Fans reageren op pro Cheryl Burke die positief test voor COVID, waardoor haar 'DWTS'-team kwetsbaar wordt

Inhoudsopgave:

Fans reageren op pro Cheryl Burke die positief test voor COVID, waardoor haar 'DWTS'-team kwetsbaar wordt
Fans reageren op pro Cheryl Burke die positief test voor COVID, waardoor haar 'DWTS'-team kwetsbaar wordt
Anonim

Pro-danseres, Cheryl Burke, testte positief op COVID-19 nadat ze volledig was gevaccineerd. Burke en haar partner Cody Rigsby, een beroemde Peloton-instructeur, konden de liveshow niet bijwonen.

Wat betekent dit voor hun danstoekomst?

Gelukkig konden Cheryl en Cody tijdens de repetitie een vooraf opgenomen versie van hun optreden voorleggen aan de jury. Ze dansten hun hart uit in de video en het is jammer dat hun salsa niet met een live publiek kon worden gedeeld.

Het paar behaalde een score van 24 uit 40 van de juryleden, wat hun totaal op 48 uit 80 bracht.

Cheryl en Cody's repetitie optreden

Cheryl tweette: "Godzijdank voor technologie en cameratelefoons! Als je nog niet hebt gestemd, sms dan CODY naar 21523 NU voordat de stemming sluit, zodat we terug kunnen komen. Bedankt voor alle goede wensen, liefde en steun boocrew!"

Cheryl kondigde het nieuws aan in een emotionele Instagram-video waarin stond: "De PCR-test kwam terug en hij kwam positief terug", zei ze door tranen heen. "Ik heb zo'n medelijden met Cody. Ik heb het gevoel dat ik hem teleurstel. Ik heb gewoon het gevoel… om eerlijk te zijn. En het is zo overweldigend omdat het zondag is en de show morgen is. Ik dacht dat ik jullie weten het al sinds ik zo open en echt en kwetsbaar ben als ik hier kon zijn, "vervolgde ze. "Ik hoop alleen dat ik het niet heb verspreid. Voor degenen onder jullie die denken dat COVID niet echt is, het is echt, gast. Dus ik moet 10 dagen in quarantaine en ik heb bevel gekregen om thuis te blijven… ik lig in bed. Ik kan niet geloven dat dit is gebeurd."

Gelukkig waren deze twee veilig voor eliminatie en kunnen ze nog een week dansen. Volgende week is Britney-week, dus er is geen tijd om te verslappen voor deze deelnemers!

Fans wensen de pro een spoedig herstel

DWTS schreef: "Ik wens @CherylBurke een snel en gezond herstel in deze moeilijke tijd."

Fans vinden dat ze meer dan zes verdienden.

Cody en Cheryl zijn gelukkig nog steeds in de competitie!

Aanstaande maandag eert Dancing With The Stars de iconische Britney Spears en haar legendarische carrière in de muziek.

Aanbevolen: