18 Zeldzame beelden van de cast van "Grey's Anatomy" ver voor roem

Inhoudsopgave:

18 Zeldzame beelden van de cast van "Grey's Anatomy" ver voor roem
18 Zeldzame beelden van de cast van "Grey's Anatomy" ver voor roem
Anonim

Voor Grey's Anatomy-fans is het moeilijk om onze favoriete castleden in een andere film of show dan Greys te zien. Het maakt niet uit in welke andere rollen ze worden gegoten, we zullen ze altijd zien als Meredith Grey, Christina Yang, George O'Malley en natuurlijk McDreamy en McSteamy.

Net als andere acteurs begonnen ze hun carrière onderaan. Het kostte veel hard werk, toewijding en een aantal serieuze vaardigheden om in de posities te komen waarin ze nu zitten. Van commercials tot korte scènes in een film of show, ze hebben het allemaal gedaan.

Blijf lezen om te ontdekken wat deze 18 acteurs deden voordat ze wereldwijde bekendheid verwierven en de personages werden die we allemaal kennen en waar we van houden in de populaire ABC-tv-serie, Grey's Anatomy.

18 Ellen Pompeo: Dr. Meredith Grey

Ellen Pompeo begon haar carrière in 1995 nadat ze naar New York was verhuisd en werd benaderd door een casting director om in verschillende commercials te verschijnen.

Volgens ew.com verhuisde ze van daaruit naar films als Moonlight Mile, Catch Me if You Can en Old School, voordat ze in 2005 de rol van Meredith Gray kreeg.

Ze deed zelfs een cameo-optreden in de videoclip van Taylor Swift, Bad Blood.

17 Sandra Oh: Dr. Christina Yang

Voordat Sandra Oh Christina Yang was, was ze een jong meisje dat een vierjarige studiebeurs voor journalistiek afwees om drama te studeren.

Volgens ew.com speelde Sandra rollen als vice-directeur Gupta in The Princess Diaries, Patti in Under the Tuscan Sun en Stephanie in Sideways, voordat ze de rol van Christina kreeg.

Na 10 seizoenen vertrok ze echter om een carrière op het podium te vervullen.

16 Patrick Dempsey: Dr. Derek Shepherd

Patrick Dempsey begon zijn acteerreis door in een paar toneelproducties te spelen. Pas toen hij 21 werd, zou hij eindelijk gecast worden voor een belangrijke speelfilm, Beverly D'Angelo.

Volgens ew.com speelde Patrick de hoofdrol in dingen als: Can't Buy Me Love, Scream 3 en Sweet Home Alabama, voordat hij 11 seizoenen lang de rol van Derek Shepherd kreeg.

Sinds de dood van Derek concentreert hij zich echter op raceauto's.

15 Chandra Wilson: Dr. Miranda Bailey

Chandra Wilson's eerste netwerktelevisierol was in de kortstondige serie Bob Patterson uit 2001, waar ze in een recensie voor USA Today werd beschouwd als "de enige persoon in de show waarvan je je kunt voorstellen dat je ze nog een keer wilt zien."

Volgens ew.com speelde ze vanaf daar in shows als The Sopranos en Sex and the City voordat ze nu 16 seizoenen de rol van Miranda Bailey kreeg.

14 James Pickens: Dr. Richard Weber

James Pickens begon, net als veel andere acteurs, zijn acteercarrière op het podium met W alter Lee in A Raisin in the Sun. Later verhuisde hij naar de westkust en begon zijn Hollywood-carrière door Zack Edwards te spelen in Another World.

Volgens ew.com sprong hij rond uit vele tv-shows uit de jaren 90, zoals Blossom, Beverly Hills 90210, Roseanne en Seinfeld, voordat hij nu 16 jaar de rol van Chief of Surgery bemachtigde.

13 Sara Ramirez: Dr. Callie Torres

Tijdens haar schooltijd bracht Sara Ramirez het grootste deel van haar tijd op het podium door met toneelstukken op school. Na school ging ze naar Julliard, waar ze niet alleen leerde hoe ze haar acteerwerk kon verbeteren, maar ook hoe ze beter kon zingen.

Volgens ew.com ging Sara van Broadway-shows zoals Dreamgirls naar de cast van Grey's Anatomy als Dr. Callie Torres in seizoen 3.

12 Justin Chambers: Dr. Alex Karev

Na te zijn ontdekt in een metrotrein, begon Justin Chambers over de hele wereld te modelleren in advertentiecampagnes voor Calvin Klein, Armani en Dolce & Gabbana.

Volgens ew.com speelde Justin, nadat hij van modelleren naar acteren was overgestapt, in veel verschillende rollen, maar het was zijn rol als Massimo in de film The Wedding Planner die hem echt opviel.

Hij speelt sindsdien al 16 seizoenen Alex Karev.

11 Eric Dane: Dr. Mark Sloan

Al op de middelbare school stond Eric Dane bekend als een atleet, maar nadat hij in een schoolproductie van Arthur Miller's All My Sons had gespeeld, besloot hij te gaan acteren.

Volgens ew.com kreeg Eric, nadat hij naar Los Angeles was verhuisd, rollen in Saved by the Bell, Married with Children, Roseanne en zelfs Charmed.

Hij staarde zes jaar in Grays, voordat hij vertrok en zich bij TNT's The Last Ship voegde.

10 Chyler Leigh: Dr. Lexie Grey

Chyler Leigh begon als tiener met acteren in lokale tv-commercials voordat haar moeder ze naar Los Angeles verhuisde, zodat ze een betere kans zou hebben om haar acteervaardigheden te ontwikkelen.

Volgens ew.com bewees Chyler zich voor het eerst als actrice in 2001 toen ze werd gecast als Janey Briggs in Not Another Teen Movie.

Na het verlaten van Grey's Anatomy in seizoen 8, ging ze verder met de CBS tv-serie Supergirl.

9 Kevin McKidd: Dr. Owen Hunt

Kevin McKidds eerste doorbraakrol was in Trainspotting, wat leidde tot vele andere rollen zoals: Made of Honor, Max en Dog Soldiers.

Volgens ew.com was het echter zijn rol als Lucius Vorenus in de HBO/BBC-serie Rome die leidde tot zijn rol als Dr. Owen Hunt in Grey's Anatomy. Hij verscheen voor het eerst in seizoen 5, maar werd pas in seizoen zeven een vaste serie. Sindsdien is hij in de show te zien.

8 Jessica Capshaw: Dr. Arizona Robbins

Jessica Capshaw's eerste rol als actrice was voor een kleine rol in de film The Locusts uit 1997.

Volgens ew.com speelde ze in shows als Odd Man Out, The Practice, Bones en The L Word, voordat ze werd gecast als Arizona Robbins in seizoen 5 van Grey's Anatomy.

7 Jesse Williams: Dr. Jackson Avery

In 2005 begon Jesse Williams acteren te studeren. Van daaruit ging hij dingen doen zoals Sisterhood of the Traveling Pants 2, Law & Order en Grieks.

Volgens ew.com begon Jesse Jackson Avery te spelen in seizoen 6 en is sindsdien een vaste klant. Hij speelde ook in projecten zoals The Butler en Snake en Mongoose tijdens seizoensonderbrekingen.

6 Sarah Drew: Dr. April Kepner

Voordat Sarah Drew een actrice was, was ze een stemactrice en speelde ze in shows zoals Daria, terwijl ze nog op de middelbare school zat.

Volgens ew.com kwam ze uiteindelijk voor een camera en werd ze een vaste waarde in Everwood van WB. Ze verscheen later op Grey's in seizoen 6 en werd een vaste serie tot seizoen 14.

5 Katherine Heigl: Dr. Izzie Stevens

Katherine Heigl's filmdebuut vond plaats in de film That Night uit 1992.

Volgens ew.com deed ze vanaf daar dingen als Wish Upon a Star en werd ze zelfs een vaste waarde in de serie Roswell uit 1999.

Na zes seizoenen bij Grey's te zijn geweest, vertrok Katherine op niet zo geweldige voorwaarden en besloot ze een filmcarrière na te streven, waarvan sommige 27 Jurken en The Ugly Truth.

4 TR Ridder: Dr. George O'Malley

T. R. Knight bracht het grootste deel van zijn vroege carrière door op Broadway voordat hij overstapte naar shows zoals Noises Off en Tartuffe.

Volgens ew.com heeft T. R. speelde in seizoen één van Grey's Anatomy en bleef een serie tot seizoen vijf, toen hij om meerdere redenen de beslissing nam om te vertrekken. Hij nam toen de beslissing om terug te keren naar het podium.

3 Isaiah Washington: Dr. Preston Burke

Isaiha Washington's doorbraakfilmrol was in 1991, waar hij als Malcolm staarde in een korte film genaamd The Land Where My Fathers Died.

Volgens ew.com speelde hij in shows zoals: Law & Order en All My Children, voordat hij de rol van Preston Burke kreeg.

Hij werd later ontslagen in het derde seizoen en ging verder om te schitteren in de CW's The 100.

2 Kate Walsh: Dr. Madison Montgomery

Kate Walsh begon haar carrière bij fastfoodketens zoals Burger King en Dairy Queen.

Volgens ew.com vond haar doorbraak op televisie plaats in 1997 toen ze werd gecast als Nicki Fifer, de liefdesbelang van Drew Carey, in de show The Drew Carey Show.

Na het verlaten van Grey's Anatomy, kreeg ze haar eigen spin-off in ABC's Private Practice, voor het laatste seizoen in 2013.

1 Jason George: Dr. Ben Warren

Jason George maakte voor het eerst zijn televisiedebuut in Touched by an Angel.

Volgens ew.com werd hij later een vaste waarde in de soapserie Sunset Beach van 1997 tot 1999.

Jason verscheen voor het eerst als Ben Warren in seizoen zes en werd daar een tijdje een vaste waarde. Hij maakt nu gastoptredens van het seizoen, terwijl hij staarde als Ben Warren in de nieuwe show, Station 19.

Aanbevolen: