt de aanval van Godzilla te voorzien, dus misschien kunnen ze de radioactieve hagedis naar specifieke locaties roepen. Als het waar is, organiseert de organisatie die deze botsing van monsters organiseert mogelijk de andere gevechten.

Meer gigantische Titan Clashes

Godzilla vecht tegen Kong in de aankomende film
Godzilla vecht tegen Kong in de aankomende film

Hoewel de geadverteerde botsing tussen Godzilla en zijn aaprivaal het meest op de markt wordt gebracht, zijn zij niet de enigen in de film. Het gerucht gaat dat verschillende andere monsters, waaronder Mechagodzilla en Nozuki, verschijnen. De laatste is naar verluidt een genetisch vervaardigde Titan geboren uit een onthoofd Ghidorah-hoofd. Het is niet bevestigd, maar Monarch die een ander monster creëert, klinkt geloofwaardig.

Mechagodzilla is nog niet helemaal bevestigd, hoewel gelekte speelgoedafbeeldingen mogelijk zijn filmdebuut hebben verpest. Ze begonnen in de eerste maanden van 2020 online te circuleren, waardoor velen dachten dat er meerdere monstermatchups zouden zijn in Godzilla Vs. Kong.

De context rond hoe Mechagodzilla in het verhaal past, is intrigerender omdat de enige reden waarom iemand het zou bouwen, een afschrikmiddel voor Godzilla is. Dit betekent ook dat mensen de Koning der Monsters niet langer vertrouwen, wat allerlei gevolgen heeft om rekening mee te houden.

Of Mechagodzilla het nu wel of niet ha alt in de aankomende monsterpuree, het publiek kan erop rekenen dat er meer Titans in de film te zien zijn. Nozuki is alles behalve bevestigd. Bovendien is het een goed idee dat een andere genetisch gemanipuleerde creatie zijn debuut zal maken in de Monsterverse. Wie weet introduceert de film zelfs meerdere monsters in het landschap. Het feit dat Kong en Godzilla samenwerken om een groot aantal genetische gruwelen aan te pakken, klinkt als een passende afsluiting van het conflict. Natuurlijk moeten we afwachten.

Aanbevolen: