Virgin River': wie is Alexandra Breckenridge?

Inhoudsopgave:

Virgin River': wie is Alexandra Breckenridge?
Virgin River': wie is Alexandra Breckenridge?
Anonim

Alexandra Breckenridge is een bekend gezicht dat in verschillende populaire shows en films is verschenen. Haar carrière nam een hoge vlucht toen ze speelde in de serie Dirt uit 2007. Ze verscheen vervolgens in shows als American Horror Story, True Blood en This Is us. De multi-getalenteerde ster is ook een fervent fotograaf en is een verrassend goede stemacteur. De 38-jarige actrice is het nichtje van NCIS-ster Michael Weatherly - talent zit duidelijk in de familie.

Af en toe stuiten kijkers op een juweeltje van een show waar ze geen genoeg van kunnen krijgen. Een voorbeeld van zo'n show is Virgin River van Netflix, die is gebaseerd op de boekenreeks van Robyn Carr. het is gezond en heeft een dynamische cast. Een van de eerste dingen die de meeste mensen opmerken, is dat de actrice die de hoofdrol speelt er bekend uitziet en nu weet je waarom.

Ze is het nichtje van NCIS-ster Michael Weatherly

Soms zit talent in de familie, zoals bij NCIS-ster Michael Weatherly en zijn nichtje Alexandra Breckenridge. Hij is toevallig ook haar peetvader en mentor. De carrière van de Virgin River-ster begon in de vroege jaren '00, ze verscheen in alles van Dawson's Creek en Buffy the Vampire Slayer tot She's the Man.

De 38-jarige actrice heeft een indrukwekkend cv, waaraan ze een stemacteur heeft toegevoegd. Alexandra heeft veel personages geuit in animatieseries, waaronder Family Guy. Ze is ook een getalenteerde fotograaf wiens werk te zien is geweest in verschillende galerijen in Los Angeles.

Het hebben van een beroemde oom komt met zijn voordelen, Alexandra onthulde dat Michael een schat aan goed advies voor haar heeft. Hij begrijpt de uitdagingen van de industrie.

In een interview met Connecticut Mag onthulde de actrice: "Hij kan met me meevoelen over de moeilijkheden die ik doormaak, en hij heeft meestal veel echt goed advies. Het is geweldig om een familielid te hebben dat zo dichtbij is, dat ook mijn peetvader is. Omdat niemand anders het begrijpt; het grootste deel van mijn familie woont in Connecticut en ze hebben totaal verschillende banen en hebben absoluut geen idee wat ik hier doe."

Ze was sceptisch over het werken aan Virgin River

Virgin River is een relaxte, gezonde serie die zich afspeelt in een klein stadje met veel interessante personages en feelgood-verhaallijnen. De serie is gebaseerd op de gelijknamige boeken van Robyn Carr. Na te hebben gespeeld in series als The Walking Dead en American Horror Story, had Alexandra geen hoge verwachtingen van Virgin River. Ze ging ervan uit dat de show zou worden toegevoegd aan de lange lijst met Netflix-series waar niemand naar keek.

Ze vertelde Huffington Post: "Toen ik de baan aannam, had ik destijds zoveel dingen op Netflix gezien die gewoon op het kerkhof belandden, om zo te zeggen. Je zou een show zien, het zou voorbij flitsen, zou je zeggen: 'O, misschien kijk ik dat wel', en dan is het gewoon verdwenen."

Jongen had ze het mis! Virgin River is een hit bij het publiek, gelukkig voor het publiek heeft ze het toch een kans gegeven.

"En dus, tijdens mijn eigen verkenning van acteren in het eerste seizoen, had ik zoiets van: 'Nou, niemand zal dit kijken', en het was een geweldige kans voor mij om min of meer ongegeneerd alle mijn keelemoties op tafel en kijk hoe het gaat - maak echt een rauwe verbinding met dit personage op een emotioneel niveau en laat het er gewoon allemaal uit komen. Het is moeilijk om naar binnen te reiken en die emoties eruit te halen voor een bemanning, laat staan te weten dat veel mensen zullen kijken."

American Horror Story kreeg haar bewonderaars

Alexandra is een aantrekkelijke vrouw, met haar strakke lichaamsbouw, vlekkeloze huid en een commerciële tandpasta-waardige glimlach. Ze is een extreem getalenteerde vrouw die ook wordt opgemerkt vanwege haar goede uiterlijk. Na de hoofdrol in FX's American Horror Story, waarin ze een sensuele geest speelde. Alexandra oogstte veel bewonderaars.

De Thespian onthulde dat ze werd geslagen door een aantal beroemde mannen nadat ze de geest had geportretteerd van een meid die vastzat in het huis waar ze werkte.

Volgens de New York Post, "Ik had een paar heel interessante mensen die me daarna probeerden uit te vragen. Er zijn drie specifieke mensen die door mensen gingen die ik kende," verder onthullend: "Een ging via mijn agent en zei, 'Oh, ik wil met haar aan een project werken', en dat was het niet.'

Ze onthulde geen namen, maar liet doorschemeren dat de mannen "Gothy-types" waren en dat ten minste twee van de drie solide 10's waren.

Ik had zoiets van, 'Vertel hem gewoon dat ik een vriendje heb', en ze zeiden: 'We hebben hem dat verteld, daar is hij niet in geïnteresseerd, bla bla.' Dus ik zei: 'Ok, ik 'Ik zal hem ontmoeten.' En toen ontmoette ik hem en toen begon hij me te sms'en en ik dacht: 'Oh God, nee, nee, nee.'

Aanbevolen: