Virgin River': wie is Martin Henderson?

Inhoudsopgave:

Virgin River': wie is Martin Henderson?
Virgin River': wie is Martin Henderson?
Anonim

Je herinnert je hem misschien van Britney Spear's "Toxic" muziekvideo, of Grey's Anatomy, waarin hij een knappe dokter speelde die we zouden daten. Martin Henderson heeft een gestage acteercarrière van drie decennia achter de rug. De reis van de 46-jarige ster verliep echter niet helemaal van een leien dakje, aangezien hij aan het begin van zijn carrière voor een aantal uitdagingen stond. Van geld lenen van zijn moeder om van te leven tot bankhangen met vrienden.

De acteur speelde recentelijk in de Netflix-hitshow Virgin River, die is gebaseerd op de 'Virgin River'-boeken van Robyn Carr. Martin portretteert bar-eigenaar Jack Sheridan zoals alleen hij dat kan, het spelen van de goede kerel staat hem goed. Dat gezegd hebbende, de filmografie van de acteur is behoorlijk indrukwekkend. Hij heeft in de loop der jaren verschillende complexe personages gespeeld en zijn enorme acteerbereik getoond.

Zijn carrière van drie decennia verta alt zich in een gezonde bankrekening - de Virgin River-ster wordt gewaardeerd op $ 6 miljoen.

De inwoner van Nieuw-Zeeland verhuisde begin twintig naar de VS

Als Martin je bekend voorkomt, komt dat omdat hij in een overvloed aan films en populaire tv-shows heeft gespeeld - en wie kan hem vergeten dat hij amandelhockey speelde met Britney Spears in haar "Toxic" muziekvideo. Het is tot op heden een van Britney's meest bekeken muziekvideo's op YouTube. The Grey's Anatomy Alum is al meer dan drie decennia in de showbizz en het is veilig om te zeggen dat hij zijn stempel heeft gedrukt op het Hollywood-landschap.

Hij verliet Nieuw-Zeeland voor de VS toen hij begin twintig was. De 46-jarige Kiwi kreeg zijn eerste grote doorbraak als ondersteunend personage in de film Windtalkers uit 2001. De machtige spelers van Hollywood merkten de ster al snel op en sindsdien siert hij tv-schermen en speelt hij knappe kerels.

Martin speelde in alles van Home and Away, en The Ring tot Grey's Anatomy. Hij heeft zijn strepen zeker verdiend, Martin speelde recentelijk in de Virgin River-serie. De serie is een bewerking van de gelijknamige boeken van Robyn Carr.

Succes kwam hem niet gemakkelijk in de VS

Succes viel niet mee voor de ster, ondanks dat hij thuis een bepaald niveau van succes had behaald, was het een ander balspel in de VS. Hij zat op de bank met vrienden en leende geld van zijn moeder om overleven.

The Big Idea meldt: "Zijn strijd voor een serieuze doorbraak in LA werd er niet makkelijker op. Hij surfte langs vrienden en kennissen, verkocht enkele aandelen waarin hij had geïnvesteerd toen hij in Australië woonde en geld lenen van zijn moeder Lorraine om te overleven."

Soms wordt een slechte situatie nog erger. Martin weet hier alles van, er is ingebroken in de huurauto van de ster en zijn paspoort is gestolen. Hij werd uiteindelijk vastgehouden voor ondervraging aan de grens.

"Het dieptepunt kwam in de dagen nadat in zijn huurauto was ingebroken en zijn Nieuw-Zeelandse paspoort werd gestolen aan de vooravond van een screentest in Toronto… Henderson werd aan de grens vastgehouden voor ondervraging door overijverige ambtenaren maakte uiteindelijk een visumgeschil en keerde terug naar het leven in LA. Maar dagen later werd de pick-up truck die hij net had gekocht met een lening van $ 2000 van zijn moeder in beslag genomen nadat Henderson een illegale bocht naar links had gemaakt en de politie ontdekte dat de acteur rijden zonder autoverzekering, wat verplicht is in Californië."

Een tijdje miste Martin ook enkele optredens omdat hij geen werkvisum had waarmee hij in de VS had kunnen werken. Opgeven zou gemakkelijk zijn geweest, maar het was geen optie voor de ster. Hij was vastbesloten om zijn droom na te jagen om acteur te worden in Hollywood.

Hij worstelt niet meer

Zijn dagen als worstelende acteur die zijn doorbraakrol in Hollywood probeert te bemachtigen, liggen achter hem, Martin heeft het uitzonderlijk goed gedaan voor zichzelf. De ster van Virgin River wordt gewaardeerd op $ 6 miljoen, en sommige films waarin hij speelde, presteerden goed. Naar verluidt heeft The Ring wereldwijd meer dan $ 240 miljoen opgebracht.

De ster erkent dat de film ertoe heeft geleid dat hij erkenning kreeg van de juiste mensen in de branche.

"Het overtrof ieders verwachtingen. Het is een klassieker geworden, het zette me zeker op de radar van mensen. Daarvoor rende ik nog steeds door de stad, wanhopig op zoek naar banen."

In tegenstelling tot Britney's 'Toxic'-video waarvoor Martin niet werd betaald, waren zijn rollen in films en televisie erg lucratief. Martin wint in het leven, hij heeft een gestage acteercarrière, een mooie vrouw aan zijn zijde en een schattig hondje. De ster deelt vaak foto's van zijn vriendin, Aisha Mendez, en zijn donzige hond genaamd Sammy op zijn Instagram. Wat een fantastisch leven!

Aanbevolen: